Einsteinin opit alkaa horjua jo!

Anonyymi

10

81

  Vastaukset

  • Verkkouutiset on kokoomuksen äänenkannattaja. Jos ei edes yhteiskunnallisten asioiden ymmärrys luonnistu niin ei varmaan luonnontieteellistenkään.

  • Eihän entropian lisääntyminen ole mikään laki, vaan ainoastaan tendenssi.

   Sitä paitsi kvanttitasolla mikään ei ole kuin makrotasolla. Ikiliikkujiakin on kvanttimaailmassa olemassa, vaikka klassinen mekaniikka ne kieltää.

   • Omissa unimaailmoissasi elät.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Omissa unimaailmoissasi elät.

    Perustele? Kyllä kvantti-ikiliikkujat ovat täyttä todellisuutta.


  • Positroni (elektronin antihiukkanen) on ajassa takaperin liikkuva elektroni. Perehtykää hieman Richard Feynmanin teorioihin.

   Hän muuten totesi, että kvanttifysiikkaa ei voi terveellä järjelä ymmärtää. Niin, että siksi aihe soveltuu hyvin tänne palstalle.

   • Ei positronia olekaan.


  • :) hyvin oivallettu!

  • Phys.org sivulla samaisesta artikkelista on kaivettu tämä tieto esille:

   Jos tarkkailisi koko maailmankaikkeuden iän ajan (13.7 miljardia vuotta) kymmentä miljardia yksittäistä elektronia niin koko tuon ajan kuluessa yksi (1) elektroneista voisi olla yhden kerran enintään 0.1 nanosekunnin verran menneisyydessä.

   https://phys.org/news/2019-03-physicists-reverse-quantum.html

   Eipä siis kovin todennäköisestä ilmiöstä kysymys eikä koske makroskooppisia kappaleita kun aikamatkailussa pitäisi saada useamman vierekkäistä hiukkasta samalla kertaa liikkumaan menneisyyteen. Tässähän ei mitään saatu liikkumaan menneisyyteen vaan tarkkailtiin systeemiä ja havainnoitiin tilanteita joissa tuo liikkuminen tapahtui itsestään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   174
   6161
  2. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   350
   5075
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   378
   1591