AJATUSTENLUKU - MITÄ TIEDÄT ASIASTA, MITÄ MIELTÄ OLET

Anonyymi

Mikä on nykytilanne, mikä lähitulevaisuus.

100

201

Vastaukset

 • On laaja aihe.

  Ajatusten voimalla saa proteesin toimimaan.

  Kyllä, aivojen sähköistä toimintaa pystytään muuttamaan kuultavaksi puheeksi. Joskus vielä apua puhekyvyn menettäneille.

  Pitkään on tiedetty, että implantin avulla kurkunpään värähtelyjä voidaan lähettää laitteeseen, joka tulkitsee ne puheeksi/ajatukseksi. - Keille tästä on hyötyä, stalkkereille tietenkin.

  Google lukee ajatukset algoritmeistä. Mihinkä kaikkeen tietoa käyttää, mille tahoille myy.

  Facebook on ilmoittanut rupeavansa lukemaan ajatukset ja tunteetkin muulla tekniikalla.

  Ihmisten hallintaan voidaan käyttää. Ruvetaanko syyttämään ajatusrikoksista.

  • Ajatustenlukijatelepaatit on kiinnostavampi juttu.


  • Googlea ja facebookkia vastaan, samoin tiettyjä hallintoja vastaan, voisi hyvinkin nostaa joukkokanteen eri tavoin toteutetusta ajatustenluvusta.

   Vertauksena: automaattinen nopeudenvalvonta 0.1km/h toleranssilla siten, että kuljettajalla ei ole minkäänlaisia apuvälineitä, ei edes nopeuden määrittelevää liikennemerkkiä, jonka perusteella hänet määritetään tuomoittavaksi tai ei.


 • Ilmeisesti ollaan menossa noissa AI algoritmeissä jo suuntaan jossa on yhdentekevää luettiinko ajatuksia vai ei kun ennustetaan mitä yksilö todennäköisimmin seuraavana tekee.

  Tässä auttaa se että yksilöä, ja etenkin suurta laumaa yksilöitä seurataan tauotta älypuhelimilla jne.

  Kun riittävän suurta joukkoa on seurattu voidaan tätä dataa soveltaa yksilöön.

 • Tänne suoleen ei pysty kirjoittamaan linkkejä lähteisiin, joissa on "kunnon" tietoa eli sellaista oikeaa, joka tiedetään , mutta pyritään salaamaan taviksilta.

  Tänä vuonna Hesarissa on ollut tiedeartikkeli, jssa kerrottiin ajatuksenluvun teknologian kehittämisestä ja missä nyt ainakin ollaan, ihan virallisestikin. Siellä oli mm. juuri tuosta aivojen sähköisen toiminnan muuttamisesta ajatukseksi, kuultavaksi puheeksi.

  • Olen lukenut venäläisen artikkelin aiheesta. Kuvassa on pää täynnä piuhoja. Eli annetaan vielä kuva, että laboratorio- olosuhteissa hoituu jo.

   Mutta entäs etänä? Aivosähkökäyriä pysytään rekisteröimään ohi kulkevasta ihmisestäkin. Lähde: eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan raportti.

   Entäs TI:n tai muun tarkkailunkohteen kotona. -Itse olen jumittunut asumaan stalkkereita täynnä olevaan taloon. (Remonttien takia taloyhtiön laina niin suuri, etteivät asunnot mene kaupaksi.) Kotiini on ehditty tehdä vaikka mitkä asennukset ja liitännät stalkkereiden tietokoneisiin. - Ei olisi yllättävää, jos EEG:kin ottaminen sujuisi ilman piuhoja päässä.

   Kun olen TI, se näkökulma kiinnostaa, mutta laajempikin visio salaliittona ihmisiä kohtaan kiinnostaa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Olen lukenut venäläisen artikkelin aiheesta. Kuvassa on pää täynnä piuhoja. Eli annetaan vielä kuva, että laboratorio- olosuhteissa hoituu jo.

   Mutta entäs etänä? Aivosähkökäyriä pysytään rekisteröimään ohi kulkevasta ihmisestäkin. Lähde: eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan raportti.

   Entäs TI:n tai muun tarkkailunkohteen kotona. -Itse olen jumittunut asumaan stalkkereita täynnä olevaan taloon. (Remonttien takia taloyhtiön laina niin suuri, etteivät asunnot mene kaupaksi.) Kotiini on ehditty tehdä vaikka mitkä asennukset ja liitännät stalkkereiden tietokoneisiin. - Ei olisi yllättävää, jos EEG:kin ottaminen sujuisi ilman piuhoja päässä.

   Kun olen TI, se näkökulma kiinnostaa, mutta laajempikin visio salaliittona ihmisiä kohtaan kiinnostaa.

   Tässä linkki siihen venäläiseen artikkeliin. Katsotaan, annetaanko olla.

   https://www.rt.com/news/450100-thought-speech-translation-al/ • Tuossa touko-kesäkuussa 2019 Suomen joukkovainotut ry lähetti jokaiselle kansanedustajalle kirjeen tietolinkkeineen. Vähän huono ajankohta, kun 1/3 edustajista oli uusi juuri työnsä alkaneita.

  Noin muistivaraisesti: kirjeen lopussa edustajilta kysytään, miltö tuntuu ajatus, että heidänkin ajatukset voidaan lähitulevaisuudessa lukea.

 • Kun avasin tämän ketjun, toivoin, että syntyisi salaliittoteoria-keskustelua aiheesta.

  Tarkoitus on myös neutraloida sanaa ajatuksenluku. Sen mainitseminen ei ole skitsofrenian oire.

  Ja saada taviksille tietoa, että se on jo nykypäivää ja varsinkin tulevaisuutta.

  Ketkä sitä pääsee käyttämään ja ketkä joutuvat kohteeksi.

  (Oikeastaan ketkä sitä jo käyttävät ja ketkä ovat kohteita.)

  • Ajatusten lukemisesta puhuminen ei ole tosiaan skitsofrenian oire.

   Se että uskoo naapurinsa näin tekevän on.

   Huomaat varmaan eron?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ajatusten lukemisesta puhuminen ei ole tosiaan skitsofrenian oire.

   Se että uskoo naapurinsa näin tekevän on.

   Huomaat varmaan eron?

   Todellakaan naapuri ei siihen pysty. Siihen tarvitaan erityisteknologiaa, jota on vielä suht.harvojen käytettävissä, mutta kuitenkin on.

   Jos tuntuu sille, että naapuri lukee ajatukset, kannattaa siirtyä mielenterveyspalstalle.


