Ilmastohätätilako ????????????????????

Anonyymi

Mikä ihmeen hätätila. EU parlamentin enemmistöltä vaan meni hätäpaskat housuun, kun vessajono oli liian pitkä varsinkin naistenvessaan. Koostuuko EU parlamentti muka ilmastoasiantuntijoista.

Veikkaisin, että suurin osa ei tiedä edes sitä, että EU:n päästöt maailman päästöistä on vain 9-10 %, ja maailmalla päästöt lisääntyy ainakin 2 % vuodessa. Miksi siis EU:n alueella on muka hätätila. Senkö takia, että muualla ei koeta hätätilaa.

EU päättäjät on aivan yhtä yksinkertaista porukkaa kuin Suomenkin päättäjät. Yhtään ei pystytä itse selvittämään ja ymmärtämään asioita. Uskotaan vain kaikkiin asiantuntijana esiintyviin luonnonsuojelupelleihin.

Luonnonsuojelupelle tietää ilmastosta vain toisen lunnonsuojelupellen keksimät harhakuvat. Mitään todellista tietoa ei ole. Ei ilmastotiede ole mitään hätätilaa julistanut. Sen on tehneet typerät tietämättömät maallikot.

Todellisuudessa ei ole edes olemassa ns. kasvihuonekaasuja, jotka voisi aiheuttaa ilmakehän lämpenemistä. Koko juttu on historian hämärissä keksitty satu, jolla yritettiin selittää. miksi auringon tuottama lämpö ei katoa silloin, kun aurinko ei paista.

Monenlaisia satuja on tullut elämänsä aikana luettua. Ne on kuitenkin tietänyt saduiksi. Nyt sitten aivan tosissaan väitetään, että yksi 1960 luvulla lukemani satu onkin totta. Minulle se oli jo silloin pelkkä tarina 1800 luvun keksijästä.

Sadut muuttuu muka tieteelliseksi totuudeksi, kun niihin uskoo yksi itseään tieteeksi nimittävä ala. Näin siitä huolimatta, että toinen tieteenala on kumonnut ne jo kauan sitten. Kyllä se kaasuteollisuuskin on tieteellinen ala.

Tieteellisiä aloja on myös metalliteollisuus, lääketiede ja elintarviketeollisuus. Niin on myös kokeellinen fysiikka ja kemia. Eikö nämä muka ole tiedettä. Joidenkin mielestä ilmeisesti ei, koska noilla aloilla oleva tietämys kielletään.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lammaslaumaa vaan nyt siirretään eri sfääreihin, eipä tuossa mitään uutta ole , orjien hallintaa eri nimikkein.
      Voihan sen nähdä kerskakulutus yhteiskunnan kohtuullistamisenakin mutta nykymenetelmin hinta on kohtuuton.

    • Anonyymi

      Kyllä kai siellä on ihan tasan samanarvoisia asiantuntijoita kuin IPCC:ssä.

    • Anonyymi

      Ilmastonmuutos on alusta asti ollut tuoreen valtioliittokyhäelmän EU:n epätoivoinen yritys profiloitua edes jossain. USA profiloituu sotilaallisessa voimassa, kaukoitä taloudessa, EU ei oikein missään kun on kokoelma toisistaan täysin poikkeavia alueita ja kansallisvaltioita. Vanha kikka, yritettiin keksiä yhdistävä ulkoinen vihollinen, luoda ns. talvisodan henkeä euroopan tasolla. Mutta ei se oikein onnistunut edes euroopassa ja maailmanlaajuisesti ei tietenkään edes ketään kiinnosta.

    • Anonyymi

      Denialistien täydellinen ymmärryksen puute ilmastomuutoksesta olisi hyvä syy julistaa poikkeustila


      • EelisPermanen kirjoitti:

        Niin, poikkeustila antaa viranomaisille toimivaltuuksia rankkoja "ilmastotoimia" varten.
        Ne toimet luetellaan Agenda 21:ssä.
        Kannattaa tutustua.

