Paljonko tavan pyöräilijälle kertyy km/vuosi

Anonyymi

Omia tuli kasaan 3327 km lumien lähdön ja lumien tulon välissä, paikka Kajaani.

Onko tuollainen määrä riittävä hiihtokunnon ylläoitoon, kun muuta liikuntaa tulee ainakin suhteessa pyöräilyyn käytettyyn aikaan aika vähän ?

14

86

Vastaukset

 • Riittävä määrä on se mikä itsestä tuntuu hyvältä. Näyt olevan hyvässä vedossa. Muista ottaa välillä lyhyempiä intervalliharjoitteita. Niissä kunto nousee ja hapenotyokyky pysyy ja paranoo.

 • Hyvin näytti Hakola hiihtävän, vaikka kesä meni Bianchin selässä. Km;t sivuseikka, kunhan liikkuu monipuolisesti ja tekee väliin tasuria.

  • Iivo ei kai pahemmin pyöräile, mutta tehnyt 1100 h reeniä. Otti takkiin Riseltä Vuokatissa molempina päivinä.

   Luultavasti kunnon ja jalkavoimien harjoituksiin pyöräily sopii myös hiihtäjälle.


 • Yli 3000 on hyvä määrä kakkoslajia. Pyöräily on hyvä kakkoslaji hiihdolle ja toisinpäin. Ennemmän lähtisin katsomaan tuossa tilanteessa laatua. Minkä laisia treenejä tarvitset ja ovatko treenisi nyt sopivia.

 • Minulle tuli 4800km huhti-loka. Kävin totuttelemassa jalkoja 2 kilsaa juoksuun ja pari päivää siitä juoksin 5 kilsaa alle 150 sykkeellä (max 177) . Kestävyyttä tuosta pyöräilystä siis tulee että juoksu on helppoa aloittaa. Nyt muutamien lenkkien jälkeen juoksuaskel tuntuu jo kevyemmältä. Jokainen laji vaatii oman totuttelunsa.

 • Vuoden alusta tähän päivään 5250km, polvet ei kestä juoksemista, ainakin toisesta polvesta nivelpinta puhki mutta pyöräilyä ei polvet haittaa.

 • täällä karvan päälle 6000km ...normi vuoden ajoissa mennään.vuosi vuoden perään kilometrit on ollut 6000-7500km välissä...kymppi ollut monesti haaveena mutta ei ole saanut aikaiseksi.työmatka päivittäin 23km....

  • Paljonkohan noille Randonneur-pyöräilijöille kertyy vuosikilometrejä. Liiton sivuilla en huomannut mitään tilastoa. Veikkaisin, että saattavat ajaa 15.000 km vuositalolle.


 • Minulle tulee joku 3500-4000 tyomatkapuorailya vuodessa. Sitten paalle lenkkeilyt ja kavelyt. Kun holkaa paalle 20-30 km viikossa niin pysyy ok kunnossa minun mielesta. Olen 50 vuotias mies. Eihan tuo viela ole mitaan, mutta olen tullut sen verran mukavuudenhakuiseksi, etta ei enempaa viitsi.

  • Terveisiä sinne Thaimaahan, nykyään jopa thaikuissa on polkupyörille omia kaistoja. Osa kansasta vaan ei vielä tiedä niiden liikennejuridista merkitystä. Tähän on tulossa muutos.


  • Sama juttu täällä. Liikaa ei edes kannata liikkua.

   Aktiivisuusranneke näyttää 3500..4000 kcal jokaiselle työmatkapyöräpäivälle. Pyöräilyn lisäksi käyn lounaaksi kävelemässä, että pystyy olemaan homeisella konttorilla.

   Tuo 4000 kcal on about maksimi mihin ihminen pystyy terveenä toistuvasti päivittäin joka päivä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sama juttu täällä. Liikaa ei edes kannata liikkua.

   Aktiivisuusranneke näyttää 3500..4000 kcal jokaiselle työmatkapyöräpäivälle. Pyöräilyn lisäksi käyn lounaaksi kävelemässä, että pystyy olemaan homeisella konttorilla.

   Tuo 4000 kcal on about maksimi mihin ihminen pystyy terveenä toistuvasti päivittäin joka päivä.

   Palautumattomuus johtaa kehon tulehdustilaan.

   Siihen auttaa reseptivapaat särkylääkkeet ja halpa kalja.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Palautumattomuus johtaa kehon tulehdustilaan.

   Siihen auttaa reseptivapaat särkylääkkeet ja halpa kalja.

   Sama juttu homeisella konttorilla. Se johtaa tulehdustilaan, josta seuraa kaikkea hankalaa, kuten ylikunnon/palautumattomuuden tyyppisiä oireita.

   Tuohonkin auttaa raju määrä halpaa kaljaa ja lääkkeet ;)


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  64
  1084
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  484