 • AJATUSTEN LUKEMINEN ON SALALIITTO

  kauhea rikos yksityisyyttä vastaan

  • Vinoutunutta. Ajatuspoliisin harhaoppia.


 • Jos on TI, johon nyt kohdistetaan monenlaista rikollista tai ainakin epäeettistä toimintaa, mistä hän voisi ruveta epäilemään, että ajatuksia luetaan. Miten voi tarkistella, pitääkö paikkansa.

 • Kirjoitan esimerkiksi tilanteen, joka pakotti miettimään, mistä "noi" tietää, mitä olen ajatellut/suunnitellut. ostaa .
  (On varmaan ihan tavallinen tilanne, että A sanoo: olen aikonut ostaa X:n ja B siihen: itse asiassa niin minäkin.)
  Mutta tässä tilanteessa rouvat B ja C eivät ihan varmasti aikoneet ostaa sitä X_ää, ei olisi ollut heille käyttöä. Silti sirkuttivat, että he kanssa ailoivat ostaa X:n niin kuin minäkin. Jne.
  En ensimmäiseksi selitykseksi ottanut ajatuksen lukua, vaan viimeiseksi. Selitys 1., olin saattanut marketissa liikkuessani katsoa pitkään hyllyä, jossa x:ää oli, ehkä ihan pysähtynyt. Olisihan se kyttäämistä ollut.

  Jotakin erilaista tässä tilanteessa oli. Tämän jälkeen tuli harvakseltaan tilanteita, joissa jouduin miettimään, miten toi voi tietää. En ole puhunut kenellekään asiasta. Olen nimenomaan halunnut pitää omana tietonani.

  Kun tätä aivojumppaa oli ollut pidemmän aikaa, löysin yhden yhteisen piirteen. Kaikki ne asiat, joita jouduin kuulemaan, vaikka en mielestäni ollut puhunut kenellekään, olivat sellaista voimallisempaa pohdiskelua, jota voi nimittää SISÄISEKSI PUHEEKSI ja jota oli saattanut tapahtua useammin kuin kerran.

  Kun sitten sain tietoa kurkunpään värinöitten rekisteröinnistä, tämä sopi siihen.

  Ja tämä alkoi erään tähystystoimenpiteen jälkeen. Joko silloin tapahtui ylimääräistä tai stalkkerit haluavat minun luulevan niin.

  Eli "uskon" siihen kurkunpään käyttöön.

  • Nykyään olen alistunut tilanteeseen, että stalkkerit tietävät kaiken, Joku stalkkerin tuttu sanoi, että ne tietävät sinusta enemmän kuin itse tiedät. - Näin voi olla, mutta aivarmasti salkkerit haluavat minun ajattelevan niin.

   Mikä minun ajatuksissa muka niin kiinnostaisi. Ei mikään. Heitä kiinnostaa sen teknologian toimiminen, jolla tämä on mahdollista. Olen koehenkilö.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Nykyään olen alistunut tilanteeseen, että stalkkerit tietävät kaiken, Joku stalkkerin tuttu sanoi, että ne tietävät sinusta enemmän kuin itse tiedät. - Näin voi olla, mutta aivarmasti salkkerit haluavat minun ajattelevan niin.

   Mikä minun ajatuksissa muka niin kiinnostaisi. Ei mikään. Heitä kiinnostaa sen teknologian toimiminen, jolla tämä on mahdollista. Olen koehenkilö.

   Todellinen kiinnostus niillä, jotka stalkkereille teknologiaa antavat ( vai antavatko vain tiedon, mitä olen ajatellut?), on minun käyttö koe-eläimenä kehittämiselle.

   Stalkkereille tiedosta on hyötyä muun stalkkauksen suunnitteluun.

   Mutta niitä ajatuksia halutaan lukea myös tärkeiltä ihmisiltä. He eivät kirjoittele tänne. Onneksi netistä löytyy heidänkin kokemuksiaan.


 • Vähän googlailin ajatuksenlukua. Tuli vastaan suomi24keskustelu aiheesta tiede ja teknologia forumilla.

  En anna linkkiä siihen. Alkaa jo v.2008 ja jatkuu vuoteen 2018. On semmoista tunnekuohun täyttämää tekstiä, jossa aihe usein pitää hakea kaikenlaisen elektronisen häirinnän kidutuskuvausten keskeltä.

  Lähempänä tätä päivää muuttuu asiallisemmaksi. On jo paremmin ollut tutkimustietoa saatavilla.

  Googlaamalla ei hyviä linkkejä löydy. Ne täytyy hakea muualta.

 • SUNNUNTAI-ILLAN PÄHKINÄ

  Miten stalkkerit tekivät tämän leikkikalulleen.

  Oli markkinat. Menin torille pullakahville. Istuin samaan pöytään vieraan naisen kanssa. AJATTELIN, että "ehkä pitäisi olla sosiaalinen ja puhua jotakin. Jospa sanon vaikka: jonkun omaperäisen huumorihuulen torikahveista "(jota en enää muista.) Söin suun tyhjäksi ja aioin juuri kääntyä naiseen päin, kun hänelle tuli puhelimeen viesti. Hän rupesi lukemaan sitä. Sitten puhelinta katsoen sanoi minulle: ehkä pitäisi olla olla sosiaalinen ja puhua jotakin. Jospa sanon vaikka: sitten se huumorihuuli.

  Oho, huhuh. Jotenkin sain siemaistua kahvin loput ja häivyin.

  Muutaman vuoden ihmettelyn jälkeen en ole keksinyt muuta selitystä kuin, että kahvilateltan tiskin takana on ollut mentalisti, joka luki naamastani, mitä ajattelen. Lähetti sen samantien viestinä pöytäkaverin puhelimeen.

  Olisiko parempaa selitystä.

  • AI = keinoälysovellus, joka ensinnäkin ohjaa stalkkerit oikeisiin paikkoihin ja antaaa heille tarvittavan ohjeistuksen. Yleensä kännyköiden avustuksella, joskus TI - voi tietämättään olla ja toimia stalkkerina. Yhteistä edellisille on, että vain kohde näkee kaiken. Stalkkerit tekevät eleitä, joista muodostuu haluttu illuusio.


  • Sinulla on implantti, joka mahdollistaa ajatuksiesi lukemisen.


 • MITKÄ KRITEERIT PITÄÄ TÄYTTYÄ, ETTÄ VOI VÄITTÄÄ AJATUKSIAAN LUETTAVAN

  tai epäillä sellaista.