        Lyhennelmä suomeksi:

        https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/riikkasoyring/54093-perhe-ei-sallittu-agenda-21/

        Ja hyvä video luontiprosessista, jonka tuloksen suomikin on allekirjoittanut:

        https://www.youtube.com/watch?v=9GykzQWlXJs

        Tämä linkki unohtui.

        https://www.consilium.europa.eu/fi/press/press-releases/2017/06/20/agenda-sustainable-development/


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Tästä apua joka vaivaan.
      Vihreiden puolueohjelma, olkaa hyvä:
      - Tutkimuslaitosten laskelmat ja käytännön tuntuma ratkaisevat, mille tasolle väkiluku lopulta stabiloidaan. Arvionvaraisesti se saattaa Suomen osalta olla jossakin 100.000 ja 1.000.000 asukkaan välillä.

      Vihreässä yhteiskunnassa synnytys jo yleiseettisistä syistä on ankarimmin luvanvarainen elämänalue. Kirjavuuden ja moninaisuuden takaamiseksi sallitaan keskiarvon puitteissa joihinkin erittäin virikerikkaisiin ja kasvatuksellisesti sopusointuisiin koteihin monilapsiperheitä, ja vastaavasti lasten synnyttäminen kaikkein onnettomimpiin kotioloihin kielletään.

      – Kuten nimi jo sanoo, Vihreän liikkeen yhteiskunnan pääelinkeino on maatalous, johon yhteiskunnan rakenne mukautetaan. Tärkeitä maatalouden liitännäisiä ovat metsästys, kalastus ja keräilytalous.

      Väestö hajautetaan alueellisesti elintarvikelähteiden sijaintia noudattaen siten että maan sisäisetkin kuljetukset minimoidaan. Hajauttamien tapahtuu samanlaisin työvoima- ja veropoliittisin pakottein kuin väestön siirtäminen 1960-80-luvuilla asutustaajamiin ja maan eteläosiin.

      – Voimanlähteenä on ennen muuta ihmisen ja hevosen lihasenergia. Elinkeino työllistää pääosan väestöstä. Suomenhevoskantaa lisätään olemassaolevasta tammakannasta lähtien niin nopeasti kuin mahdollista, kunnes saavutetaan puolen miljoonan työhevosen kanta.

      Samalla kun öljyyn, sähköön yms. pohjautuva maatalouskalusto hevoskannan kasvun myötä museoidaan ja romutetaan, käyttökelpoiset raaka-aineet taltioiden, valmistetaan kiireellisesti työvaltaisen maatalouden tarvitsemaa välineistöä ja ajokalustoa. Koulutetaan ja perustetaan peittävä kyläseppäverkko.

      – kuluttajan käsite häviää kielestä. Useimmat teollisuuden alat päättyvät.

      – ”Muoti” käsitteenä jää pois.

      – Muovi häviää historian roskatynnyriin.

      – Tavaranvaihdon supistuessa murto-osaan ja tavaravalikoimien supistuessa myymälöiden koko pienenee; suuret hallimyymälät lakkautetaan kokonaan. Erikoisliikkeitä suositaan maakuntakeskuksissa.

      – Mainostoiminta on yhteiskunnan vastaista lisätessään kustannuksia, edustaessaan tavaran houkuttelevuuden filosofiaa ja tahriessaan maisema- ja katukuvaa. Mainos kielletään täydellisesti.

      – Pitkällä tähtäyksellä uudisrakennustoiminta päättyy lähes täydellisesti, kun energiansäästösyistä asumisväljyys pienenee ja kaikkien rakennuksien kestoikä nousee satoihin vuosiin.

      – Loma-asunnot eivät sovellu säästötalouden yhteiskuntaan. Uusia lupia ei myönnetä, lomarannoilla kiinteän huvilan korvaa retkeily ja telttailu. Paikoilla missä perinteinen lomamökki eniten haittaa paikallisen väestön elämää, mökki pakkolunastetaan purettavaksi tai muutetaan kaikille avoimeksi erä- ja kalakämpäksi.

      – Vihreä yhteiskunta ei suosi heikkoutta eikä laiskuutta, se tarvitsee jokaisen ihmisen työpanosta. Työttömyys on tuntematon.

      – Palvelualalla (liikenne, supistunut majoitus- ja ravintola-ala, kauppa) sallitaan vain pienet perheyritykset. Automaatio ja itsepalvelu poistetaan kaikista järjestelmistä.

      – Ammattiyhdistystoiminta lakkaa.

      – Vihreä yhteiskunta käyttää ensinnäkin täysimääräisesti hyväksi väestöön sisältyvän (kotimaisella ravinnolla tuotetun) lihasenergian, samoin vetoeläinten lihasenergian. Vipu-, talja- jms. mekaniikkaa sovelletaan kaikkialla.

