Joko tie on avattu

Anonyymi

Hätätiedote tuli radiosta, että tie poikki. Joko pääsee kulkemaan?

6

283

  Vastaukset

  • Tanska on vastikään tehnyt päätöksen rajavalvonnan aloittamiseksi Ruotsin vastaisella rajalla estääkseen Ruotsissa rehottavaa vakavaa väkivaltaa rantautumasta Tanskaan. Lisäksi Ruotsi ja Norja ovat vahvistamassa maiden välisen rajan valvontaa rikollisuuden leviämisen rajoittamiseksi.

   Suomi puolestaan huutokauppaa omaa rajavartioasemaansa Torniossa, eikä osoita merkkiäkään länsirajan vartiointinsa tehostamiseksi.

   Tanska on vastikään tehnyt päätöksen rajavalvonnan aloittamiseksi Ruotsin vastaisella rajalla estääkseen Ruotsissa rehottavaa vakavaa väkivaltaa rantautumasta Tanskaan. Lisäksi Ruotsi ja Norja ovat vahvistamassa maiden välisen rajan valvontaa rikollisuuden leviämisen rajoittamiseksi.

   Suomi puolestaan huutokauppaa omaa rajavartioasemaansa Torniossa, eikä osoita merkkiäkään länsirajan vartiointinsa tehostamiseksi.

   Lue lisää
   Onko Suomella sisäministeriä,puolustusministeriä,pääministeriä???

  • Erityisesti vuoden 2015 suuren turvapaikanhakija-aallon yhteydessä on läntiseen Eurooppaan päästetty valtava määrä epämääräistä muslimiporukkaa, josta merkittävä osa voidaan luokitella terroristeiksi tai rikollisiksi. Nämä sitten ovatkin käyneet systemaattiseen taisteluun oman oppinsa levittämiseksi ja eurooppalaisen elämäntavan tuhoamiseksi, mikä on näkynyt lukuisina terrori-iskuina ja väkivallantekoina. Näissä on saanut surmansa useita satoja eurooppalaisia, ja loukkaantuneiden ja raiskattujen määrä lasketaan useissa tuhansissa.

   Sande Parkkonen: ”Suuri EU-huijaus – mitä meille valehdeltiin kansanäänestyksessä 1995”
   "Nyt, kun olemme olleet Euroopan Unionissa 25 vuotta ja meillä on käytössämme absoluuttista dataa jäsenyyden tuomista eduista, voimme käydä läpi kaikki ne päälupaukset, joilla suomalaiset huijattiin äänestämään jäsenyyden puolesta," kirjoittaa Sami "Sande" Parkkonen blogillaan.

  • Joo nyt kyllä pääsee kulkemaan.

   • Niin mihin pääsee.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin mihin pääsee.

    Ei ennää mihinkään


  • Aina välillä on tie auki, riippuu tuosta urakoitsijasta, mutta onhan meillä aika ootella.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   313
   6754
  2. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   91
   4361
  3. Miksi vihreät ja myös pääministeri vähättelee korona virusta..

   ..verrataan flunssaan ja "kuoleehan siihen se turha sakki muutenkin "-tyyliin. Koronavirus voi olla kohtalokas epidemia myös tuhansille suomalaisille.
   Maailman menoa
   167
   2109
  4. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   76
   1368
  5. "Kuule kundi, jos kondis on noin huono, tilaisit taksin"

   Vanhempien ihmisten kunnioittaminen on sivistynyt piirre. Hiljattain Kaarina Suonperä kertoo seuranneensa raitiovaunussa tilannetta, jossa sotaveteraa
   Maailman menoa
   119
   1219