Miksi Mignon-munat tehdään käsityönä?

Anonyymi

Ei luulisi olevan vaikeaa nykyinsinööreille automatisoida koko valmistusprosessi. Näin hintakin saataisiin tiputettua järkevämmälle tasolle. Onko tämä jotain perinteiden vaalimista, kun pitää päästä käsin tekemään? Käsityöläisyyden viimeisiä tekohengityksiä Suomessa?

2 kommenttia

Vastaukset

  • Marginaalitouhua jonka vuoksi ei kannata investoida koneisiin ja automatisointiin.

    Tosin tuskin olisi mikään iso konsti valaa suklaasta munan muotoisia aihioita ja suihkuttaa niiden pintaan munan kuorta muistuttava sokerikerros.

    • Mutta se ei enää olisi perinteiden kunnioittamista, sillä aito on aina aito eikä minkäänkaltainen.

      Tosin Fasu itsekin luopui perinteistä muutettuaan Wiener Nougat-suklaan koostumusta ja käärettä asiakkaista välittämättä puhtaasti kustannus-syistä - tästä rapiskaa Fasulle.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.