Aihe

TESTI: Ilman kompassia, karttaa ja puhelinta oudossa metsässä.

Anonyymi

Kokeilin viikonloppuna miltä tuntuu olla oudossa metsässä ilman kompassia, karttaa ja puhelinta.

Oikaisin polulta mielestäni oikeaan suuntaan, mutta olin arvioinu paikkani väärin ja odotettua tietä ei tullut eteeni. Yritin kulkea mahdollisimman suoraan, mutta siitä huolimatta kaartamisen takia riittävän isoon metsään jää "vangiksi" kiertämään ympyrää.

Oli pilvistä ja täysin tyyntä. Mistään ei saanut suuntaa kiinni. Mahdollisesti tulisin naapurikylään tai jäisin kiertämään rinkiä. Oli jännä fiilis ja näin maaston laskeutuvan ja vasemmalla mäenhuipun. En nähnyt aurinkoa, mutta tyynen kelin ansiosta kuulin mäen huipulla juuri ja juuri kaukaisen maantien äänet. Lähdin sinnepäin ja kahlasin märän suon poikki. Sitten kuului hakkaamisen ääntä ja suuntasin sinne päin. Näin taloja tai mökkejä oikealla. En viitsinyt mennä niiden pihoille joten kuljin niiden suunnassa, kunnes arvioin talojen välin riittäväksi ja menin pienelle hiekkatielle. Kävelin n. kilometrin tietä kunnes tajusin missä olen, kun näin tutun asvalttitien.

Jälkeenpäin päättelin kartasta missä olen pyörinyt.

2

<50

  Vastaukset

  • No miltä tuntui

   • Hetken aikaa jännältä, kun tuli mieleen sellainen mahdollisuus, että tästä tuleekin vähän pidempi lenkki. Pimeäntulo ei ollut mielessä, vaikka päivä onkin melko lyhyt.

    Sekin oli hämmentävä fiilis, kun tajusi missä on ja miten väärin oli arvannut sijaintinsa metsässä. :D


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1753