Onko (terveyskeskus)lääkärisi kirjoitellut omia vääriä tulkintojaan

Anonyymi

sinun potilastietoihisi ? Minulla on lääkäri, joka ei kysy, ei kuuntele ja jos kysyy, vastaa itse ja olen saanut lukea raivostuttavia vääriä tietoja omakanta.fi:stä. Niitä on lähes mahdotonta saada oikaistuksi.

13

59

Vastaukset

 • On ja usein. V*ituttaa. Niitä läkärin "tulkintoja" ei saa korjatuksi.
  Seuraava tietoja katsova lääkäri saa väärän käsityksen.

 • Mulla yksi yleislääkäri kirjoitti muutama vuosi sitten että " kyseessä ehkä alkava psykoosi ". Jälkeenpäin kun sen näin ja olin sitten lääkäriin yhteydessä niin kysyin häneltä että mikä hänet oli saanut päättelemään niin. Hän väitti ettei ollut kirjoittanut sillä tavalla. Ja oli poistanut myöhemmin tekstistä kyseisen lauseen.
  Tiedän asian koska kyseisessä tapauksessa oli toisen lääkärin maininta samaisesta tekstistä.
  Että näinkin voi käydä vaikka olen aina luullut etteivät lääkärit voi jälkeenpäin tekstejä poistella tai muutella.

 • Tämä on todella outoa, että toinen ihminen voi kirjoittaa mielensä, halunsa mukaisia juttuja potilaan terveys-, sairaustietoihin, joita asianomaisen on kovin hankalaa tarkistaa ja oikeaksi todeta.
  Nämä kirjoitukset sitten seuraavat potilasta kuin "hai laivaa", menipä hän minne tahansa vaivoistaan valittamaan ja apua hakemaan.
  Niiden vanhojen tietojen perusteella potilasta ruvetaan taas tarkastelemaan.

  • terveyskeskuslääkärit on ihan omassa "maineessaan".

   ei lääkärit yleensäkään mitään kuuntele !


  • Anonyymi kirjoitti:

   terveyskeskuslääkärit on ihan omassa "maineessaan".

   ei lääkärit yleensäkään mitään kuuntele !

   Harvemminhan he kuuntelevat potilaiden omia diagnooseja.


 • Ei tarvitsisikaan kuunnella potilaiden ehdotuksia, JOS osaisivat omin päin kirjoittaa niitä OIKEITA diagnooseja, eikä vain pillerien myyntiä edistäviä diagnooseja!

  • Niinpä, miksihän nuo yleensäkään käyvät lääkärissä, kun tuntuvat tietävän jo mennessään diagnoosin vaivastaan. Se onkin sitten eri juttu saavatko haluamiaan lääkkeitä omiin diagnooseihinsa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Niinpä, miksihän nuo yleensäkään käyvät lääkärissä, kun tuntuvat tietävän jo mennessään diagnoosin vaivastaan. Se onkin sitten eri juttu saavatko haluamiaan lääkkeitä omiin diagnooseihinsa.

   Kyllä lääkärin on tärkeää kuunnella, mitä oireita asiakkaalla on. Jokainen kumminkin tuntee itsensä sen verran hyvin, että tietää, mikä olo itsellä on normaalia.


 • Todellakin on! Eräs lääkäri on määritellyt minut erikoiseksi. En tiedä mitä sillä tarkoittanee, mutta ei varmaan kuulu yleislääkärin tehtäviin. Sitten kommentoi vuosia aiemmin sairastamani viruksen alkuperää, jonka vuoksi en vastaanotolle mennyt. Teki jollain käsittämättömällä kaavalla omia todennäköisyyslaskelmiaan. Kun sitten seuraavalle tuontilääkärille asiasta huomautin, oli tämä kieli edellisen rectumissa taas kirjaillut sinne omiaan ja väittää minun vieläpä olevan erityisen impulsiivinen, mikä suorastaan naurattaa kaikkia ja vieläpä väittää sen edellisen kommentoijan olevan tohtori. Minkäköhän alan?

  • Mutta toisaalta,mitä väliä kun sitten niitä ei kuitenkaan myöhemmin kukaan kuitenkaan lue, korjaamisesta tai väärien diagnoosien poistamisesta puhumattakaan. Tuo viimeinen määritteli minulla olevan alkoholin käytöstä johtuva ahdistus ja määräsi Ketipinoria unettomuuteen, jonka vuoksi siellä ramppasin, koska lopettivat Diapamin antamisen. Ei minulle kuitenkaan maistunut sellainen shaisse.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mutta toisaalta,mitä väliä kun sitten niitä ei kuitenkaan myöhemmin kukaan kuitenkaan lue, korjaamisesta tai väärien diagnoosien poistamisesta puhumattakaan. Tuo viimeinen määritteli minulla olevan alkoholin käytöstä johtuva ahdistus ja määräsi Ketipinoria unettomuuteen, jonka vuoksi siellä ramppasin, koska lopettivat Diapamin antamisen. Ei minulle kuitenkaan maistunut sellainen shaisse.

   Kiva kun kerroit syyn siihen mielesi pahoittamiseen.


 • On huono juttu, että lääkäreillä ei ole aikaa tai kiinnostusta kuunnella potilasta.
  Eräs lääketieteen professori kertoi, että hän aina tähdentää lääketieteen opiskelijoille sitä, että kuunnelkaa potilasta kunnolla. Sieltä se diagnoosi tulee.

 • Nykyisin on yleistä kun ihmiset menevät valittamaan pikkusenkin oudompaa vaivaa joka ei välttämättä edes näy päällepäin, niin heti on vika korvien välissä.
  Todella paljon kuulee ihmisten puhuvan tuollaisesta kohtelusta.
  Yhdessä terveyskeskuksessa oli lääkäri sanonut yli 90-vuotiaalle rouvalle että " ei vanhuksia kannata hoitaa". Kyllä pisti vihaksi kun kuulin tästä, ensin tutummalta saman ikäiseltä rouvalta ja myöhemmin tältä asianosaiselta itseltään.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.