Ministerien matikkapää

Anonyymi

Suomessa ei valtionvarainministeriltä edellytetä matemaattista logiikkaa. Kataisella ei ole matematiikassa lainkaan arvosanaa yo-todistuksessa, Stubbilla lyhyen matikan a, orpolla pitkän matikan b, Lintilällä lyhyen matikan a ja uusimmalla, Kulmunilla ei lainkaan arvosanaa matikassa.
Uuden hallituksen jäsenten yo-todistuksia selastessa matematiikka näyttää olevan monilla muillakin heikko kohta. Poikkeuksena RKPn ministerit, joilla molemmilla pitkän matikan l muutenkin erinomaisissa todistuksissa.

7

<50

Vastaukset

 • Ei valtion talouden hoito vaadi juuri mitään erityistä matemaattista osaamista. Ei ole edes vakuutus- tai sijoitustoimintaa. Vaatii hyvää kielitaitoa ja on lähinnä politiikkaa.

 • Matematiikka saisi olla paremmin hallinnassa. Soisi lehdistön keskittyvän ehdokkaiden koulutukseen enemmän.

 • Muistelen että yhteisöveron uudistuksessa Kataisen hallituksella oli tulla iso moka eräässä asiassa, mutta silloin oppositiossa oleva Sipilä (matematiikka l) vinkkasi siitä ja asia korjattiin. Esimerkki vaan, miten olisi hyvä jos vv-ministerillä olisi laskupäätä.

 • Oliko Kekkosella matikkapäätä. Viinapää hänellä oli ainakin hyvä.

 • Tuskin Arkadianmäellä monikaan tajuaa, mikä on miljoonan ja miljardin ero. Kulukorvausten suuruusluokkaa suuremmat luvut ovat jo imaginäärilukuja.

 • Halla-aholla peruskoulun matematiikka 5.

 • Ei matematiikan osaaminen & VVM ole ainoa ongelma. Politiikassa kuka tahansa taulapää kelpaa johtamaan mitä tahansa ministeriötä! Huippu taitaa olla työtön paperiduunari oikeusministerinä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  67
  2916
 2. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  6
  402