Pettäminen on ilmeisesti uusi normaali

Anonyymi

4

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Uskooko joku tervepäinen juorulehtii, eihän ne toimittajat edes tarkista faktoja, noi juorulehdet voi jättää omaan arvoonsa kuten ne juoru akatkin ja äijät joita aina löytyy. Kerronpahan vaan että yksi juoru akka väitti killattunikin pettäneen, mies tullut alkuilasta kotiimme kun lähdin, oli kuulemma naisellani ollut "panoseuraa" . Seura oli kyläilemään tullut naisen veli poika jonka minäkin vielä tapasin kotiin tullessa. Mistä kuulin no tottahan se juoruakka kun kerostalossa asutaan kurkkii verhon välistä kun oma elämä puuttuu et nyt sen baisen tykö meni joku mies kun oma ukko poissa ja tuli kertoo kun tamppasin mattoo et muijas luona oli toinen mies.

    • Anonyymi

      Tuokaan kuva nyt todistanut yhtään mitään vaikka häät peruttiinkin eli jotain oikeasti on tapahtunut.
      Eli salassaei sitten pysyttykään julkkiksilla onkin vaikeaa tässä asiassa jos nyt tuollainen Maisa lähtee helpommin mukaan kun tulotaso on riittävä eli tavis pääsee helpommalla.
      Mutta helppoa ei ole taviksellakaan pettäminen, omasta puolestani kerron kun kerran petän ja harrastan toista naista, vapaata upeaa naista jota todennäköisesti en oikeasti pysty parisuhteessa oikeasti pitämään,vaikka nyt upea seksi kaikilla mausteilla on riittänyt, monta orgasmia niillä kerroilla joilla olemme onnistuneet seksiin.
      Onko se uusi normaali että oma suhde kuihtuu ja näivettyy ja joku toinen tuo siihen sen kivanilon, tunteet ja todellakin seksin, sen niin tarpeellisen jonka jo unohtui , eli onko ihme jos pettää ja siitäkin saa syyllisyyden tunteen ja muita kaikkia niitä tunteita joita ei tiennyt olevankaan ja sen että paskaa todellakin saa niskaan kun /jos jää kiinni ja joskus oikein toivoonkin jäävänsä kiinni ja saavansa sitten tuon naisen.
      Omakseen.
      Mutta kun näillä pirkanmaan tienoilla ei paapankapakan valikoiville naisille riitä se että olet syntymäköyhä ja keskituloinen etkä velattomanakaan siis lähes varattomana ole muuten kiinnostava kuin petiseuraksi varsinkin kun jaksaa kauan ja kun kaljamahaa ei ole tullut hankittua eikä muutakaan (vielä) seniorin vaivoja paitsi ikää 55.

    • Anonyymi

      Pettäminen on heikon, selkärangattoman sammakkoeläimen hommaa, ihan sukupuoleen katsomatta. Mikään ei koskaan ikinä lievitä eikä pienennä valehtelun ja selän takana käärmeilyn tuomia valheita sekä pettymyksiä. Selityksiä aina riittää, mutta kyllä se on ihan omaa heikkoutta . Jos on niin heikot kommunnikoinnin välineet ettei saa suutansa auki sanoakseen, että olen tässä suhteessa onneton ja tarvitsen jotain mitä sinä, nykyinen kumppanini et pysty tarjoamaan, niin ei sitten kannata niihin seurustelusuhteisiin ikinä lähteä alunperinkään. Yksin voi juoksennella ympäri kyliä ja nylkyttää niin monia kumppaneita kun tahtoo.

      Ihan eri asia jos asioista sovitaan, erikoisjärjestelyjä ja avoimia ovia ja kaikki on tietoisia kuvioista, mutta mitä ikinä puuhailee toisen selän takana mitä ei pysty toiselle suoraan myöntämään, on rumaa, myrkyllistä ja itsekeskeistä.

      Itse olen 30v, ollut pitkässä suhteessa joka kääntyi onnettomaksi ja yksinäiseksi viimeisen kahden vuoden sisällä. Mahdollisuuksia oli pettää, ikinä en niihin tarttunut vaan ensin vanha suhde poikki jos sitä ei saa enää korjattua tai elvytettyä ja sen jälkeen olin vapaa tekemään mitä vain, kenen kanssa vain. Omassa tapauksessa viihdyin kyllä ihan hyvin yksin hyvän tovin ennen kuin löysin uuden miehen. Näitä juttuja lukiessa täytyy kyllä sanoa että onni on ollut löytää kumppaneita jotka ei koskaan tuohon kyläjuoksenteluun lähteneet vaan aina pysyneet rinnalla kunnes toisin keskenään sovitaan.

      • Anonyymi

        Ei se sinun ikäisille saa olla normaalia. Se on 50:lle uusi normaali. Siinä menee omilta lapsilta huoleton teinielämä omiksi tarpeiksi ja pilalle, jos kaiken taaksensa käy jättämään. Eikä se onnellista kenestäkään tee, ei ainakaan niitä jätettyjä ja petettyjä yhden taholta ja petoskumppanin avustuksella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      392
      1545
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1288
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1230
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      165
      1155
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      997
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      906
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      826
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      814
    9. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      810
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      170
      709
    Aihe