Aihe

Ei vaikuta suomen liikenteen sähköistys mitään!!!

Anonyymi

https://www.ksml.fi/teemat/autot/Autojohtajalta-hätkäyttävä-arvio-Jos-kaikki-Euroopan-henkilöautot-sähköistyisivät-päästöt-putoaisivat-vain-04-prosenttia/1372904?fbclid=IwAR1dZ3bah2rxBJ55J_4GuPJn3davnOhSmfQA9dXJ15llTwWVP4ITWw_D9aM

"Autojohtajalta hätkäyttävä arvio: "Jos kaikki Euroopan henkilöautot sähköistyisivät, päästöt putoaisivat vain 0,4 prosenttia"
Henkilöautojen sähköistämisestä puhutaan aivan liian toiveikkaasti ja aivan liian paljon. Tätä mieltä on Euroopan autoteollisuuden etuja valvovan järjestön (CLEPA) toimitusjohtaja Roberto Vavassori.
Vavassori muistutti tulevaisuuden autoilua pohtivassa seminaarissa Lontoossa, että Euroopassa on tällä hetkellä noin 300 miljoonaa autoa. Niistä 800 000 on sähköisiä.

Että koko suomen autokannan muuttaminen sähköisiksi ei olisi yhtään mitään merkitystä, jos ei ole koko euroopan autokannan muuttamisella, vaikka siellä autoja on moninkertaisesti, mitä suomessa.
Suomen ilmasto vouhottajilla on erikoinen kuvitelma, että kunhan suomi saadaan päästöttömäksi, niin maapallon ilmasto pelastuu, no ei todellakaan.

3

<50

  Vastaukset

  • Minun vanhan auton sähköistäminen ei pelasta maapalloa. Ajan nimittäin vajaat 1500 km vuodessa. Päästöjä tulee alle 200 kg. Hengityksestä tulee noin 500 kg.

   • -mutta eletään vaan vaikka piruuttaan aika joka on annettu
    -vaakasuorana täältä aikanaan on joka ainoa kannettu

    Irwin-vainaan rallia mukaillen.


  • Autoilun siirtyminen sähköön siirtää vain energianjärjestelmien laatua öljystä sähköön ja sähkön kulutus kasvaa ja 20 % sähköstä tulee ulkomailta jos sitä vaan riittää lähimaissa. Kun omakotitalotkin ovat sitten sähkölämmitteisiä niin sähköjen katketessa tulee talvella vilu.
   Energiatalous on suurempi päästöjen lähde kuin liikenne.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   13704
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   9652