Muonion opettajat

Anonyymi

Pitäkäähän silmänne auki vanhemmat sielä Muoniossa. Millainen on opetuksen taso alaluokilla. Seuratkaa tarkoin miten lapsenne oppiminen sujuu. Onko sokka irti vai korkki auki...

4

439

  Vastaukset

  • Olisko sinulla itselläsi sokka irti ja korkki auki, kun julkisuuteen lasket tuollaisia puheita? Tästä taitaakin tulla sinulle käräjäreissu.

  • Vihjaatko, että Muonion yhtenäiskoulun opetus olisi huonoa. Löytyykö sinulla perustetta tälle väitteelle? Tämmöinen netissä anonyyminä huutelu ei ole kovin vakuuttavaa.

  • En tiiä korkeista tai muista, mutta ihän siellä kaikki mene niinkö pitäs! Ei päteviä sijaisia, rehtori sosionomi...... +joku lisäkurssi, muodollisesti pätevä. Kalastusmatkailuyrittäjä... jne. nämä kaikki kepumafian tuotosta. Kyllä pitää olla huolissaan.

   • Mielenkiintoinen näkökanta. Hyvä kun joku kertoo mitä siellä oikeasti touhutaan. Oppilaan tulevaisuuden kannalta pitää olla perillä mitä tapahtuu.


  SEISKA.FI

  • Sara Siepin syntymäpäivä alkoi kolmen hengen aamiaisella - hauskasti pukeutunut ex-missi odottaa viikonlopun bileitä: "Lauantaina juhlitaan!"
  • Paljonpuhuva IG-päivitys - Temptation Island Suomen viitoskaudelta tutut Atso ja Lotta erosivat?!
  • Brittihovissa pyöritellään päitä – Sarah ja Andrew ovat saaneet aikaan huiman velkasotkun!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   147
   8953
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   Kotimaiset julkkisjuorut
   247
   7885
  3. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   198
   2221
  4. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   287
   1856
  5. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   62
   1093