olisi tarkoitus paistaa kunnon pihvit brassi sisukasta mutta hyvä punkkukastikeohje uupuu. Oisko vinkkejä, ei ole aikaa keitellä alusta asti luineen.
punaviinikastike
5
2981
Vastaukset
- mami
osta valmis pussi kastike, todella maukasta ollut
- osta
erehdyin ostamaan knorrin punkkukastikepaketin, enkä enää ikinä.
Suvussa on kokki, joka on pariin otteeseen keitellyt ihan oikaen punkkusoossin. Se oli aivan älyttömän hyvää, vaikken punkusta diggaakaan. Siitä innostuneena ostin ja kuvittelin "pussikeitosta" tulevan jotain hyvää, mutta ei... käy se sentään teollisuuslihapullille...
'norria 2 pussia jäljellä, enkä tiedä mitä tekis...
einekset on herneestä, sano mun sanoneen... - Väsähtänyt kokki
osta kirjoitti:
erehdyin ostamaan knorrin punkkukastikepaketin, enkä enää ikinä.
Suvussa on kokki, joka on pariin otteeseen keitellyt ihan oikaen punkkusoossin. Se oli aivan älyttömän hyvää, vaikken punkusta diggaakaan. Siitä innostuneena ostin ja kuvittelin "pussikeitosta" tulevan jotain hyvää, mutta ei... käy se sentään teollisuuslihapullille...
'norria 2 pussia jäljellä, enkä tiedä mitä tekis...
einekset on herneestä, sano mun sanoneen...Jos minä laittaisin nyt pääsiäislampaalleni punaviinikastiketta, niin ostaisin ehkä purkissa VIA-punaviinikastiketta ja parantelisin sitä hieman: Paahtaisin lampaan kanssa yhtäaikaa kokonaisen valkosipulin. Keittäisin kattilassa (10-15 min.) kypsinä lohkoistaan puristettuja valkosipulin kynsiä, ruokalusikallisen sokeria ja desin vettä kastikepohjan ( 1 purkki) kanssa. Siivilöisin ja lämmittäisin uudelleen. Juuri ennen tarjoilua vatkaisin joukkoon pari ruokalusikallista voita.
Voithan kokeilla tätä myös pussikastikkeistasi, etteivät jää käyttämättä. Minä teen (ehkä) soosin lampaalle tälläkin kertaa toisella tavalla. Siihen ei tule punaviiniä vaan mm. kahvia. - Väsähtänyt kokki
Väsähtänyt kokki kirjoitti:
Jos minä laittaisin nyt pääsiäislampaalleni punaviinikastiketta, niin ostaisin ehkä purkissa VIA-punaviinikastiketta ja parantelisin sitä hieman: Paahtaisin lampaan kanssa yhtäaikaa kokonaisen valkosipulin. Keittäisin kattilassa (10-15 min.) kypsinä lohkoistaan puristettuja valkosipulin kynsiä, ruokalusikallisen sokeria ja desin vettä kastikepohjan ( 1 purkki) kanssa. Siivilöisin ja lämmittäisin uudelleen. Juuri ennen tarjoilua vatkaisin joukkoon pari ruokalusikallista voita.
Voithan kokeilla tätä myös pussikastikkeistasi, etteivät jää käyttämättä. Minä teen (ehkä) soosin lampaalle tälläkin kertaa toisella tavalla. Siihen ei tule punaviiniä vaan mm. kahvia.Tuo lampaalle ja valkosipulin ystäville sopiva resepti on muuten muuten Jyrki Sukulan käsialaa ja löytyi Hesarista jonkun kaupan mainoksesta. En ole kokeillut, mutta epäilemättä se on hyvää.
Selailin tässä ruokalehtiä ja sattuipa silmääni toinenkin helppo resepti, jota voisi kokeilla riistan ja lintujen kanssa. Löytyy netistäkin Culinary-punaviinisiirapin resepteistä.
http://www.dansukker.com - Eve
Väsähtänyt kokki kirjoitti:
Tuo lampaalle ja valkosipulin ystäville sopiva resepti on muuten muuten Jyrki Sukulan käsialaa ja löytyi Hesarista jonkun kaupan mainoksesta. En ole kokeillut, mutta epäilemättä se on hyvää.
Selailin tässä ruokalehtiä ja sattuipa silmääni toinenkin helppo resepti, jota voisi kokeilla riistan ja lintujen kanssa. Löytyy netistäkin Culinary-punaviinisiirapin resepteistä.
http://www.dansukker.comTee perus ruskeakastike ja korvaa (enin) osa vedestä punkulla.
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 417034
- 323958
- 463367
- 402959
- 172736
- 372238
- 162196
- 412163
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons472117- 402068