Raju jännitysnäytelmä kokoomuksen ryhmään

Anonyymi

liittyen perjantain Lapin Kansassa.

30

<50

  Vastaukset

  • Sekava vyyhti, ota tuosta nyt selvää.

   Minua verojen ja kaupunkikonserniin kuuluvan Neven laskuja maksavana kiinnostaa tukiko Neve muiden eduskuntavaaliehdokkaiden kampanjointia?
   Suuri kelkailutapahtuma kun osottautuikin Tuiskun vaalikampanjaksi ja Neve sponsoroi tapahtumaa toimittamalla sähköt alueelle. Vastauksia olisi hyvä saada ja kuka teki päätöksen em asiassa.

   Jos asioita alettu tonkimaan niin koko tunkio pitää kääntää eikä peitellä mitään.
   Minä maksajana todellakin haluan tietää kuinka paljon ylihinnoitellusta veden ja sähkön hinnasta laitetaan puolueiden tukemiseen ja onko edes laillista?

   • eikö maahanmuuttokirjoitus ollut ja kenen tekemä ennen vaaleja LK?


  • Kaleva ja LK sama kirjoitus. Myöhemmin ehkä IP-lehdissä ilmiantoja nimettöminä. Mitä ne muuten Torniolaiset antaa ohjeita esim Ana Kaarlela. Pestään pyykit ilman Oululaisen Talvitietä ja Autto on lampaana.

  • Kokoomuksen emännät ovat oikein julkisesti tukkanuottasilla. Olisi paljon fiksumpaa ollut pestä likapyykki puolueen sisällä. Tuntuu, että Luoma, Juuruspolvi ja Jääskeläinen eivät voi sulattaa nuoren ääniharavan suosiota. Luoman avautumiset ja kannanotot ovat aikamoinen farssi, kun tavoitteena pitäisi olla sopu eikä loppumaton riita, Yhteistyötä pitää osata tehdä, vaikka henkilökemiat eivät aina kohtaisi. Kokoomuksen kanntukselle tämä riitely on suuri tappio!

   • Tätä on surullista seurata, vaikka faktoja on laajalti julki nyt niin edelleen nämä Sara Tuiskun tukijatiimi jaksaa yrittää kääntää asiat muiden syyksi. Myöskään itse Sara ei myönnä tekemisiään. Kuinka tämmöinen voi opettaa lapsia, kuinka voi olla esimerkkinä?

    Mieleeni tulee väkisinkin määritelmiä eräistä, ei niin mairittelevista luonteen häiriöistä joista jotkut ihmiset saavat aika rankan diagnoosinkin.

    Tuisku jäi kiinni niin sanotusti housut kintuissa, voisi todeta että tyhjä pyllistää kun se shitti tuli jo!


  • Ei savua ilman tulta,

   En usko minäkään syyksi sitä että nuoruus ja kauneus aiheuttaa kateutta muiden politiikan toimijoiden keskuudessa. Puolustajilla ei näytä olevan muuta argumenttia kuin em. Liika pyrkyryys on monesti este sekä vastenmielistä jopa äänestäjien mielestä ja kun koko suku sekaantuu keissiin, niin se saa surkuhupaisia piirteitä.

   Kova hinku eduskuntaan ja vauhtisokeus pilasi nousevan kyvyn poliittisen uran. Kun uskottavuus on mennyt, joutuu hartiavoimin tekemään töitä jatkossa saadakseen tehdyt virheet unholaan. Mutta vain silloin voi lähteä eteen päin ns "puhtaalta pöydältä" ,kun ja jos osaa tunnistaa ja myöntää virheensä eikä syytellä monia eri tahoja. Ikävä maku jäi toiminnasta uhriutumisineen ja kaikkine turhine tutkintapyyntöineen.

  • Syyttäjä on päättänyt jättää syyttämättäjättämispäätöksen.

  • Lauantain Luppo-lehdessä henkilö kieltää kaikki hänestä tehdyt väitteet, eikä ole palaamassa Kokoomuksen ryhmään.

   • Missä hän kielsi kaikki väitteet? Yleisönosastokirjoituksessa jonka itse näin, hän on sitä mieltä että ainoa virhe jutussa oli väite halusta palata Kokoomukseen. Eikö tämä silloin ole niin että myöntää kaiken muun olevan totta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Missä hän kielsi kaikki väitteet? Yleisönosastokirjoituksessa jonka itse näin, hän on sitä mieltä että ainoa virhe jutussa oli väite halusta palata Kokoomukseen. Eikö tämä silloin ole niin että myöntää kaiken muun olevan totta.

    "RAJU JÄNNITYSNÄYTELMÄ" ? ?
    Voi hyvät hyssykät ja aloittajan aivotoiminta !


  • Nojoo ihme touhua mutta tuisku saa kyllä lisää kannattajia tällä.
   Valkoset ritarit tulee pelastamaan kauniin neitosen

   • Samaa mieltä. Tämä kohtuuton ajojahti kääntyy kyllä Tuiskun eduksi. Kyllä syytä riitaan näyttää olevan Kokoomuksen sisällä monellakin äänitorvella ja syyttömyyttään vakuuttanella telaketju-sektorilla. Mutta politiikassa riidat pitää pysytä sopimaan oman katon alla vaikka vähän laihemmillakin ehdoilla. Luomalle on ilmeisesti jäänyt syyttäjän rooli päälle, vaikka ei kovin pitkää kokemusta varsinaisesta syyttäjän työstä olekkaan!
    Usko Kokoomuksen taitoon hoitaa asioita äänestäjiä tyydytävälla tavalla Rovaniemen valtuustossa horjuu ja pahasti!


