Syyttäjän valituslupahakemus?

Anonyymi

Joko on tiedossa valittiko kaikkien syyttetyjen osalta vai jäikö joidenkin osalta käräjäoikeuden tuomio lainvoimaiseksi ja siten saavat välittömästi palata valtuutetun tehtävään?

5

152

  Vastaukset

  • Kaikkien osalta pidätyksen on tehnyt VM, joten ei huolta paluusta...

   • Tottakai se, jonka osalta alioikeuden tuomio jäisi nyt lainvoimaiseksi, saa palata tethtävään heti. Riippumatta siitä, että hallinnollisessa menettelyssä vm:n päätös odottaa vielä Kho:n päätöstä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tottakai se, jonka osalta alioikeuden tuomio jäisi nyt lainvoimaiseksi, saa palata tethtävään heti. Riippumatta siitä, että hallinnollisessa menettelyssä vm:n päätös odottaa vielä Kho:n päätöstä.

    Tottakai....

    Tuo nyt oli Kittilä ajattelua, ihan sieltä syvältä. Poissa ovat kunnes päätös tulee joka pitää.

    Hullutus on jo hieman laantunut, joskin syy on tietty vain pelko perseestä tulevasta. Jos ei järki tai oikeudentaju kerro niin riittävät sanktiot ovat paikallaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tottakai se, jonka osalta alioikeuden tuomio jäisi nyt lainvoimaiseksi, saa palata tethtävään heti. Riippumatta siitä, että hallinnollisessa menettelyssä vm:n päätös odottaa vielä Kho:n päätöstä.

    Ei tietenkään palaa. Oishan se nyt helvetin kornia, että sellaiset tyypit, jotka vain teki vähän rikoksia, voisivat omin luvin palata. Jos lähteminenkään ei onnistunut ilman VM:ää, niin ei paluu senkään vertaa!


  • Kyllä tämä rötöstely on katsottava loppuun korkeinta oikeutta myöten. Sokea Reetakin näkee että porsasteltu on. Riitääkö syytäjän näytöt tuomioihin, on asia erikseen.

   Mielestäni näiden vajaan 30 henkilön ei pidä koskaan palata mihinkään yhteiskunnan luottamustehtävään. Tosiasia, jonka jokaisen sutkin pitää itsekkin oivaltaa. Tuli tuomio tai ei, jonkinlaista selkärankaa olisi henkilöillä hyvä ola itselläkin.

   Muistan kun oli kauhea poru siitä kun nämä 30 sutkia siiretiin sivuraiteille, että Kittilän kunnan päätöksen teko halvaantuu. Jotenkin näyttää että saman tyyppistä söhläämistä on kuin ennenkin. Ilmeisesti työpaikkakiusaaminen on hivenen vähentynyt. Vai onko?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   2501