  • ohessa lista, jos kaikki kolmen pääalueen osa-alueet osuu, voit olettaa toimintaasi tarkkailtavan sellaisella tasolla, että vähintäänkin tulee tunne, että ajatuksiasi luetaan

   http://i2.wp.com/www.skewsme.com/img/organized_stalking_electronic_harassment_620x.jpg


  • Anonyymi kirjoitti:

   ohessa lista, jos kaikki kolmen pääalueen osa-alueet osuu, voit olettaa toimintaasi tarkkailtavan sellaisella tasolla, että vähintäänkin tulee tunne, että ajatuksiasi luetaan

   http://i2.wp.com/www.skewsme.com/img/organized_stalking_electronic_harassment_620x.jpg

   Jassoo tuo klassikko. Olen TI ja minulle tehdään paljon muutakin. Yritin erottaa ajatuksen luvun erikseen, kun se sitä on.

   Minä olen pitänyt kriteerin siinä, että joku ihminen sanoo minulle sanatarkasti, mitä olen ajatellut. kun palaute tulee päivän parin viiveellä. Silloin vielä itse muistan ja muistan nimenomaan voimakkaamman sisäisen puheen. - En tiedä, pystytäänkö vain sellaista lukemaan vai pystynkö minä tarkasti muistamaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Jassoo tuo klassikko. Olen TI ja minulle tehdään paljon muutakin. Yritin erottaa ajatuksen luvun erikseen, kun se sitä on.

   Minä olen pitänyt kriteerin siinä, että joku ihminen sanoo minulle sanatarkasti, mitä olen ajatellut. kun palaute tulee päivän parin viiveellä. Silloin vielä itse muistan ja muistan nimenomaan voimakkaamman sisäisen puheen. - En tiedä, pystytäänkö vain sellaista lukemaan vai pystynkö minä tarkasti muistamaan.

   itse olen miettinyt tuota tarvemanipulaation ja suggestion kautta
   edellisillä, vähän kuin google addsit, voidaan syöttää ajatuksia ja ideoita, joita lähdet kovalla todennäköisyydellä ja vielä todennäköisesti tiettyyn aikaan toteuttamaan.. jos toiminta on 24/7- luontoista, helposti tulee tunne, että ne pirut lukee mun ajatuksia


  • Anonyymi kirjoitti:

   itse olen miettinyt tuota tarvemanipulaation ja suggestion kautta
   edellisillä, vähän kuin google addsit, voidaan syöttää ajatuksia ja ideoita, joita lähdet kovalla todennäköisyydellä ja vielä todennäköisesti tiettyyn aikaan toteuttamaan.. jos toiminta on 24/7- luontoista, helposti tulee tunne, että ne pirut lukee mun ajatuksia

   itse olen syötettyjen ideoiden ja ajatusten kannalla, tuolloin ennustettavuuskin on parempi, jolloin itse stalkkauksen kautta välitettävä kupla on todellisempi


  • Anonyymi kirjoitti:

   itse olen syötettyjen ideoiden ja ajatusten kannalla, tuolloin ennustettavuuskin on parempi, jolloin itse stalkkauksen kautta välitettävä kupla on todellisempi

   Kyllä minulle tuotakin tapahtuu- Minulla ostatettiin tämä tietokone tuolla systeemillä. Minut saa lähtemään jonnekin mind controllilla tietyin ehdoin. Esim. Palaan kotiin. Olen vähän väsynyt käynnistä vaikka Hesassa enkä ole ehtinyt syödä. Alkuun tunsin voimakkaan työnnön selässä. Nykyään en. Minä vain sujahdan vauhdikkaasti liikkeelle.

   Tietokoneen osto oli käynyt mielessä jo pidemmän aikaa. Nyt kotiin palattuani ehdin lämmittää eineksiä ja istua pöytään. Siitä kesken kaiken lohen pala poskessa syöksyin autolle ja yritin ylinopeutta ajaessani saada nieltyä suuta tyhjäksi. Pöllähdin liikkeeseen.- Ei ole ihan hyvä firma minulle, - Pulmia tuli. Kun valittelin niistä vertaiselle, minulle sanottiin, miksi menit sinne. - En viitsinyt vastata, etten ainakaan oman vapaa valinnan tuloksena. - Kyllä mielessä kävi, luettiinko ajatukseni, mutta ei välttämättä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kyllä minulle tuotakin tapahtuu- Minulla ostatettiin tämä tietokone tuolla systeemillä. Minut saa lähtemään jonnekin mind controllilla tietyin ehdoin. Esim. Palaan kotiin. Olen vähän väsynyt käynnistä vaikka Hesassa enkä ole ehtinyt syödä. Alkuun tunsin voimakkaan työnnön selässä. Nykyään en. Minä vain sujahdan vauhdikkaasti liikkeelle.

   Tietokoneen osto oli käynyt mielessä jo pidemmän aikaa. Nyt kotiin palattuani ehdin lämmittää eineksiä ja istua pöytään. Siitä kesken kaiken lohen pala poskessa syöksyin autolle ja yritin ylinopeutta ajaessani saada nieltyä suuta tyhjäksi. Pöllähdin liikkeeseen.- Ei ole ihan hyvä firma minulle, - Pulmia tuli. Kun valittelin niistä vertaiselle, minulle sanottiin, miksi menit sinne. - En viitsinyt vastata, etten ainakaan oman vapaa valinnan tuloksena. - Kyllä mielessä kävi, luettiinko ajatukseni, mutta ei välttämättä.

   Minulla on tältä syksyltä kokemuksia sanartarkasta ajatusten toistamisesta. En uskalla kertoa niistä, kostettaisiin.

   Yksi esimerkki. Käytin yhtä palvelua. Illalla kotona mietin, että haluaisin vähän pidemmän tauon ennen seuravaa kertaa. Mietin oikein kunnolla, voikohan sinne varata ajan kuukauden päähän vai onko liian pitkä väli. - Kun sitten seuraavana päivänä tein lähtöä palvelusta, sanoin, että otan seuraavan ajan 2 viikon päähän. Ko. ammattihenkilö naurua pidätellen silmät välkähtäen katsoi minuun ja sanoi: Ai eikö sinne kuukauden päähän.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Minulla on tältä syksyltä kokemuksia sanartarkasta ajatusten toistamisesta. En uskalla kertoa niistä, kostettaisiin.

