itekseen maratonin mittainen juoksulenkki

Anonyymi

Nyt houkuttaisi näin syksyviileillä vaikka juosta maraton itekseen. ootteko te juosseet itekseen maratonin mittaista harjoituslenkkiä? mikään kiire minulla ei ole, mutta ajattelin jotain hieman alta 4 tuntia. Tämmöinen nollakeli on loistava ja juuri nyt paljon juoksua takana. Ottaa juomat mukaan ja lähtee juoksemaan. MIten te tähän harjoituslenkkiä suhtaudutte? kyllähähän jotkut juoksee 100km kerralla.

4

58

Vastaukset

  • Onhan noita tullut tehdyksi. Mikäpä estäisi. Saman energian se matka ottaa, on lappu rinnassa tai ei

  • Ei tarvitse maksaa ja saa juosta rauhassa.

  • Ainoa huono puoli tuossa on se, ettei siitä tule virallista merkintää. Tämäkin lähinnä siinä tapauksessa, jos aikoo juosta sen 100 maratonia tai enemmän täyteen ja saada nimensä 100mc:n sivuille. Itsellä on tämä projekti menossa ja 100mc:n säännöissä lukee, että omia "saunalenkkejä" ei hyväksytä. Tämä tietenkin ymmärrettävistä syistä, sillä pian niitä ajeltaisiin fillarilla. Jos ei ole tarkoitus kerätä virallisia maratonia, niin miksipä ei juoksisi myös ominpäin sellaisia.

    • Jep, tyypillinen maratoonari juokseekin vain saadakseen mainetta ja kunniaa. Ihmekös, että niin moni lopettaa homman muutaman vuoden kokeilun jälkeen.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.