Minä olen leiponut taatelikakkua, mutta mielestäni se jää raakaksi, vaikka ohjeen mukaan se on ollut uunissa tarvittava aika. Mistähän tämä johtuu? Jos ohjeessa on taatelin määräksi laitettu 250 g eli paketti niin onko se liian iso määrä?
Taatelikakku
2
329
Vastaukset
- Anonyymi
Taatelikakun pitää olla mehevää kun siinä on paljon taateleita. Rakenne on taateleiden vuoksi erilainen kuin muissa kahvi- ja kuivakakuissa. Todennäköisesti kakkusi on aivan oikein leivottu, taatelit tekevät siitä kosteamman ja raa'alta vaikuttavan. 250 g on ihan normaali määrä taatelia. Meillä joulun taatelikakku tehdään 300 g taateleita per kakku. Ja taatelit mielellään meheviä hevi -osastolta ostettuja eikä niitä kuivia, halpoja tiiliskiveksi pakattuja.
- Anonyymi
Sama juttu minulla, luulin että kakku on raaka vaikka paistoaika oli oikea ja kakku tumman puhuva... Mietin kyllä josko pitää olla sellainen?? Raaan oloinen, helpotti kun huomasin että muutkin ihmettelivät samaa. Kiitos tiedosta😊
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Minulla heräsi huoli sinusta ajatteluni kohteesta!
Toivottavasti sinulla on siellä jossain kaikki hyvin. Välitän sinusta edelleen vaikka olet varattu, etkä tykkää minusta.865407- 1643612
- 533189
Missä Sanna nyt suvaitsevaisuus?
Tekijä on nyt kuitenkin jotain muuta kuin suomalainen niin eikös nyt pitäisi suvaita kulttuuri eroja ja rakastaa tekijä2032116- 351931
- 331864
- 461823
- 571714
- 191673
- 191627