   Yksi esimerkki. Käytin yhtä palvelua. Illalla kotona mietin, että haluaisin vähän pidemmän tauon ennen seuravaa kertaa. Mietin oikein kunnolla, voikohan sinne varata ajan kuukauden päähän vai onko liian pitkä väli. - Kun sitten seuraavana päivänä tein lähtöä palvelusta, sanoin, että otan seuraavan ajan 2 viikon päähän. Ko. ammattihenkilö naurua pidätellen silmät välkähtäen katsoi minuun ja sanoi: Ai eikö sinne kuukauden päähän.

   Tiesin ko.henkilön stalkkeriksi.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tiesin ko.henkilön stalkkeriksi.

   Nina Kraus Breaking the wall to neuroeducation 2015

   Julkista tietoa ajatusten lukemisesta ja muuttamisesta tietokoneella käsiteltävään muotoon. Niitä voidaan jakaa ja toistaa - kuin musiikkia konsanaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Nina Kraus Breaking the wall to neuroeducation 2015

   Julkista tietoa ajatusten lukemisesta ja muuttamisesta tietokoneella käsiteltävään muotoon. Niitä voidaan jakaa ja toistaa - kuin musiikkia konsanaan.

   näytti olevan vain kolme elektrodia ... riittäiskö yksi, jos se on kallossa kiinni?


  • Anonyymi kirjoitti:

   näytti olevan vain kolme elektrodia ... riittäiskö yksi, jos se on kallossa kiinni?

   mikä olisi käytännöllisin teknologia korvata elektrodien johdot?
   todellinen telepatia tapahtuu langattomasti


  • Anonyymi kirjoitti:

   Nina Kraus Breaking the wall to neuroeducation 2015

   Julkista tietoa ajatusten lukemisesta ja muuttamisesta tietokoneella käsiteltävään muotoon. Niitä voidaan jakaa ja toistaa - kuin musiikkia konsanaan.

   tämän kommentin ja viitteen jälkeen ketään ei enää voi diskreditoida ajatustenlukuajatuksella - se on todellista, suorastaan arkipäivää ja lapsemme tulevat elämään maailmassa, jossa ajatuksen voimalla voidaan ohjata koneita ja laitteita, kommunikoida suoraan toisillemme aivan eri tasoilla kuin nyt


  • Anonyymi kirjoitti:

   tämän kommentin ja viitteen jälkeen ketään ei enää voi diskreditoida ajatustenlukuajatuksella - se on todellista, suorastaan arkipäivää ja lapsemme tulevat elämään maailmassa, jossa ajatuksen voimalla voidaan ohjata koneita ja laitteita, kommunikoida suoraan toisillemme aivan eri tasoilla kuin nyt

   Ehkä tavisten, lainsuojaamien ihmisten elämä on silloinkin siedettävää.

   TI:t varmaan turvautuvat itsariin pian sen jälkeen, kun heille on selvinnyt. että ovat vainon kohteita. - Kun nytkin jo elämän on robotin elämää sairasmielisten rikollisten kynsissä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ehkä tavisten, lainsuojaamien ihmisten elämä on silloinkin siedettävää.

   TI:t varmaan turvautuvat itsariin pian sen jälkeen, kun heille on selvinnyt. että ovat vainon kohteita. - Kun nytkin jo elämän on robotin elämää sairasmielisten rikollisten kynsissä.

   stalkkaajien toiveajattelua ... kun vaino saa nimen ja keinot selviävät, kuinka vaino toteutetaan, itsarifiilikset yleensä häviävät ... ihminen ymmärtää pahoinpitelyn syvyyden ja valheellisuuden

   ajatusten, unien jne lukeminen helpottaa vainon organisointia sekä ennakointia, mutta se edellyttää tahtoa silti - loppuu kun vainon organisoinut taho hajoaa esim. DDR


 • MIKÄHÄN ON HOMMAN NIMI

  Kirjoittelin ja otin kopioita. Näytölle ilmestyi lappu, jossa oli mustetasot. Näin, että värillinen on miltei loppu ja musta kutakuinkin loppu. AJATTELIN. TÄYTYY OSTAA VÄRIKASETTI. (En ajatellut mustasta mitään, kun minulla saattoi pöytälaatikossa olla kasetti.)

  Hetken kukuttua katsoin sähköpostini. Siellä mustefirman mainos: osta meiltä värikasetti, saat sen ilman toimituskuluja.

  Tarkistin pöytälaatikon. Ei ollut mustaa kasettia. Tilasin molemmat, toisesta, vakifirmastani.

  Siis kasettieni mustetaso on voinut näkyä vaikka minne koneeni kautta. Mutta miksi minulle mainostettiin vain värikasettia. - Kyllä nousee mieleen kysymys, luettiinko ajatukseni. Vai mitä tehtiin.

  • Lisäys: saatoin katsoa värikasetin kuvaa pidempään. Mitä johtopäätöksiä siitävoi vetää. Ja näkyykö naamani, silmäni jonnekin.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Lisäys: saatoin katsoa värikasetin kuvaa pidempään. Mitä johtopäätöksiä siitävoi vetää. Ja näkyykö naamani, silmäni jonnekin.

   Hp:lla ainakin on musteohjelma, joka tarjoaa automaattisesti täydennyksiä, kun tasot laskee. Ei liity ajatustenlukemiseen.

   Googleta ton Nina Krausin tutkimukset. Tais olla Coloradon yliopisto. Ne osaa lukea ajatuksia aikuisten oikeasti.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Hp:lla ainakin on musteohjelma, joka tarjoaa automaattisesti täydennyksiä, kun tasot laskee. Ei liity ajatustenlukemiseen.

   Googleta ton Nina Krausin tutkimukset. Tais olla Coloradon yliopisto. Ne osaa lukea ajatuksia aikuisten oikeasti.

   Tämä "tilaa värikasetti meiltä-"----- firman kanssa olen ollut vuosia sitten tekemisissä, heillä on e-mailini. Lähettävät kyllä mainoksia- Olen toisen firman vakituinen asiakas. Lähettää myös mainoksia.

   Ehkä tämä oli vain sattuma.


  • Tuota, mä saan päivittäin joskus useamman mustekasetti-emailin. Ennen noita tuli paljon, nykyisin vähemmän.

   En ole KOSKAAN omistanut mustekirjoitinta.

   Oletko kuullut roskapostista?

   Yhdistät mielessäsi kaksi asiaa joilla todellisuudessa ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Katsos sitä mailiboksiasi, siellä pitäisi olla ties mitä roskapostia, lääkkeitä, finanssineuvontaa, huoria yms. sen mustekasetin lisäksi.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tuota, mä saan päivittäin joskus useamman mustekasetti-emailin. Ennen noita tuli paljon, nykyisin vähemmän.

