Maininta erityisruokavalion tarpeesta kutsussa

Anonyymi

Pitääkö kutsussa aina mainita erityisruokavaliosta ja sen ilmoittamisen tarpeesta, mielestäni ei. Eikö kaikki nykyään tehdä laktoosittomana. Jos noudattaa gluteenitonta ruokavaliota, eikö ruuanlaittaja voisi sen verta nähdä vaivaa, että gluteenitonta löytyisi, ilman että sitä pitää kutsussa erikseen kysellä, paikan päällä voisi sitten kysellä tarkemmin, kun sen kuitenkin joutuu tekemään, toisen täytekakun voi ihan hyvin tehdä niin, että sitä voi jokainen ottaa, eikä sitä maussa juurikaan huomaa. Ruanlaittajat haluaa vain veloittaa lisämaksua gluteenittomasta kakusta, vaikka se on ihan yksinkertainen tehdä. Ihan ruuanlaittajan ammattitaidosta ja viitseliäisyydestä kiinni. Periaatteella jokaiselle on jotain valinnanvaraa.

1

<50

Vastaukset

 • Jos haluat, että erityisruokavaliosi on otettu tarjottavissa huomioon, ilmoitat siitä kutsujalle. Ei ole itsestään selvää, että kaikissa tilaisuuksissa on automaattisesti esimerkiksi gluteenitonta ruokaa. Ainakaan sitä ei pidä automaattisesti olettaa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Nikolle syyte Sofian pahoinpitelystä

  Oikea unelmavävy.
  Kotimaiset julkkisjuorut
  47
  1069
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  829
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  20
  404
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  402