      Sähköä tuotetaan ainoastaan kotimaisella vesivoimalla. On otaksuttavaa, että kulutuslaskelmien jälkeen jokin osa tästäkin voimalakapasiteetista voidaan purkaa ja asianomaiset joet raivata luonnontilaan.

      – Sähkökäyttöiset kodinkoneet poistetaan ja korvataan käsin tehtävällä taloustyöllä. Jääkaapin korvaa kellari.

      – Mainos-, näyteikkuna- yms. valaistus kielletään. Pääsääntönä on, että suomalainen yö on pimeä.

      – Palkkatyössä ansiot porrastetaan siten, että halutuimmat ammatit (esim. johtavassa asemassa olevien, joille osa palkasta tulee valtana) ovat niukimmin, kartetuimmat (esim. jätehuollon toimien) parhaiten palkattuja…

      – Maksuvälineenä on raha. Rahankäytön ylikorostuksen aikakauteen kuuluvat pankki-, luotto- ym. kortit jäävät pois. Tavara ja maksulliset palvelut on hankittava vasta täysin ansaittuina, kaikki kulutusluotot, osamaksukauppa jms. lakkaavat.

      – Inflaatio lakkaa (perustuslain nojalla). Posti-, puhelin-, liikenne- ym. maksut ja tariffit ja perustavaroiden hinta eivät muutu vuosituhansien vaihtuessa.

      – Mahdollisimman vähän rahavirtoja ohjataan valtion kassan kautta; elinkeinoelämä, kulttuuri- ja harrastustoiminta pyörii mahdollisimman pitkälle ilman yhteiskunnan tukitoimia.

      – 10. Liikenne.

      Tieliikenteessä väestön pääasiallisena kulkuvälineenä lyhyillä ja keskipitkillä matkoilla on polkupyörä. Luodaan tiheä polkupyörien huolto- ja korjaamoverkko koko maahan. Moottoripolkupyörä (mopedi) on sallittu yli 60-vuotiaille ja lääkärintodistuksen perusteella liikuntavammaisille ja huonokuntoisille.

      – Yksityinen auto- ja moottoripyöräliikenne lakkautetaan. Kuljetus- ja jakeluautojen käytöstä yksityisajoon rangaistaan.

      – Moottoriurheilu lakkautetaan.

      Jatkuu...

      • Jatkuu...

        – Tarpeeton tiestö sekä vilkkaan liikenteen aikakautena rakennetut ylimääräiset ajokaistat, samoin parkkipaikat, liittymät, liikenneympyröiden hukkatilat jne. raivataan maatalous- ja metsämaaksi. Tarpeettomat yli- ja alikulkusillat puretaan.

        – Yleiseksi nopeusrajoitukseksi kaikilla teillä säädetään 60 km/h.

        – Ilmaliikenne ei sovi lainkaan vihreään yhteiskuntaan…Kaikki koti- ja ulkomainen siviili-ilmailu kielletään.

        – Yleinen oppivelvollisuus on voimassa, nelivuotisessa pohjakoulussa annetaan perusvalmiudet. Useimpien osalta koulumuotoinen opiskelu päättyy tähän.

        – Keskeisellä sijalla on retkeilytoiminta, jonka tarkoituksena on antaa jokaiselle nuorelle sekä kotiseudun että koko kotimaan hyvä tuntemus. Jokainen nuori tulee tutuksi metsien, soiden, järvenselkien, merensaariston ja tunturien kanssa. Kaikki oppivat tulemaan toimeen pimeässä, selviytymään erämaassa. Ulkomaanmatkakiintiötä jaettaessa ovat varttuneet nuoret kansalaisista etuoikeutetussa asemassa.

        – Laitosmuotoinen ammattikoulutus korvataan oppisopimus- ja kisällijärjestelmällä.

        – Kodeista jää viihde-elektroniikka pois.

        – Tiedonvälitystä valvoo opetusministeriön lehdistötoimisto. Kovan tekniikan erikoislehdet sekä viestinnällisesti arvottomat ja tarpeettomat väkivalta-, porno- ja sensaatiolehdet lakkautetaan.