   En ole KOSKAAN omistanut mustekirjoitinta.

   Oletko kuullut roskapostista?

   Yhdistät mielessäsi kaksi asiaa joilla todellisuudessa ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Katsos sitä mailiboksiasi, siellä pitäisi olla ties mitä roskapostia, lääkkeitä, finanssineuvontaa, huoria yms. sen mustekasetin lisäksi.

   Vaikka olen seniori, en ole ääliö.

   Minähän kysyin, mikä on homman nimi? Tuolla aikaisemmin kerron, että minulla on tiukat kriteerit sille, mitä nimitän kohdallani ajatuksen luvuksi: jonkun ihmisen pitää sanatarkasti toistaa lauseita, joita itse hyvin muistan ja tiedän ajatelleeni päivä pari sitten.

   Kerroin esimerkin siitä, kuinka voi tulla mojova yhteensattuma, jonka selitys on joku muu. Kysyin sitä muuta selitystä.


 • Minua kyllä kiinnostavat massojen ajatusten lukemiset, Googlet ja Facebookit ja se, miten suuresti ihmiset ovat digiaikana manipuloinnin kohteena ja kohta kaikki heidänkin asiat tiedetään. - On sellainen tasa-arvoisempi olo niiltä osin.

  • cookiet on niitä, joilla esim. google ads kohdentaa markkinointiaan
   tulevaisuudessa älypuhelin ja vaikkapa wlan voivat yhdessä toimia yksilöivänä tekijänä, jolloin selaushistorian perusteella yksilöidyt ulkomainokset toimivat


  • Anonyymi kirjoitti:

   cookiet on niitä, joilla esim. google ads kohdentaa markkinointiaan
   tulevaisuudessa älypuhelin ja vaikkapa wlan voivat yhdessä toimia yksilöivänä tekijänä, jolloin selaushistorian perusteella yksilöidyt ulkomainokset toimivat

   Kannattaa miettiä kahdesti ennen kuin hankkii puhelimen jossa on Googlen spyware käyttöjärjestelmä.

   Be evil.

   Selaimista, oikeisiin selaimiin nykyisellään saa seurannanestoja.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kannattaa miettiä kahdesti ennen kuin hankkii puhelimen jossa on Googlen spyware käyttöjärjestelmä.

   Be evil.

   Selaimista, oikeisiin selaimiin nykyisellään saa seurannanestoja.

   Minulla on freedome. Yli 7000 estoa kolmen kuukauden aikana.


  • Anonyymi kirjoitti:

   cookiet on niitä, joilla esim. google ads kohdentaa markkinointiaan
   tulevaisuudessa älypuhelin ja vaikkapa wlan voivat yhdessä toimia yksilöivänä tekijänä, jolloin selaushistorian perusteella yksilöidyt ulkomainokset toimivat

   Minulla on freedome. Ei pitäisi selaushistorian näkyä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Minulla on freedome. Ei pitäisi selaushistorian näkyä.

   Aivan sama mitä applikaatiota ajat, kun se spyware on käyttöjärjestelmän tasolla.

   Android lähettää suunnattomat määrät dataa suoraan Googlelle.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Aivan sama mitä applikaatiota ajat, kun se spyware on käyttöjärjestelmän tasolla.

   Android lähettää suunnattomat määrät dataa suoraan Googlelle.

   OLen TI. En voi käyttää älypuhelinta muuten kuin, että otan viestejä vastaan, nekään eivät henkilökohtaisia. Paitsi tietenkin, että henkilöautonne huolto on valmis. Sen voi hakea.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Minulla on freedome. Yli 7000 estoa kolmen kuukauden aikana.

   L-opeta ja vpn rulez


 • Ajatuksen luvun erottaminen kaikesta muusta, minkä kohteena on, on nykymaailmassa vaikeaa taviksellakin.

  TI on sen lisäksi melkoisen vainopyörityksen kohteena mindcontrollin osalta, että erottaminen on vieläkin vaikeampaa.

  • mind control äärimmilleen vietynä sattaa antaa vaikutelman siitä, että ajatuksia voidaan lukea... se tulee käänteisesti suggeroinnin kautta, käyttäydyt kuten sinun ennakoidaankin käyttäytyvän, jos et, tulee raippaa

   todellinen ajatustenluku on vanha innovaatio, sille ei vain vielä ole keksitty järjellistä käyttöä, ellei sitten gs:ää lasketa sellaiseksi ?


  • Anonyymi kirjoitti:

   mind control äärimmilleen vietynä sattaa antaa vaikutelman siitä, että ajatuksia voidaan lukea... se tulee käänteisesti suggeroinnin kautta, käyttäydyt kuten sinun ennakoidaankin käyttäytyvän, jos et, tulee raippaa

   todellinen ajatustenluku on vanha innovaatio, sille ei vain vielä ole keksitty järjellistä käyttöä, ellei sitten gs:ää lasketa sellaiseksi ?

   mitä itsenäisemmin ja normaalimmin käyttäydyt, sitä enemmän erilaisia kiputiloja aiheutetaan, osa elektronisesti, osa sosiaalisessa ympäristössä


  • Anonyymi kirjoitti:

   mitä itsenäisemmin ja normaalimmin käyttäydyt, sitä enemmän erilaisia kiputiloja aiheutetaan, osa elektronisesti, osa sosiaalisessa ympäristössä

   tavoite on yksinkertainen: kohteen kuolema


  • Anonyymi kirjoitti:

   tavoite on yksinkertainen: kohteen kuolema

   Ja mistähän sinä tämän kaiken tiedät. Oletko stalkkeri Vai oletko stalkkeri, joka haluaa minun uskovan asioiden olevan noin.

   Minä innokkaana odotan tieteen ja teknologian saavutuksia thought to speech -tavoitteessa ja mitä teknologiaa Facebook rupeaa käyttämään.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ja mistähän sinä tämän kaiken tiedät. Oletko stalkkeri Vai oletko stalkkeri, joka haluaa minun uskovan asioiden olevan noin.

