Makkaraperunapitsa

Anonyymi

Tekeekö mikään pitseeria? Eli pohja kuten normaalisti (tomaattisoosi & juusto) ja päällisinä makkaraperunat. Uunin jälkeen päälle sinappi ketsuppi ja kurkkusalaatti. Tulisen ystävälle myös jalopenot.

11

73

  Vastaukset

  • Mitä ne semmoset jalopenot on?

   • Jalapenojahan ne ovat - kirjoitusasusta voidaan toki aina olla jotakin mieltä, mutta merkitys tuli silti selväksi, vai mitä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jalapenojahan ne ovat - kirjoitusasusta voidaan toki aina olla jotakin mieltä, mutta merkitys tuli silti selväksi, vai mitä.

    No jos se on sama niin miksi ei kirjoita vaikka jilipööny?


  • Eiköhän joku mättölä noitakin tee, ei kyllä tee mieli maistaa.

  • Perunan päälle perunaa, vähän enemmän mielikuvitusta. Voisihan niitä ransakanperunoita laittaa muusin sekaan, ja päälle makkaroiden lisäksi vähän enemmän jotain mit'ä pizzassakin, tai kananmunaa edes.

   Mitäpä vikaa tuosskaan jos tykkää syödä paljon perunaa.

   • Pitsapohja tehdään yleensä vehnästä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pitsapohja tehdään yleensä vehnästä.

    Tekeehän niitä vaikka mistä, kukkakaalistakin. Kaikki ei voi edes syödä vehnää ja turhan lihottavaa.


  • Peruna pitsa on kylla hyvaa. Normipitsapohja ja oliivioljyt, tosivahan tomaattia tai ei yhtaan, ohuet perunalastut paalle (keitetyista perunoista) ja ripsaus suolaa ja juustoa paalle. On todella hyva. Melkeiin kuin suomalainen perunapiirakka vehnapohjalla.

  • Makkaraperunat on hyviä kun oikein maustaa.
   Pizza on hyvää oikeilla täytteillä.
   Makkaraperunapizza kuulostaa TÄYSIN ABSURDILTA IDEALTA!!!

   • Ajattelin jopa kokeilla joskus muunneltuna. Perunalaatikko on hyvää ja tuossa voisi yhdistää eri aineksia. Ranskanperunoilla saisi pohjaan kiinteyttä ja suutuntumaa kun painelee sekaan. Päälle makkaraa tai kinkkua ja juustoa yksinkertaisimmillaan, kanamuna on myös kätevä lisätä ilman sotkua kuten pyttipannussa ja voi kokeilla muitakin täytteitä, tomaattia ainakin.

    Kannattaa yleensäkin ennakkoluulottomasti tuunailla mitä tahansa aineista mistä tykkää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ajattelin jopa kokeilla joskus muunneltuna. Perunalaatikko on hyvää ja tuossa voisi yhdistää eri aineksia. Ranskanperunoilla saisi pohjaan kiinteyttä ja suutuntumaa kun painelee sekaan. Päälle makkaraa tai kinkkua ja juustoa yksinkertaisimmillaan, kanamuna on myös kätevä lisätä ilman sotkua kuten pyttipannussa ja voi kokeilla muitakin täytteitä, tomaattia ainakin.

    Kannattaa yleensäkin ennakkoluulottomasti tuunailla mitä tahansa aineista mistä tykkää.

    Älä skagaa,skruudaa gutaa lättyy!!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   186
   4598
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   53
   2273