Maininta erityisruokavalion tarpeesta kutsussa

Anonyymi

Pitääkö kutsussa aina mainita erityisruokavaliosta ja sen ilmoittamisen tarpeesta, mielestäni ei. Eikö kaikki nykyään tehdä laktoosittomana. Jos noudattaa gluteenitonta ruokavaliota, eikö ruuanlaittaja voisi sen verta nähdä vaivaa, että gluteenitonta löytyisi, ilman että sitä pitää kutsussa erikseen kysellä, paikan päällä voisi sitten kysellä tarkemmin, kun sen kuitenkin joutuu tekemään, toisen täytekakun voi ihan hyvin tehdä niin, että sitä voi jokainen ottaa, eikä sitä maussa juurikaan huomaa. Ruanlaittajat haluaa vain veloittaa lisämaksua gluteenittomasta kakusta, vaikka se on ihan yksinkertainen tehdä. Ihan ruuanlaittajan ammattitaidosta ja viitseliäisyydestä kiinni. Periaatteella jokaiselle on jotain valinnanvaraa.

1

<50

  Vastaukset

  • Jos haluat, että erityisruokavaliosi on otettu tarjottavissa huomioon, ilmoitat siitä kutsujalle. Ei ole itsestään selvää, että kaikissa tilaisuuksissa on automaattisesti esimerkiksi gluteenitonta ruokaa. Ainakaan sitä ei pidä automaattisesti olettaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   41
   2180
  2. Ihmisjahti Kotkassa

   Mitä ammuskelua enkeleiden kerholla oli? Villikka ja Kasila etsinnässä?
   Kotka
   31
   1287