Ruokaöljy vai voi

Anonyymi

Kumpi on parempi, ruokaöljy vai voi ruoanlaitossa?

9 kommenttia

Vastaukset

  • Paistamisessa käytä molempia, pataruoissa rasvaa pata öljyllä muuten on makuasia ja voita käytämn vain maustamiseen padoissa, kalaa paistan voissa ja lipataan kalan päälle

    • Molempia tai sitten käyttää Oivariinia, jossa molemmat samassa! Itse käytän sitä "vaaleanvihreää" Oivariinia ihan kaikessa, leivänpäällä, paistamiseen, muuhun ruoanlaittoon, voiteluun mikä sekin onnistuu kun antaa hetken nokareen lämmitä ja sitten vain sutimaan.

      lajijasuris


  • Vohveleiden paistossa ainakin Flora Culinesse näyttää toimivan paremmin kuin voita sisältävä Vilmariini. Floralla sai paistettua jopa 8 yhdellä voitelulla, Vilmariinilla jo 3. tahtoi jäädä kiinni.

    • Oudon vetisen näköistäkin tuo Vilmariini, rasva% kuitenkin sama.


    • Anonyymi kirjoitti:

      Oudon vetisen näköistäkin tuo Vilmariini, rasva% kuitenkin sama.

      Perunoiden paistossa näytti toimivan ja voin ansiosta maku parempi kuin Culinessessa.


  • Kyllä voffelit ja lettuset, voissa paistettuna parahultasia..
    " Ennen pantiin mirrit multiin, nyt ne pannaan Suvikutiin ! "

  • Riippuu ruoasta - jos et osaa päättää niin käytä molempia.

  • Käytän voita ja sekaan tippa rypsiöljyä ei meinaan roisku silmille.

    Paista sitten lihaa tai kalaa.

  • Kirkastettu voi käy pääsääntöisesti kaikkeen paistamiseen, mutta kasviksille käyttäisin oliiviöljyä (ei neitsytöljyä) - rypsiöljyn jättäisin kaupan hyllyyn.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.