   Minä innokkaana odotan tieteen ja teknologian saavutuksia thought to speech -tavoitteessa ja mitä teknologiaa Facebook rupeaa käyttämään.

   olen kohde


  • Anonyymi kirjoitti:

   olen kohde

   kokemusperäistä tietoa


  • Anonyymi kirjoitti:

   olen kohde

   Olen myös ja myös minä olen tajunnut että ne haluaa tappaa meidät. Tai ainakin ajaa mielisairaalaan ja saada diagnoosi jonka jälkeen meidät voidaan hävittää koska tulevaisuudessa hävitetään kaikki vammaiset, mielisairaat jne. Vaino hälveni paljon skitsofrenia diagnoosin saatuani vaikka edelleen Voice of god ja GS ovat elämässäni vahvasti, mut ei todellakaan nii kiduttavaa kuin ennen diagnoosia. Älkää vain hankkiko sitä niinku minä tein , enää en voi voittaa! He voittivat mutta usko pois, että Jumala kostaa. Enkä usko sattumiin


 • Lähettäkää paikkakunnan kahdelle tai kolmelle suurimalle puolueelle vaatimus lopettaa luvaton tekninen tai muu tarkkailu oikeudellisten toimenpiteiden uhalla.

 • George Orwell 1984 ja ajatuspoliisit. :D

 • Nythän sen keksin. Thought to speech sujuu helposti, kun pannaan TI:t ajattelemaan ääneen.
  Minä jo hiljakseen höpöttelen linnuille, joskus annan toimintaohjeita itselleni. Ei muuta kuin tehostetaan.

 • Minä koen että ajatuksiani luetaan koko ajan. Voi olla että niitä lukee tekoäly ja ne talennetaan jonnekkin kovalevylle. Ajatuksiini myös reagoidaan.

  Voi olla että tulevaisuus on sellainen attä kaikkien ihmisten ajatukset tallentuvat jonnekkin ja tekoälysovellus analysoi niitä ja tekee ihmisistä johtopäätelmiä.
  Jos ne eivät järjestelmän ylläpitäjää miellytä tekoäly voi rankaista ajattelijaa tunkeutuen hänen hermostoon ja antaen kipuärsykkeitä, jolla sitten pyrkii vaikuttamaan ajattelijaan.

  • Tietyssä mielisairaudessa, ja en siis koita viitata että sinä olisit mielisairas vaan esitän vain mitä on havaittu.

   Eli siis, yksinkertaistettuna tietyssä mielisairaudessa aivojen viestinväitys häiriintyy niin että yksilö kokee muodostamansa ajatuksen ulkoa tulleeksi koska aivojen kyky ymmärtää aikaa on häiriintynyt.


  • Tai sitten meidät liitetään aivoimplantein yhteistietoisuuteen kuin borgit konsanaan, ja sitä tietoisuuspilveä hallitsee ja ohjaa tekoäly.


  • Uskoon kans tähän, me olemme siis TI:t , olemme koekaniineja tässä ajatuksen luvussa


 • Minä luen ajatuksesi.
  Aloittaja on mies ja vähän yli 30v.
  Kotoisin Tampereelta.
  Onko oikein?

  • Ajatteletko persepanoa useinkin?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ajatteletko persepanoa useinkin?

   Voitte lopettaa tämän trollifantasioinnin. Aloittaja on reilusti yli 70 vuotias mummu.  • Anonyymi kirjoitti:

   Ajatteletko persepanoa useinkin?

   Siis hetkinen, vihjailetko tietäväsi mitä joku toinen ajattelee? Meinaan et on melko random-ajatus...


  • Anonyymi kirjoitti:

   Siis hetkinen, vihjailetko tietäväsi mitä joku toinen ajattelee? Meinaan et on melko random-ajatus...

   Runous on vapaaehtoinen tapa lähettää ajatuksia toisille. Runoutta lukiessa, voidaan puhua ajatusten lukemisesta. Se on yksi keino muiden joukossa.


 • Kirjoitellaan nyt kevyempää uusia teknologiauutisia odotellessa.

  Mun alatason stalkkerimuijat kipitti luekseni ja kysyivät: mitä sä oikein tarkoitit, kun AJATTELIT, että et jaksa enää nähdä nälkää. Me ei millään keksitty -Taisin vastata, etten jaksa nähdä nälkäisiä lintuja, kun niillä aina vaan on nälkä. -Olin käynyt syöttelemässä sorsia.

  Näihin aikoihin otti pattiin tuo ajatustenluku, jota ei edes salattu. Ajattelin, että annanpa nyt oikein kunnollista luettavaa. -Kirjoitin listan kielteisiä arviointeja ja haukkumasanoja, joita kohdistin stalkkereihin. Luin ja AJATTELIN oikein selkeästi joka kohtaa.
  Muutaman kerran tein tätä. Varmaan kostivat. kun kostavat aina kaiken.

 • 1990- luvulla kävin NLP-kursseja. Peruskurssilla jo opittiin, mitä silmänliikkeistä voi päätellä ihmisen ajattelusta: ajatteleeko mennyttä vai tulevaa, visuaalista vai auditiivista, jne. Seuraavilla kursseilla sitten lisää. Oliko se nyt vasemman suupielen pikkilihaksen värähdys, joka kertoo valehteleeko ihminen

  Joskus loppupuolella guru kysyi haluasinko kuulla, mitä juuri ajattelin. Minä:Juu.
  Sitten hän kertoi ajatukseni miltei sanatarkkaan. Olin ajatellut jotakin ihan sen tilanteen ulkopuolista juttua.

  Mentalistit ovat antaneet melkoisia näyttöjä.

  Tekoälylle ei olisi mikään homma opetella kaikki nämä naaman ja silmien merkit ja nopeasti soveltaa niitä. Vaikka joku NLP-guru ne myy, vaikkapa Facebookille.
  Kyllä niiden muutamien ihmisen perustunteiden tunnistus siinä samalla sujuu.

  Facebookilta vaikka Kiina mielellään ostaa ohjelman. Voi tarkistaa, ovati uiguurien ajatukset ihan muuttuneet leirillä.

  • Minulla oli tänä syksynä sellaisia ajatuksenlukukokemuksia, että selittyisivät sillä, että illalla luettu naamalta, seuraavana päivänä sitten kerrottiin.

   OLen TI. Ja olen sen takia 24/7 seurannassa kotonani pikkukameroiden, ehkä nykyään nano. avulla. Naamaa tallennettu ja asian osaava stalkkeri sitten tulkinnut.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Minulla oli tänä syksynä sellaisia ajatuksenlukukokemuksia, että selittyisivät sillä, että illalla luettu naamalta, seuraavana päivänä sitten kerrottiin.

   OLen TI. Ja olen sen takia 24/7 seurannassa kotonani pikkukameroiden, ehkä nykyään nano. avulla. Naamaa tallennettu ja asian osaava stalkkeri sitten tulkinnut.

