Vegaaniusko pelastaa maapallon?

Anonyymi

Vegaaniusko pelastaa maapallon? Ei, se tuhoaa sen, koska vegaaniruoan kasvatuksessa ja valmistamisessa käytetään hirvittävät määrät fossiilisia poltoaineita, paljon enemmän kuin esim naudanlihankasvatuksessa.

Kuinka te kehtaatte?

https://youtu.be/aIG9ozEDPVg

5

<50

  Vastaukset

  • Ei riitä tulevaisuudessa vesi viljojen ja kasvisten kasvatukseen ja kun katsotaan vedesn kulutus lihan valmistuksessa ravinnon mukaan voittaa liha ylivoimaisesti kaikki kasvikset.

  • Oikeaa faktaa!!

  • Veli hei, lihatuotannossa menee monta kertaa enemmän kasveja verrattuna siihen paljonko lihaa siitä saadaan. Ekologisempaa syödä ne kasvit vaa ite suoraan :D

   • Suomalainen pihvikarja popsii luonnonniityn antimia ja juo kaivosta otettua vettä! Meinaatko, että pitäisiä alkaa syömään ruohoa niityltä? Siinähän menisi polvet piloille. Logiikka on jättänyt sinut aikoja sitten!


  • Huolestuttavin ilmiö tulevaisuudessa on tuo tehtaissa valmistettu keino ruoka liha, jauho ym. Tuon jälkeen ei ole enää mitään väliä eläinten hyvinvoinnilla tai maaperän kasvukyvyllä. Kaikki eläimet saa kuolla pois ja kaikki maaperä saastua käyttökelvottomaksi ja ruokaa tulee silti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   2215
  2. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1911