Joko tie on avattu

Anonyymi

Hätätiedote tuli radiosta, että tie poikki. Joko pääsee kulkemaan?

5

208

Vastaukset

 • Tanska on vastikään tehnyt päätöksen rajavalvonnan aloittamiseksi Ruotsin vastaisella rajalla estääkseen Ruotsissa rehottavaa vakavaa väkivaltaa rantautumasta Tanskaan. Lisäksi Ruotsi ja Norja ovat vahvistamassa maiden välisen rajan valvontaa rikollisuuden leviämisen rajoittamiseksi.

  Suomi puolestaan huutokauppaa omaa rajavartioasemaansa Torniossa, eikä osoita merkkiäkään länsirajan vartiointinsa tehostamiseksi.

  Tanska on vastikään tehnyt päätöksen rajavalvonnan aloittamiseksi Ruotsin vastaisella rajalla estääkseen Ruotsissa rehottavaa vakavaa väkivaltaa rantautumasta Tanskaan. Lisäksi Ruotsi ja Norja ovat vahvistamassa maiden välisen rajan valvontaa rikollisuuden leviämisen rajoittamiseksi.

  Suomi puolestaan huutokauppaa omaa rajavartioasemaansa Torniossa, eikä osoita merkkiäkään länsirajan vartiointinsa tehostamiseksi.

  Lue lisää
  Onko Suomella sisäministeriä,puolustusministeriä,pääministeriä???

 • Erityisesti vuoden 2015 suuren turvapaikanhakija-aallon yhteydessä on läntiseen Eurooppaan päästetty valtava määrä epämääräistä muslimiporukkaa, josta merkittävä osa voidaan luokitella terroristeiksi tai rikollisiksi. Nämä sitten ovatkin käyneet systemaattiseen taisteluun oman oppinsa levittämiseksi ja eurooppalaisen elämäntavan tuhoamiseksi, mikä on näkynyt lukuisina terrori-iskuina ja väkivallantekoina. Näissä on saanut surmansa useita satoja eurooppalaisia, ja loukkaantuneiden ja raiskattujen määrä lasketaan useissa tuhansissa.

  Sande Parkkonen: ”Suuri EU-huijaus – mitä meille valehdeltiin kansanäänestyksessä 1995”
  "Nyt, kun olemme olleet Euroopan Unionissa 25 vuotta ja meillä on käytössämme absoluuttista dataa jäsenyyden tuomista eduista, voimme käydä läpi kaikki ne päälupaukset, joilla suomalaiset huijattiin äänestämään jäsenyyden puolesta," kirjoittaa Sami "Sande" Parkkonen blogillaan.

 • Joo nyt kyllä pääsee kulkemaan.

 • Yli 173 räjähdystä 2019 – TV4: Ruotsin MPK vertaa tilannetta Afganistaniin!

  Ruotsin Maanpuolustuskorkeakoulu pitää Ruotsin kokemaa pommitusta niin mittavana, että vastaavaa on etsittävä Afganistanista saakka, Ruotsin TV4 raportoi. Tilannetta Ruotsissa pidetään sodan ja rauhan välitilana.

  Tornio-Haaparanta raja kiinni!

Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.