   Nano nano.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Minulla oli tänä syksynä sellaisia ajatuksenlukukokemuksia, että selittyisivät sillä, että illalla luettu naamalta, seuraavana päivänä sitten kerrottiin.

   OLen TI. Ja olen sen takia 24/7 seurannassa kotonani pikkukameroiden, ehkä nykyään nano. avulla. Naamaa tallennettu ja asian osaava stalkkeri sitten tulkinnut.

   Jokaisen TI:n kannattaisi kotona käyttää jotakin osittain kasvot, varsinkin etuosan, peittävää, vaikka mukavaa huntua.

   Missä muualla kenen tahansa kasvot tulevat videona kuvatuiksi? Valvontakamerat eivät tee tarpeeksi tarkkaa kuvaa. Voihan niitä kehittää vaikka kaupoissa, Tieto kelpaisi kaupanteon tehostamiseen, mutta ei oikeudessa todistusaineistoksi,

   Satelliitti pystyy ottamaan tarkkoja kuvia.

   Miettikää itse, mitkä monenlaiset sovellutukset olisivat mahdollisia.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Jokaisen TI:n kannattaisi kotona käyttää jotakin osittain kasvot, varsinkin etuosan, peittävää, vaikka mukavaa huntua.

   Missä muualla kenen tahansa kasvot tulevat videona kuvatuiksi? Valvontakamerat eivät tee tarpeeksi tarkkaa kuvaa. Voihan niitä kehittää vaikka kaupoissa, Tieto kelpaisi kaupanteon tehostamiseen, mutta ei oikeudessa todistusaineistoksi,

   Satelliitti pystyy ottamaan tarkkoja kuvia.

   Miettikää itse, mitkä monenlaiset sovellutukset olisivat mahdollisia.

   Jokaisen TI:n kannattaisi kotona käyttää jotakin osittain kasvot, varsinkin etuosan, peittävää, vaikka mukavaa huntua.
   Tätä stalkkereiden pakonomaista tarvetta nähdä kasvoni koko ajan en ole ymmärtänyt voitko selventää miksi he haluavat että näin.
   Ovat sanoneet tahdon nähdä kasvosi jotta niinkuin puhuttelen sinua suoraan siitäkö se johtuu että he kuvittelevat sairaissa päissään kuulustelevansa minua kun ovat kasvoyhteydessä minuun? Samoin autossa haluavat nähdä kasvoni koko ajan arvatkaapa ahdistaako, oksettaako, kuvottaako, vituttaako, tapattaako kyllä kaikkea näitä. Nää siat tunkeutuu niin reviirille niin reviirille että. Liittyykö tää jotenkin siihen kiinalaiseen kasvojen tunnistuslaitteeseen vai tekevätkö jotain omaa showtaan vai olenko hoitoneuvottelussa kokoa ajan vai mitä en ymmärrä. On myös sanottu että eräs vammainen ämmä haluaa matkia kasvoni ilmeitä ja että minua kloonataan en tiedä pitääkö tämäkään paikkaansa. Kertokaa viisaat jos tiedätte...


  • Anonyymi kirjoitti:

   Jokaisen TI:n kannattaisi kotona käyttää jotakin osittain kasvot, varsinkin etuosan, peittävää, vaikka mukavaa huntua.
   Tätä stalkkereiden pakonomaista tarvetta nähdä kasvoni koko ajan en ole ymmärtänyt voitko selventää miksi he haluavat että näin.
   Ovat sanoneet tahdon nähdä kasvosi jotta niinkuin puhuttelen sinua suoraan siitäkö se johtuu että he kuvittelevat sairaissa päissään kuulustelevansa minua kun ovat kasvoyhteydessä minuun? Samoin autossa haluavat nähdä kasvoni koko ajan arvatkaapa ahdistaako, oksettaako, kuvottaako, vituttaako, tapattaako kyllä kaikkea näitä. Nää siat tunkeutuu niin reviirille niin reviirille että. Liittyykö tää jotenkin siihen kiinalaiseen kasvojen tunnistuslaitteeseen vai tekevätkö jotain omaa showtaan vai olenko hoitoneuvottelussa kokoa ajan vai mitä en ymmärrä. On myös sanottu että eräs vammainen ämmä haluaa matkia kasvoni ilmeitä ja että minua kloonataan en tiedä pitääkö tämäkään paikkaansa. Kertokaa viisaat jos tiedätte...

   TÄMÄN VUODATUKSEN YLÄPUOLELLA ON IHAN MIELENKIINTOISTA TEKSTIÄ.


  • Anonyymi kirjoitti:

   TÄMÄN VUODATUKSEN YLÄPUOLELLA ON IHAN MIELENKIINTOISTA TEKSTIÄ.

   TÄMÄN VUODATUKSEN YLÄPUOLELLA ON IHAN MIELENKIINTOISTA TEKSTIÄ.

   vaikka oletkin ns. parempaa väkeä ei se sua oikeuta kytätä ketään kotona, autossa, tai missään muuallakaan olet sairas kun teet niin. On olemassa yksityisyydensuoja joka on ihmisella rotuun väriin tai muuhun katsomatta. Sulla tai kellään muullakaan ei ole oikeutta tunkeutua kenenkään elämään millään tavalla. Myöskin on olemassa laki kiduttamisesta ja se kuuluu rikoslakiin jos olet valmis oikeuteen sinne mennään vaan mutta älä helvetissä jatka jos haluat vapaana elää.


  • Anonyymi kirjoitti:

   TÄMÄN VUODATUKSEN YLÄPUOLELLA ON IHAN MIELENKIINTOISTA TEKSTIÄ.

   vaikka oletkin ns. parempaa väkeä ei se sua oikeuta kytätä ketään kotona, autossa, tai missään muuallakaan olet sairas kun teet niin. On olemassa yksityisyydensuoja joka on ihmisella rotuun väriin tai muuhun katsomatta. Sulla tai kellään muullakaan ei ole oikeutta tunkeutua kenenkään elämään millään tavalla. Myöskin on olemassa laki kiduttamisesta ja se kuuluu rikoslakiin jos olet valmis oikeuteen sinne mennään vaan mutta älä helvetissä jatka jos haluat vapaana elää.

   Nyt melkein arvaan, että Marjut vuodattaa vihaisena.

   Minä, joka kirjoitin ajatusten luvusta kasvoista olen tuttusi, TI. Minä en kyttää ketään, minua kytätään.

