Aihe

Lue miten löydät unelmiesi deitin!

6

181

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Itse kyllä ajattelen, että on parempi laittaa vähän edustavampi kuva (=hoikempi) itsestä, jotta ylipäänsä herättää kenenkään kiinnostuksen. Voin sitten viesteissäni tehdä vaikutuksen, jonka jälkeen ulkonäölläni ei olekaan enää mitään merkitystä. Kyllä sanallisilla lahjoillani voin saada toisen ihastumaan - minut ihmisenä toinen halunnee kohdata ennemmin kuin jonkun laitetun missin. Onko muilla vastaavia kokemuksia?

   • Anonyymi

    Valehtelu ei ole koskaan hyvä idea, oli vale sitten omasta mielestä miten "valkoinen" tahansa. Vaikka ulkonäkö ei olekaan kaikki kaikessa, niin siitä valehtelu ainakin itsellä herättää kysymyksiä. Esim mistä muusta on jo ehtinyt valehdella, tai mistä kaikesta muusta onkaan valmis valehtelemaan.

    Itse toivon tapaavani lapsettoman sinkkumiehen. Treffeillä on pari kertaa selvinnyt, että miehillä onkin jälkikasvua, vaikka netissä muuta väittivät. On myös tullut paikalle aivan eri pituista ja kokoista miestä kuin mitä profiilissaan väittivät.

    Pieni pyöreys miehessä ei haittaa lainkaan, eikä tarvitse olla 2metrinen. Nämä kuitenkin selviää heti ensivilkaisulla, joten moisista valehtelu ihmetyttää. Ei sitä enää pelasta hyvä luonnekaan, jos ainoa mitä treffeillä mietin on että onpa häiritsevää kun toinen on valmis aloittamaan tutustumisen valheilla.


  • Anonyymi

   Aloittajalle, Laura Honkasalon (nimi artikkelissa) oli kyllä hyvin pohdittu. PItkäaikaisena deittailijana olen samaa mieltä hänen kanssaan monesta asiasta. Itsekkin olen koittanut erottua joukosta positiivisuudella ja myös erikoisempien kuvien (erikoinen kuvaus paikka) voimalla. Miehenä en itsekkään arvosta naisten profiileissa ollenkaan lähes tyhjää profiilia kun siitä ei saa oikein mitään aitoa mielikuvaa mitä ollaan hakemassa ja antaa muutenkin mielikuvan ettei koko deittailu taida aidosti kiinnostaa tai on jotenkin vaikeampaa ilmaista itseään, jolloin aitoon ihmiseen tutustuminen on vaikeampaa....mutta tämähän on vain se ensivaikutelma jonka voi antaa vain kerran. ;)

   Kommentoijalle että hoikempi kuva.... kuten artikkelissakin sanottiin niin valehtelijalla on lyhyet jäljet. Jos vastapuolella on tärkeää jokin kriteeri ja häntä johdetaan siinä asiassa harhaan, niin ei yleensä puheetkaan auta. On joitakin ihmisiä joille normi paino tai hoikkuus on tärkeä asia. Varmaan myös sinulle on joitakin kriteereitä tärkeitä kumppanissa joiden liioittelua tai vähättelyä omaksi edukseen et voi sietää? Sen takia teen itse päinvastoin eli kerron rohkeasti oikean tilanteen. En halua hioa "täydellistä julkisivua" itsestäni, nähdä paljon vaivaa ja sitten 1-2 kuukauden päästä toinen toteaa ettei olla sopivia toisillemme.... koska totuus (tai edes epäilys) on tihkunut kuitenkin esille. Haluan että minua arvostetaan sellaisena kuin olen vikoineen päivineen koska siihen KESTÄVÄT ihmissuhteet perustuvat.

  • Anonyymi

   Miesten kannattaisi panostaa paljon enemmän tekstiinsä (ehkä naistenkin, olen vain lukenut niitä vähemmän). Enkä tarkoita vain profiileja vaan myös viestejä ja huutoja. Pikkujututkin voivat häiritä ja ”unelmadeitti” jää tapaamatta.

   Esimerkiksi ”Nyt kaikki naiset rohkeasti kirjoittamaan!”
   A) Kuinka moni nainen haluaa olla yksi monista? Paljon toimivampaa on kertoa etsivänsä yhtä eikä kaikkia, vaikka jokainen ymmärtääkin, että tutustumista voi olla meneillään monen kanssa yhtäaikaa.
   B) Jos et saa viestejä, luuletko todella, että se on rohkeuden puutetta? Ehkäpä et vain ole tarpeeksi kiinnostava? Ei kai ketään ujostuta deittisaitilla.

   • Anonyymi

    Todellakin ujostuttaa ja ujoudesta saattaa monilla johtua myös vähäsanaiset proffiilit, kun ei kehdata mainostaa ja myydä itseään.


  • Anonyymi

   Miten kirjoittaessa eräälle naiselle oli ikä 37 mut myöhemmin oli jo pitkälle yli 40 ? mut nainen ei kuitenkaan ollut kirjautunut yhteydenottoni jälkeen ollenkaan ? Olinko kirjoittaessani aloitusta eri taajuudella ajan ulottuvuuksien avaruudessa kun ei tapahtuneen pitäisi olla mahdollista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   368
   24585
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   320
   6481
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   414
   4807
  4. Niko Ranta-aho aikoi karata Afrikkaan!

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/espanjan-poliisi-niko-ranta-aho-suunnitteli-pakoa-afrikkaan-katso-video-poliisin-iskusta-marbellan-asuntoon/804058
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   2341