   • maahanmuuttokanta oli kuin PS suusta?

    LK yleisökirjoitus


   • Anonyymi kirjoitti:

    maahanmuuttokanta oli kuin PS suusta?

    LK yleisökirjoitus

    Juurespolvi häärii arkkitehtinä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    maahanmuuttokanta oli kuin PS suusta?

    LK yleisökirjoitus

    Juuri Sara Tuiskun maahanmuuttokannan vuoksi olisin voinut häntä äänestää. Muuten hänestä paistoi liikaa läpi asenne: ” Mulle kaikki heti, nyt” ja se ei sovi politiikkaan, jossa pitää jonkin verran odottaa vuoroaan. Kateusväitteisiin en usko, saihan Luoma melkein yhtä paljon ääniä kuin Tuisku. Tuiskun äänimäärä kasvoi vain hieman edelliskertaa verrattuna, vaikka vaalikampanja oli monta kertaa massiivisempi. Oliko Tuiskun poliittinen ”ura” tässä? Vaikea sanoa. Ei hän ainakaan paljoa myötätuntoa ole saanut osakseen.


  • Vaikea sanoa, mikä on syy ja mikä seuraus. Kokoomus mokasi tuossa nyt sen verran, että sai kerättyä Tuiskun äänet Autton hyväksi ja potki pois ryhmästä vasta sitten. Ei uskaltanut tehdä sitä ennen vaaleja.

  • Narsistiprinsessa on uhri???? Sallikaa mun nauraa. Sitä saa mitä tilaa ja that`s!

   • Saa kasan lisää kannattajia. Nämä syyttäjät tuleen pettymään


  • Noin 98% poliitikoista on p..seestä.
   Kertoo historia.

  • Kyllähän se oli vähän kun lapset hiekkalaatikolla leikki. Ei niin mitään syytä kummallakaan puolen noin normaaleista asioista politiikassa alkaa jupisemaan. Vähän tuli mieleen että kärpäsistä tehty härkänen. Aivan kuin pikkukakarat olisi olleet kyseessä. Jos tuollaistista hölynpölystä saadaan noin isoja otsikkoja niin huh huh. Tällaiset politikot voisi jäädä jo pois päätöksenteosta kun ollaan kuin pikkukakarat.

  • Roin Kokoomuspuolueen tuhoamiseen ei enää tarvita muita puolueita,
   koska hehän tekevät sen itse !
   Lopun alku oli Sara Tuiskun uloskatsominen puolueesta !
   Hajoita ja hallitse,systeemi ei näytä toimivan ainakaan Rovaniemellä !

  • Herää kysymys, mitä annettavaa on opettajalla kaupungille? Hänhän on kaupungin veroelätti eli elää muiden keräämillä verovaroilla...ja moraaliposeeraa, kuin olisi omalla osaamisella (ja riskillä) työllistänyt itsensä.

  • Alusta asti tätä seuranneena, mietin jossain välissä että noinkohan kaikki väitteet pitävät paikkaansa. Lehtijutussa oli nyt niin laajasti ja usea ihminen kommentoinut, että alkoi varmistumaan totuus omassa mielessäni. Lopultahan se näkyy Tuisku myöntävän kaiken todeksi kun ainoa väärin uutisoitu asia hänen mielestään oli puolueeseen palaaminen. Kaikkien väitteiden todenperäisyyttä vahvistaa sekin että rikosilmoituksen päätös oli tutkinnan lopettaminen. Tästä kaikesta jäi todella surullinen kuva Tuiskusta - kiukutteleva pikkutyttö jolta hiekkalaatikolla otettiin hänen rohmuamansa kaikki lelut pois.

   • Myönsi että oli skipannu jotai kokouksia?
    Vai että kiukutteleva tyttö. Taidat kuulua samaan sarjaa näiden syyttelijöiden kans. Joka katkerana tuiskun kauneudelle


  • Miehenä en haluaisi olla noin kaunis. Lehtijutussa oli paljon muutakin kuin hoitamatta jätetyt työt. En ymmärrä miksi hyökkäät minua kohden! Tämä kertoo vain siitä kuinka Tuiskun lähellä oleva porukka toimii. Surullista !

  • Eduskunnassa ei saa syyttää ketään suoraan valehtelusta. Onko Tuisku valehtelija vai ei?
   Oppilaille ei saa opettaa valetta eikä kieroutta vaan suoruutta eikä ulkonäköä saa korostaa edes itsensä.

  • Jokos loppui Rovaniemellä Tuiskuttaminen??

  • Räntääkö tulee kun ei Tuiskuta.

  • Oliko ainoa joka arvosteli maahanmuuttoa ennen ek vaaleja

   se oli kuin PS kanta

  • Eikö kokoomuksella ei ole muuta asiaa ?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   141
   4132
  2. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   1040
  3. 2/3 suomalaisista tyytyväisiä Marinin hallitukseen

   Hallitus etenee hallitusohjelmassaan kuin juna – suomalaiset tykkäävät. https://yle.fi/uutiset/3-11220404
   Maailman menoa
   198
   548