   Tässä vaan taisin keksiä, miten minun ajatuksia on mm. tänä syksynä luettu. Ja kun tiedän, että ihmisiä, jotka pystyy kasvoista lukemaan, tuli mieleen, joku heistä voisi myydä tietonsa Facebookille tai on jo myynyt. Sitten tekoäly hoitelee homman.

   Vähän on kuin trollaisit piiloon tuonne aikaisemmin kirjoittamaani. Jonkun pyynnöstä, ehkä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Jokaisen TI:n kannattaisi kotona käyttää jotakin osittain kasvot, varsinkin etuosan, peittävää, vaikka mukavaa huntua.
   Tätä stalkkereiden pakonomaista tarvetta nähdä kasvoni koko ajan en ole ymmärtänyt voitko selventää miksi he haluavat että näin.
   Ovat sanoneet tahdon nähdä kasvosi jotta niinkuin puhuttelen sinua suoraan siitäkö se johtuu että he kuvittelevat sairaissa päissään kuulustelevansa minua kun ovat kasvoyhteydessä minuun? Samoin autossa haluavat nähdä kasvoni koko ajan arvatkaapa ahdistaako, oksettaako, kuvottaako, vituttaako, tapattaako kyllä kaikkea näitä. Nää siat tunkeutuu niin reviirille niin reviirille että. Liittyykö tää jotenkin siihen kiinalaiseen kasvojen tunnistuslaitteeseen vai tekevätkö jotain omaa showtaan vai olenko hoitoneuvottelussa kokoa ajan vai mitä en ymmärrä. On myös sanottu että eräs vammainen ämmä haluaa matkia kasvoni ilmeitä ja että minua kloonataan en tiedä pitääkö tämäkään paikkaansa. Kertokaa viisaat jos tiedätte...

   Oletko muuten käynyt Kiinassa?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Oletko muuten käynyt Kiinassa?

   Kävin Kiinassa v 1980. So what?


 • Googlaa:

  AJATUSTEN LUKEMINEN KASVOISTA

  AJATUSTEN LUKEMINEN KASVOISTA NLP:N AVULLA

  Kummallakin haulla löytyy mielenkiintoisia otsikoita

  • Googleta myös "lehmä lentää" tai "pigs fly".

   Noillakin löytyy mielenkiintoisia otsikoita.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Googleta myös "lehmä lentää" tai "pigs fly".

   Noillakin löytyy mielenkiintoisia otsikoita.

   Googlasin, on vertauskuva höttöiselle tiedolle.

   Googlaamalla löytyy tietoa, tiedon lähteitä. epävarmaa tietoa ja tahallista disinfoa. Senhan tietää jokainen.

   So what.


 • Osaan lukea ainakin omia ajatuksia, melkein!

  • sorry, täällä tulee vastaus, että acces forbidden

   tuolla eräässä naamakirjassa sivulle pääsee


 • Kuuhun osattiin mennä jo 50 v sitten, mutta se ei merkitse, että tyypit, jotka väittävät että heidät pakkokyydittiin kuunun ja takaisin, olisivat ihan terveitä.

  Tutkimuslabroissa tutkitaan ja testaillaan ajatusten lukua monin eri menetelmin.
  Se ei merkitse, että sinun ajatuksiasi etäluetaan koko ajan.

  Sinulle siis tapahtuu kaiken aikaa kaikkea, mikä on tieteelle ja tekniikalle isoissa projekteissa jossain määrin tietyin edellytyksin mahdollista?

  Oleks tervekkä?

  • Keneltä kysyt?


 • Ajatustenluku on sitä että ihminen hypnotisoidaan siten että silloin kun luulee hiljaa ajattelevansa niin oikeasti suu aukeaa ja puhetta tulee muiden kuultavaksi.

 • Minä olen "osannut lukea ajatuksia jo 7-vuotiaana.

  Sain käsiini taikatemppukirjan. Siinä oli ohje, miten järjestää potukalle ajatuksenluku tilaisuus.

  Menin naapuriin. Porukkaa tuli. Vedin yhden tyypin sivuun ja kerroin, että kohta pyydän ihmisiä ajattelemaan jotakin sanaa ja sitten kirjoittamaan sanan antamalleni lapulle. Pyysin, että mies kirjoittaisi sanan abc.

  Annoin ohjeen ja keräsin laput taitettuina. Panin yhden lapun otsalleni. sitten sanoin siinä olevan sanan abc. Otin lapun ja "luin" siitä ääneen: abc, mutta oikeasti vaiti luin siinä olevan sanan xyö. Kysyin onko kenenkään lapussa sanaa abc, käsi ylös. No oli toki.
  Sitten panin uuden lapun otsalle ja "luin", tässä on sana xyö, kirjoittiko kukaan sellaista. Käsi nousi.- Samalla olin lukenut, mikä sana siinä oli. JNe.

  Täydestä meni. Vain yksi ihminen epäili, että oli jotakin vilunkia.

  Minulle tästä ei seurannut mitään hyvää.

  Minun ympärillä hyörivillä stalkkereilla onollut monia mahdollisuuksia saada minusta tietoja, joista voi arvella, mitä jostakin asiasta saattaisin ajatella. Tällaista "ajatuksenlukua " hyväksi käyttäen ovat pyrkineet saamaan minulle aikaan vaikutelman, että pystyvät lukemaan ajatukseni. - Mutta kaikki kokemani ei selity näin.

  • Loppuosaa viestistä on muutettu. Minä kerroin, että stalkkereilla on paljon tietoa minusta tietokoneella.
   Olisi helppo juttu antaa tekoälylle tiedot ja pyytää vastausta, mitä tod.näk. ajattelen seuraavista asioista ......


 • Minä usein kirjoitan ajatukset paperille - mahdollista myöhempää tarvetta varten.

 • Ajatusten luku on niin edellistä vuosituhatta.

  Ajatusten kirjoitus se on joka määrää.

  Huomasitko minkä ajatuksen minä tänään kirjoitin päähäsi?

  • Miten se kirjoittaminen tapahtuu?

   Ymmärrän, jos lukemalla kirjoitusta lukemalla sa ajatuksia päähän, mutta miten voi kirjoittaa suoraan aivoihin


  • Anonyymi kirjoitti:

   Miten se kirjoittaminen tapahtuu?

   Ymmärrän, jos lukemalla kirjoitusta lukemalla sa ajatuksia päähän, mutta miten voi kirjoittaa suoraan aivoihin

   Sitähän sinä mietit myös ensi yönä nukkumisen sijaan.

   Juuri kuten järjestin.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1350
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  90
  975
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  23
  536
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  443
 5. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  43
  414