        – Liikunta- ja urheilupolitiikka edistää yksinomaan vähäisiä välinekustannuksia vaativia liikuntamuotoja. Lukuun ottamatta normaaliin asuin- ja työpaikkaympäristöön soveltuvaa voimistelua liikunta ja urheilu tapahtuvat ulkosalla. Kaikki energiaa haaskaavat talvilämpimät urheilutilat, jäähallit, uimahallit jms. puretaan tai muutetaan varastoiksi. Talvella ovat mahdollisia vain talviurheilulajit, kesällä kesäurheilulajit.

        – Sairaanhoito tapahtuu milloin suinkin mahdollista avohoitona suurperheissä.

        – Kohtuuttomia kustannuksia vaativista terveyspalveluista (sydämensiirrot yms.) luovutaan.

        – Yhteiskuntaihanteen mukainen perusyksikkö on suurperhe, johon ydinperheen – tai useampien lähisukulaisten ydinperheitten – lisäksi kuuluvat vanhemmat sukupolvet sekä naimattomat lähisukulaiset. Perheyhteisö on paitsi asuin- ja kotitalousyhteisö myös useimmille kansalaisille työyhteisö: maatalous- ja muut pienyrittäjät, käsityöläiset.

        – Vihreä liike on lähempänä vanhempia luonnonuskontoja ja buddhalaisuutta, joiden etiikka on verrattomasti korkeammalla tasolla kuin Vanhan testamentin.

        – Vihreä Suomi sanoutuu irti kaikista talousliittoutumista ja kansainvälisestä yhteistyöstä teknologian alueella. Kaikki ulkomaankauppasopimukset nykymuodossaan puretaan. Ulkomaiset rakennus- ym. projektit katkaistaan, kansainväliset jälleenvakuutussitoumukset irtisanotaan. Maakaasuputket puretaan.

        – Eloonjäämisen yhteiskunnassa on nykyisestä huomattavasti vahvistetut poliisivoimat. Niiden tehtävistä on erityisesti esillä valtion sisäisen turvallisuuden ja stabiilisuuden ja valvonta. Uhmailu säästötaloutta vastaan ja kovan teknologian luvattomat kokeilut on voitava sekä paljastaa että tukahduttaa riittävällä varmuudella.

        – yksipuoluejärjestelmä onkin nykyisen kokoisissa miljoonavaltioissa väistämätön. Samassa toimintakykyisessä yhteiskunnassa ei voi kukkia kuin yhdenlaisia kukkia. Talvinen maantie joko hiekoitetaan tai ei hiekoiteta, sillä ajetaan joko autolla tai reellä, ei molemmilla.

        Vielä vähemmän on varaa yksilönvapauksilla leikittelyyn vihreällä eloonjäämisen yhteiskunnalla. Uhkaavathan sitä vielä pitkään – ja jossakin määrin epäilemättä pysyvästi – väestön keskuudessa kummittelevat kasvuideologian ja kovan teknologian aaveet. Joutuessaan kovalla kädellä rajoittamaan yrittämisen, tuottamisen ja kuluttamisen vapautta vihreä yhteiskunta toteaa selkeästi, että yksilönvapauden unelma sinänsä onkin destruktiivinen, se onkin myrkkykukka, näsiä tai kielo – tai ehkä aktiivisesti tappava kihokki.


      • Anonyymi
        EelisPermanen kirjoitti:

        Jatkuu...

        – Tarpeeton tiestö sekä vilkkaan liikenteen aikakautena rakennetut ylimääräiset ajokaistat, samoin parkkipaikat, liittymät, liikenneympyröiden hukkatilat jne. raivataan maatalous- ja metsämaaksi. Tarpeettomat yli- ja alikulkusillat puretaan.

        – Yleiseksi nopeusrajoitukseksi kaikilla teillä säädetään 60 km/h.

        – Ilmaliikenne ei sovi lainkaan vihreään yhteiskuntaan…Kaikki koti- ja ulkomainen siviili-ilmailu kielletään.

        – Yleinen oppivelvollisuus on voimassa, nelivuotisessa pohjakoulussa annetaan perusvalmiudet. Useimpien osalta koulumuotoinen opiskelu päättyy tähän.

        – Keskeisellä sijalla on retkeilytoiminta, jonka tarkoituksena on antaa jokaiselle nuorelle sekä kotiseudun että koko kotimaan hyvä tuntemus. Jokainen nuori tulee tutuksi metsien, soiden, järvenselkien, merensaariston ja tunturien kanssa. Kaikki oppivat tulemaan toimeen pimeässä, selviytymään erämaassa. Ulkomaanmatkakiintiötä jaettaessa ovat varttuneet nuoret kansalaisista etuoikeutetussa asemassa.

