Ilmastohumppaa.

Anonyymi

Ilmastohumppa muuttaa poliittisia voimasuhteita, kujn kansat herää. Äärioikeistoksi LEIMATUT puolueet valtaa alaa. Kuka sitten om iskenut tuon leiman. Tietenkin vastustajat. Todellisuudessa tilanne on erittäin epäselvä.

Suomessa persut siirrettiin muiden puolueiden enemmistöpäätöksellä äärioikeistoon. Koska persut jäi vähemmistöön, heillä ei olllut asiaan mitään sanomista. Tämä on syytä muistaa. Tätä on demokrataia.

Inhorealistinen kanta pakolaisasiaan ja ilmastoasiaan aiheutti siirron. koska molempien asioiden suhteen eletään muissa puolueissa ruusunpunaisissa tekopyhissä unelmissa.

Pakolaisten tuottamat ongelmat realisoituivat, mutta kaikenlainen leimaaminen on silti väärin, koska suurin osa muualta tulleista ei ole aiheuttanut ongelmia. Työperäistä maahanmuuttoa tulemme tarvitsemaan. Se on ollut selviö jo vuosikymmeniä.

Ilmastoaktivismi, johon persut kieltäytyi lähtemästä mukaan, on pelkkää tietämättömien ja tyhmien hourimista. Ilmasto ei ole radikaalisti muuttumassa.

Todellisuudessa kukaan ei pysty ennustamaan, mennäänkö tulevaisuudessa lämpimämpään vai kylmenpään suuntaan. Molemmet os mahdollisia, mutta ainoastaan uusi jääkausi voi olla meille uhka.

Pieni lämpeneminen ei ole uhka. Säästetään vain lämmityskuluissa, ja luonto voi paremmin. Kaikki väitetyt uhkat on täysin teoreettisia, ja valtaosa niistä ei tule toteutumaan.

Jos jokin toteutuu se ei johdu ilmaston muuttumisesta vaan jostain muusta. Tänne voi esimerkiksi kulkeutua vahingollisia vieraslajeja, jotka pystyykin selviytymään Suomen karuissa olosuhteissa.

Nyt on jo kolmas talvi jolloin Lappiin on lumi tullut poikkeuksellisen aikaisin, ja sitä on nyt paljon. Ei se oikein ilmaston lämpenemisestä todista pikemminkin päinvastoin. Olisi jo syytä löpettaa se järjetön hysterian lietsonta.

Jo melkein kolme vuotta sitten kirjoitti yksi korkeasti oppinut lehteen totuuden hiilidioksidista. Siitähän vain yltyi hysterian lietsonta. Mikä kumma siinä on, ettei nykyihminse suostu tunnustamaan rauhoittavaa totuutta.

Uutisiin on jo vuosia kelvannut vain pelkoa ja ahdistusta lietsovat valheet. Mikä kumma noituus siinä on takana. Pitäisikä muuttaa Matin ja Tepon laulu muotoon: Kaiken takana on nainen, jota kauheasti pelottaa.

Naisten ja lasten tunteisiinhan ne kauhukuvat ennenkaikkea vetoaa. Onko se ollut tietoista manipulointia nimenomaan heitä kohtaan. Jos perheessä naisen aloittamana tulee riita, yleensä miehellä on vain kaksi vaihtoehtoa.

Pakene paikalta tai tappele vastaan. Riidanhaluista naista ei yleensä saa puhumalla järkiinsä. Kuinka monessa kodissa nykyään tapellaan ilmastonmuutoksesta, ja kuinka paljon se hölmöily on saanut aikaan avioeroja.

Luin väitteen, että ilmastoahdistus ei ole sairaua. Kyllä se on stressin aiheuttama sairaus. Väittäjä ilmeisesti tarkoitti, että se ei ole psykiatrinen sairaua. Sitä se yleenjsä ei ole, mutta sitäkin voi tulla mukaan jossain vaiheessa.

Koko tuo ilmastosekoilu on ollut erittain vastuuntunnotonta tulella leikkimistä. Ei ole suostuttu ollenkaan ottamaan huomioon, miten se tuhoaa ihmisten fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia.

On ollut jopa sellsia kannanottoja, että halutaankin ihmisten ahdistuvan. Sellainen toiminta menee jo psykopatian ja sadismin puolelle. Mukana on vahvasti myös narsiasmi. Sellaiset pitäisi panna lukkojen taakse ympäristölle vaarallisina.

Puolustavat tekopyhästi tulevien suklupolvien oikeuksia. Se on suunnatonta tekopyhyyttä. Sekö mukä oikeuttaa sortamaan kaikkia nykyisiä sukuvolvia rankimman mukaan. Se pitäisi tuomita rikoksena kansaa kohtaan.

Ihmiskunta ei ole syyllinen ilmastonmuutokseen, koska ns. kasvihuonekkaasut ja niiden lisääntyminen ei vaikuta lämpötilaan yhtään mitään. On olemassa pätevät tieteelliset todisteet, kuinka paljon eri kaasut pystyy absorboimaan lämpöä.

Teororoauskovaiset vaan kuvittelee, että niillä heidän teorioillaan on jotain merkitystä ilmakehän ja siis ilmaston toiminnassa. Ainoa millä on merkitystä on ilman kyky sitoa eli absorboida ja luovuttaa eli emittoida LÄMPÖENERGIAA.

Ne teoriat on vain vanhoja hataria yrityksiä kuvata tuota tapahtumaa. Todellisuudessa kukaan ei tiedä, miten energian absorbointi ja emittointi tapahtuu. Siitä on vain teorioita.

Eniten siitä kuitenkin on kokemusta kaasuteollisuudella ja öljyteollisuudella, jotka nesteyttää kaasuja. En ole ollut kummankaan palveluksessa, mutta molempien tuotteita olen käyttänyt. Luotan siis niiden osaamiseen.

4

<50

Vastaukset

 • Taas menee joiltakin pää sekaisian. Jäihän tuohon taas joitakin lyöntivirheitä korjaamatta niinkuin tavallisesti. Kyllä minä virheeni tunnustan vaikka jotku muuta kuvittelee. Kuvittelijat ei tunnusta omia virheitään eikä vajavaisuuttaan.

  • Mitäs lyöntivihreistä kun asiavirheitä on vaikka muille jakaa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mitäs lyöntivihreistä kun asiavirheitä on vaikka muille jakaa.

   Hups, siis tarkoitin, että kun asia on ok., niin mitä lyöntivirheistä.


 • Ahdistuksesi alkaa olla jo sellaisella tasolla josta seuraa kohta romahdus. Jäitä hattuun.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.