Minä olen leiponut taatelikakkua, mutta mielestäni se jää raakaksi, vaikka ohjeen mukaan se on ollut uunissa tarvittava aika. Mistähän tämä johtuu? Jos ohjeessa on taatelin määräksi laitettu 250 g eli paketti niin onko se liian iso määrä?
Taatelikakku
2
673
Vastaukset
- Anonyymi
Taatelikakun pitää olla mehevää kun siinä on paljon taateleita. Rakenne on taateleiden vuoksi erilainen kuin muissa kahvi- ja kuivakakuissa. Todennäköisesti kakkusi on aivan oikein leivottu, taatelit tekevät siitä kosteamman ja raa'alta vaikuttavan. 250 g on ihan normaali määrä taatelia. Meillä joulun taatelikakku tehdään 300 g taateleita per kakku. Ja taatelit mielellään meheviä hevi -osastolta ostettuja eikä niitä kuivia, halpoja tiiliskiveksi pakattuja.
- Anonyymi
Sama juttu minulla, luulin että kakku on raaka vaikka paistoaika oli oikea ja kakku tumman puhuva... Mietin kyllä josko pitää olla sellainen?? Raaan oloinen, helpotti kun huomasin että muutkin ihmettelivät samaa. Kiitos tiedosta😊
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1818367
En löydä sinua
En löydä sinua täältä, etkä sinä varmaankaan minua. Ennen kirjoitin selkeillä tunnisteilla, nyt jätän ne pois. Varmaan k264538- 504108
- 543542
- 513116
- 502870
Ne oli ne hymyt
Mitä vaihdettiin. Siksi mulla on taas niin järjetön ikävä. Jos haluat musta eroon päästä niin älä huomioi mua. Muuten kä262566- 352218
Anteeksi kun käyttäydyn
niin ristiriitaisesti. Mä en usko että haluaisit minusta mitään, hyvässä tapauksessa olet unohtanut minut. Ja silti toiv382033- 292026