        – Laitosmuotoinen ammattikoulutus korvataan oppisopimus- ja kisällijärjestelmällä.

        – Kodeista jää viihde-elektroniikka pois.

        – Tiedonvälitystä valvoo opetusministeriön lehdistötoimisto. Kovan tekniikan erikoislehdet sekä viestinnällisesti arvottomat ja tarpeettomat väkivalta-, porno- ja sensaatiolehdet lakkautetaan.

        – Liikunta- ja urheilupolitiikka edistää yksinomaan vähäisiä välinekustannuksia vaativia liikuntamuotoja. Lukuun ottamatta normaaliin asuin- ja työpaikkaympäristöön soveltuvaa voimistelua liikunta ja urheilu tapahtuvat ulkosalla. Kaikki energiaa haaskaavat talvilämpimät urheilutilat, jäähallit, uimahallit jms. puretaan tai muutetaan varastoiksi. Talvella ovat mahdollisia vain talviurheilulajit, kesällä kesäurheilulajit.

        – Sairaanhoito tapahtuu milloin suinkin mahdollista avohoitona suurperheissä.

        – Kohtuuttomia kustannuksia vaativista terveyspalveluista (sydämensiirrot yms.) luovutaan.

        – Yhteiskuntaihanteen mukainen perusyksikkö on suurperhe, johon ydinperheen – tai useampien lähisukulaisten ydinperheitten – lisäksi kuuluvat vanhemmat sukupolvet sekä naimattomat lähisukulaiset. Perheyhteisö on paitsi asuin- ja kotitalousyhteisö myös useimmille kansalaisille työyhteisö: maatalous- ja muut pienyrittäjät, käsityöläiset.

        – Vihreä liike on lähempänä vanhempia luonnonuskontoja ja buddhalaisuutta, joiden etiikka on verrattomasti korkeammalla tasolla kuin Vanhan testamentin.

        – Vihreä Suomi sanoutuu irti kaikista talousliittoutumista ja kansainvälisestä yhteistyöstä teknologian alueella. Kaikki ulkomaankauppasopimukset nykymuodossaan puretaan. Ulkomaiset rakennus- ym. projektit katkaistaan, kansainväliset jälleenvakuutussitoumukset irtisanotaan. Maakaasuputket puretaan.

        – Eloonjäämisen yhteiskunnassa on nykyisestä huomattavasti vahvistetut poliisivoimat. Niiden tehtävistä on erityisesti esillä valtion sisäisen turvallisuuden ja stabiilisuuden ja valvonta. Uhmailu säästötaloutta vastaan ja kovan teknologian luvattomat kokeilut on voitava sekä paljastaa että tukahduttaa riittävällä varmuudella.

        – yksipuoluejärjestelmä onkin nykyisen kokoisissa miljoonavaltioissa väistämätön. Samassa toimintakykyisessä yhteiskunnassa ei voi kukkia kuin yhdenlaisia kukkia. Talvinen maantie joko hiekoitetaan tai ei hiekoiteta, sillä ajetaan joko autolla tai reellä, ei molemmilla.

        Vielä vähemmän on varaa yksilönvapauksilla leikittelyyn vihreällä eloonjäämisen yhteiskunnalla. Uhkaavathan sitä vielä pitkään – ja jossakin määrin epäilemättä pysyvästi – väestön keskuudessa kummittelevat kasvuideologian ja kovan teknologian aaveet. Joutuessaan kovalla kädellä rajoittamaan yrittämisen, tuottamisen ja kuluttamisen vapautta vihreä yhteiskunta toteaa selkeästi, että yksilönvapauden unelma sinänsä onkin destruktiivinen, se onkin myrkkykukka, näsiä tai kielo – tai ehkä aktiivisesti tappava kihokki.

        Hyvä hyvä Eelis. Annatit oikein kunnolla. Juuri tuota ne pöljät tavoittelee. MUTTA MUTTA MUTTA, kun ei ne edes tajua tavoittelevansa tuota. Tuota ne kumminkin saisivat, jos tavoitteet täyttyisivät.

        Minä olen lapsuudessa lähes tuohon tasoon tutustunut. Talvella ei kotiini ollut edes aurattua tietä. Keväällä tuli telakone, joka avasi tien. Talvella oli tiellä ollut vain hevosen ja reen mentävä ura. Siihen mennessä, kun menin kouluun, alkoi aurauskin toimia.

