Paljonko tavan pyöräilijälle kertyy km/vuosi

Anonyymi

Omia tuli kasaan 3327 km lumien lähdön ja lumien tulon välissä, paikka Kajaani.

Onko tuollainen määrä riittävä hiihtokunnon ylläoitoon, kun muuta liikuntaa tulee ainakin suhteessa pyöräilyyn käytettyyn aikaan aika vähän ?

8

<50

Vastaukset

 • Riittävä määrä on se mikä itsestä tuntuu hyvältä. Näyt olevan hyvässä vedossa. Muista ottaa välillä lyhyempiä intervalliharjoitteita. Niissä kunto nousee ja hapenotyokyky pysyy ja paranoo.

 • Hyvin näytti Hakola hiihtävän, vaikka kesä meni Bianchin selässä. Km;t sivuseikka, kunhan liikkuu monipuolisesti ja tekee väliin tasuria.

  • Iivo ei kai pahemmin pyöräile, mutta tehnyt 1100 h reeniä. Otti takkiin Riseltä Vuokatissa molempina päivinä.

   Luultavasti kunnon ja jalkavoimien harjoituksiin pyöräily sopii myös hiihtäjälle.


 • Yli 3000 on hyvä määrä kakkoslajia. Pyöräily on hyvä kakkoslaji hiihdolle ja toisinpäin. Ennemmän lähtisin katsomaan tuossa tilanteessa laatua. Minkä laisia treenejä tarvitset ja ovatko treenisi nyt sopivia.

 • Minulle tuli 4800km huhti-loka. Kävin totuttelemassa jalkoja 2 kilsaa juoksuun ja pari päivää siitä juoksin 5 kilsaa alle 150 sykkeellä (max 177) . Kestävyyttä tuosta pyöräilystä siis tulee että juoksu on helppoa aloittaa. Nyt muutamien lenkkien jälkeen juoksuaskel tuntuu jo kevyemmältä. Jokainen laji vaatii oman totuttelunsa.

 • Vuoden alusta tähän päivään 5250km, polvet ei kestä juoksemista, ainakin toisesta polvesta nivelpinta puhki mutta pyöräilyä ei polvet haittaa.

 • täällä karvan päälle 6000km ...normi vuoden ajoissa mennään.vuosi vuoden perään kilometrit on ollut 6000-7500km välissä...kymppi ollut monesti haaveena mutta ei ole saanut aikaiseksi.työmatka päivittäin 23km....

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.