ennätys Muonioon

Anonyymi

aamulla syksyn pakkasennätys Muonioon.

4

111

  Vastaukset

  • Taitaapi ensi yönä mennä 30 rikki?

  • Muonion pakkastietona, eli oli reilut - 26 pakkasta. Nyt samanaikaisesti oli Porissa pakkasennätyksenä - 4 astetta. "Yht äkkiä tuntuu pelottavalta pakkasero ja melkein miettii miten Muoniossa pakkasella pärjää". Todellisuudessa on harvinaisen suuri pakkasero Muonion- Porin välillä, eikä useinkaan.
   Porissa oli ilmeisesti heti marraskuun alussa 2010, niin kova pakkanen, että moottorikelkalla ajoin jäätä pitkin noin 4,5 km merenlahden yli saaressa olevalle huvilalle ja muutaman talven oli meri kunnolleen jäässä.
   Nyt tänne on tullut niin lauhoja vuosia , ettei enää pariin vuoteen ole päässyt moottorikelkalla ajelemaan meren jäänne. Täällä juuri näkyvästi epäilen maapallon lämpenemistä lähivuosina. Merensininen.

   • Lämpötilaero on suuri, mutta siellä on meri joka hohkaa kylmää. Kuiva pakkanen ei ole paha. On ilmasto tai jokin muuttunut, sehän on selvä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lämpötilaero on suuri, mutta siellä on meri joka hohkaa kylmää. Kuiva pakkanen ei ole paha. On ilmasto tai jokin muuttunut, sehän on selvä.

    On se kauheaa tämä ilmaston lämpeäminen.HUH HUH.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Häät ja lapset saa odottaa.

   Stefu ei vielä halua perheenlisäystä, eikä naimisiin. Sofia nyt saa odotella milloin Stefu on valmis. Jossain kertoi, että haluaa kolmekymppisenä olla
   110
   2638