Trek Domane huoltoloukku?

Anonyymi

Trek Domane IsoSpeed (on myös muissa malleissa kuin Domane) näyttää täydelliseltä Etelä-Suomen routa- ja huonokuntoiselle asfaltille. IsoSpeed suodattaa tärinää irrottamalla satulaputken ja ohjainkannatimen jäykästä maantierungosta kuitenkaan vähentämättä polkemistehoa.

Googlettemalla löytyy tarinaa kuinka IsoSpeed alkaa narisemaan ja johtaa jopa rungon vaihtoon Trekin ottamatta mitään vastuuta asiasta,

Mitkä kokemukset Suomessa? IsoSpeed vaikuttaa täydelliseltä Suomen huonolle asfaltille, mutta onko teknologia mallia Italia-design: tuntuu/näyttää hyvältä mutta käytännöllisyys puuttuu? Turhia ongelmia suhteessa hyötyyn?

Älä kommenoi jos sulla on Trek IsoSpeed kokemus alle 5v. Noi on kalliita vehkeitä eikä kiinnosta kestääkö se ekat 3v. Pitää kestää ajoa.

5

<50

Vastaukset

 • Minulla ei ole mitään kokemusta niin saan kommentoida. Varmaankin humpuukia koko juttu.

  • Itse myös arvelen tuon isospeedin olevan humpuukia.

   On tehty satulaan jouset tarpeeksi kalliilla, niin ihmisten mielestä ovat hyvät jouset ;)

   Tuo satula joustaa tossa eniten sivusuuntaista liikettä mikä on ihan älyvapaa ratkaisu..


 • Tuollaiset kikkailut on muotia nykyään. Niillä hoidetaan vain oiretta, ei syytä eli sitä että runko on epämukava ja jäykkä.
  Tavallinen pyöräilijä joka liikkuakseen ja kuntoillakseen pyöräilee ei hyödy epämukavasta ja ylijäykästä rungosta. Sillä ei ole merkitystä onko kotona lenkiltä 3 sekuntia nopeammin.
  Laadukas teräsrunko suodattaa tärinöitä ja on luotettava ja pitkäikäinen.

 • IsoSpeed askarrutti itseäkin ja sen vuoksi jää Domane sekä Madone väliin. Spessulla on pystysuuntainen joustin ohjauskannattimessa eikä sekään ole ollut vapaa huolista. Olen ensi kesäksi kallistumassa ratkaisuun, jossa tanko, satulatolppa sekä 622-28 renkaat suodattaa tärinää, kaikki noi voi vaihtaa helposti jos haluaa tai tulee tarvetta.

 • Mielenkiintoinen, kukaan ei ole puolustamassa IsoSpeedia. Tarkoittaako se ettei IsoSpeedia uskalla ostaa ainakaan jälkimarkkinoilta, koska Trekin myöntämä elinikäinen takuu koskee vaan ensiostajaa?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  89
  3593
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1665
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1262