Minulla on pakasteessa vielä pari lihaisaa ribsiä. Tilasin ne lihakaupasta ja pyysin leikkaamaan niin, että luurivistön päällä on reilusti lihaa. Kylkiluun päällä on noin 1,5 cm lihaa ja yksi ribs painaa noin 1,5 kg. Savustelin noita jo syksyllä ja tuli erittäin meheviä. Mielestäni porsaan paras osa on ribsit, jotka kypsennetään hitaasti savustamalla 105C lämpötilassa viisi tuntia hyvä rubin kanssa. Mitä mieltä grillaajat ovat, voiko maukkailla BBQ -ribseillä korvata joulukinkun? Norjassa perinteinen jouluruoka ribbe on hyvin lähellä ribsiä.
Kinkun korvaaminen BBQ -ribseillä
Anonyymi
0
<50
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh432997Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta612941- 422357
- 311853
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘251709Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa721654- 481576
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä771255- 361236
- 791070