Voiko vitutukseen kuolla?

Anonyymi

Kaippa tätä voi kysyä tällä palstalla koska sitä kysyttiin paikallisradiossakin heti aamun alkajaisiksi? Uskoisin ettei voi kuolla koska olen vielä hengissä.

19

61

  Vastaukset

  • Suorastaan vituttaa tuo Ylen kaksinaamaisuus. Kaikissa keskusteluissa ollaan niin tarkkoja mitä kirjoittaa ja mitä sanoja käyttää. Sitten ohjelmissa tulee sellaista tekstiä että itseäkkin hävettää. Minulle on aivan sama mitä sontaa sieltä ulos tulee. Mutta pienet lapset joutuvat joskus pakostakin kuuntelemaan radiota. Selitäppä siinä sitten miksi tuo setä tai täti noin sanoi. Keskusteluja lapset tuskin vielä lukutaidottomina lukee.

   • Mitä tarkoittaa kaksinaamaisuus, annatko esimerkkejä? Minusta ainakin on hyvä, että ollaan tarkkoja käsitteissä ja viestinnässä. Se on laadukasta toimintaa että pyritään tarkkuuteen asiakysymyksissä.

    Onko Yle sitten huono siksi, että sinä et pidä ohjelmista vai jostain muusta syystä? Miten Ylen pitäisi toimia, jos ei näin kuten nyt?


  • Puhukaapa asiallisesti ettei kaikkia viestejä poisteta. Kertokaa asiat niinkuin Yle tekee.

  • On se aika järkkyä kun aamulla valmistelee lapsia hoitoon vietäväksi ja avaa radion. Joku jätkä huutaa: Voiko vitutukseen kuolla! Tästäkö me maksamme yleveroa?Täytyy tästä lähtien käydä kuuntelemassa mitä radiosta tulee ennenkuin avaa sen lasten kuunneltavaksi.

  • Sama radio kehottaa säätämään lattialämmityksen pienelle energian säästämiseksi. Miten se energian säästäminen vaikuttaa siirtomaksuihin? Nytkin tulleessa laskussa oli suurin osa siirtomaksuja.

   • Ei vitutukseenn kuole . Elekää olko huolissanne.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei vitutukseenn kuole . Elekää olko huolissanne.

    Ompa hyvä. Pelekäsin jo. Kiitos!


  • No se riippuu vähän siitä, et miten pahan ja vakavan taudin siitä/sieltä saa. Saattaapi kuollakin.

   • Hienoa Ylen kasvatusta. Näinhän se menee. Valitettavasti!


  • Ei ole yhtään ihme ettei tänne kukaan halua tehdä lapsia.

   • Näihdän se on. Ennen sanottiin että lapsi tuo leivän tullessaan. Onko näin vielä ?


  • voi kyrpiintymiseenkin kuolla! Vain venäläiset ja suomalaiset käyttää sukupuolielimiä kirosanoina

   • Ruottalaiset ne vasta käyttävätkin sukupuolielimiä kirosanoina. Ja mitähän se fuck on sitten?


  • Vastatkaa joku ylelle vaikkapa wats upilla voiko siihen vitutukseen kuolla. Tunnin välein kyselevät sitä ratiossa.

  • Voipa olla että vitutukseen voi kuolla. Tietenkin jos joku tutkija sanoo toisin niin sen kanssa on elettävä. Nämä nykyiset ylikoulutetut tutkijathan sen sanoo miten ihmisen on elettävå, 10 tutkimusta,10 erillaista tulosta. Riippuu hyvinkin paljon kuka tutkimuksen maksaa. Jospa nämä työttömiksi jääneet ylioppineet tohtorit koulutettais vaiika roska-auton kuljettajaksi niin se työllisyys saataisiin nostettua sinne 75%.

   • Jatkan vielä. Esimerkiksi kananmunan syönti. Katsoin netistä. Esimerkiksi minun saa syödä 1-10 kananmunaa viikossa. Riippuu siitä kenen tutkimusta katson, Vapaan kanan munia. Vapaan häkkikanalan munia. Ja sitten! Maito. Vapaan lehmän maito. Niityllä olevan lehmän vapaa maito. Karsinassa olevan sitomattoman lehmän maito, Voi taivahan vallat! Kyllä viuttaa!


  • Eduskunnassa puhemies sanoo, että tämä asia on käsitelty. Siirrytään seuraavaan asiaan.

   • Niinhän se puhemies sanoo kun huomaa että asiankäsittely menee vaikeaksi ministereille.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   741
   16876
  2. Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut?

   Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: ”Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi?” Ja Vi
   Maailman menoa
   163
   3347
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   129
   3231
  4. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   138
   2543
  5. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   2489