Dan Brownin kirjat

Anonyymi

En tiedä kuuluuko varsinaisesti tälle palstalle mutta parempaakaan en löytänyt. Missä määrin DB:n kirjoissa on historialliset ym. faktat pielessä ja kannattaako kyseisiin teoksiin kuluttaa rajallista aikaansa?

5

<50

  Vastaukset

  • Kyseinen herra sortuu välillä jaarittelemaan - on ilmeisen kiinnostunut historiasta ja tieteistä ja varmasti paljon muustakin. Tieteessä otetaan välillä vähän vapauksia, mm. tekniikkaa, jota ei vielä ole olemassa käytetään arkipäiväisesti. Erittäin viihdyttäviä kirjoja, tosin. Pidän usein mukana automatkoilla äänikirjoja, mukava sitten perillä isäntäväen ihmetellä, kun vieraat istuu varttitunnin autossa parkkipaikalla, eikä liikahda minnekkään, kun on jännässä paikassa kirja.

  • Da Vinci koodiin ainakin löytyy opaskirja missä tarkasti selvitetään romaanissa esiintyviä asioita ja niiden taustoja. On parempi ja mielenkiintoisempi kuin Dan Brownin roskaromaani.

  • Ja se kirja mihin 'Da Vinci koodi' perustuu, eli 'Pyhä veri, pyhä Graal', on huomattavasti parempi kuin 'Da Vinci koodi' itse.

   • Kioskiroskaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kioskiroskaa.

    Sitähän se Dan Brown nimenomaan edustaa, laskelmoitua sentimentaalista sontaa.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   65
   3801
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   64
   2139