        Vaimolla lapsuuden olosujhteet oli vielä kurjemmat. 4*4 m hirsimökkii tiettömän taipaleen takana. Siellä eli iso perhe. Isä oli kuollut. Nyt meidän elintasoa sitten vihreät moralisoi, kun itse itsemme sieltä nostettiin.

        Tuota se on paljolti ollut se suurten ikäluokkien alkutaival. Nyt me muka sitten olemme syyllisiä siihen, että tulevien sukupolvien elämä mukamas on uhattuna. Pelkkää kaupunkilaismoralistien keksimää hulluutta ne uhkakuvat on. Niillä havitellaan valtaa.

        Nykyisillä viherhippi idiooteilla ei ole aavistustakaan, mitä oli elämä Suomen maaseudulla vielä 60-70 vuotta sitten. Ne pitäisi panna niihin olosuhteisiin elämään jo valmiiksi. Sehän niitä jokatapauksessa odottaa, jos kakki houreet toteutetaan.

        Suurten kaupunkien väestössähän niitä ilmastohourijoita eniten on. Perustetaan niille oma reservaatti vaikkapa Siperiaan. Sinne rakennetaan 4*4 m hirsimökkejä ja jokaiseen vähintään 6 ihmistä asumaan. Pelkkä puulämmitys kaikissa. Puut täytyy tehdä itse.

        Saisivat siellä sitten sopeutua tulevaisuuteen, jota tavoittelevat. Sinne voisi sijoittaa myös EU parjamentin ja Suomen vihervasemmistolaisen hallituksen. Viestiyhteydet 1800 luvun tasolle, niin eivät pahemmin meitä häiritsisi.

        Pannaan kaikki vanhojen oppien kannattajat elämään niihin olosuhteisiin, jotka oli silloin, kun ne opit keksittiin. Kineettisen kaasuteorian kannattajat pannaan elämään 1600 luvun olosuhteisiin. Kasvihuoneteorian kannattajat pannaan 1800 luvun olosuhteisiin.

        Siellä sitten yrittävät selviytyä sen ajan pseudotieteellisillä keksinnoillä. Jos luodaan aidot olosuhteet, niin jos se älykännykkäaikana syntynyt tauti tokenisi. Älyttömiä älykännyköitähän siellä tietenkään ei olisi.

        Tutkimuksen mukaan Suomalaisten älykkyystaso on älykännykkäaikana laskenut keskimnäärin 5 pinnaa. Jos mitattaisiin ilmastohömpän kannattajien ja vastustajien älykkyystaso, ero saattaiai olla melkoinen vastustajien hyväksi.

        Hölmöjä ja oppimattomia on helppo höynäyttää. Jos on paljon oppia ja elämänkokemusta saanut, höynäyttäminen on paljon vaikeampaa. Yliopiston käyneelläkin voi kuitenkin yleissivistys ja elämänkokemus olla varsin rajoittuneet.

        Sen tässä on viimme vuosina joutunut toteamaan, että sivistynytkin voi olla varsin sivistymätön, ja harhaan johdettavissa, kun elämänkokemus on jäänyt kovin kapea-alaiseksi ja yksipuoliseksi.

        Kun aate vie jo nuorena, torjuu aatteen kanssa ristiriidassa olevan tiedon. ja tietämyksessä on lähes pelkkiä aukkoja. Kun on kiinnostunut vähän kaikesta, aukkoja tietämyksessä on paljon vähemmän. Jokaisella niitä jokatapauksessa on.

        Minua ei ole mitkään aatteet kiinnostaneet koskaan. Niinpä olen aina ollut vapaa tutustumaan monipuolisesti elämään. Aatteista innostuneet on ahdasmielisiä.


    • Anonyymi

      Nyt jäi alipainehitsari toiseksi-niin pituudessa kuin tekstin sisällön järkevyydessä

      • Anonyymi

        Ei tuo ole vitsi. Tuotahan vihreät tavoittelevat tosissaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tuo ole vitsi. Tuotahan vihreät tavoittelevat tosissaan.

        Tätä aivohalvaustoipilaamme sitten aisankannattaa kaikin (vähäisin) voimineen. Taitaa vuoden -18 toisinto houkutella?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5178
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1512
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1353
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      958
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      63
      728
    Aihe