HO kumosi Kittilän yhdyskuntainsinöörin valinnassa

Anonyymi

On se pöljäkkää touhua. Valinta kumotiin jo toiseen kertaan.

Lähteenä Ylen uutiset 31.12: "Hallinto-oikeuden mukaan vuonna 2018 valintaa oli tekemässä neljä esteellistä henkilöä, muun muassa kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan silloinen puheenjohtaja Yrjötapio Kivisaari (kesk.). Lisäksi valinnassa tapahtui muotovirhe, kun päätöksestä ei äänestetty lainmukaisesti".

Onneksi olkoon vaan. Virkaan on vahvistettu lain vastaisesti vuonna 2018 valittu henkilö. Taitaa olla niin että Kankaalle on maksettava parilta vuodelta palkaa. Ja laittomalla päätöksellä valitulle henkilölle myös.

Ja taas tupakoidaan kun mitään muuta ei voida. Että osaa olla.......

22

836

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Surkeaa touhua kun ei päätöksen teko osaamista ole. Vihaksi pistää että tälläistä hölmöläisten hommaa joudutaan verovaroin tukemaan.

    • Anonyymi

      Ei kun päätöksentekijöiltä korvaukset perintään kunnalle.

    • Anonyymi

      Selvää on että tälläinen mafiamainen, tai sitä muistuttava toiminta, on Suomessa saatava loppumaan. Ei Kittiläläinen päätöksentekomalli voi olla kokonaan sitä että ei osattaisi päätää. Kyllä sitä johdetaan jonkin kummisedän tai -tädin ohjauksessa!!

      • Anonyymi

        Kyllä katseet kääntyy tältäkin osin Könkään sisarusten suuntaan..


    • Anonyymi

      Oliko näistä toinen se tuomion saanut ympäristörikollinen. Toinen sisaruksista pääsi hissikaupoissa kun koira veräjästä kun kunta ei etujaan volvonut? Hissiyhtiöthän sopivat asian eivätkä haluneet riitautaa asiaa. Mielenkiintoista sekin että miksi niin kävi.

    • Anonyymi

      Pitäkää peukkuja Sannamammalle että valitsisivat Siikajoelle hallintojohtajaksi. Olisi Kittilässä yksi sähläri vähemmän. Mielenkiintoista nähdä pääseekö edes haastateltavaksi.

    • Anonyymi

      Päätöksiä varmasti osataan tehdä laillisuus edellä, nyt ei haluttu.
      Tärkein asia oli taasen kosto. Sillä hutkittiin, mitäs oli väärällä puolella.
      Tekninen osasto kun ei johtonsa myötä lähtenyt pokkuroimaan niin koitettiin kaiketi saaha harmia sinne, ja toki toiselta leipä pois.
      Jalkapuun voisivat tehä, ihan tarpeeseen.

    • Anonyymi

      Nythän sitten edessä on korvausten hakeminen niiltä teknisen lautakunnan päätöksentekijöiltä, jotka tämän kumotun päätöksen aikanaan tekivät. Onhan pöytäkirjat vielä tallessa. Kuka esitti, kuka kannatti, ja miten äänestettiin. NÄistä pöljyyksistä pittää jo alkaa periä korvauksia.

      • Anonyymi

        Tästä kyllä kunta saisi halutessaan korvaukset. Päätösenteko prosessi meni aikanaan täysin poskelleen. Siinä ei ollut päätä ei häntää.


    • Anonyymi

      Nyt tuli esille jälleen varsinainen taidonnäyte hallinnollisesta osaamisesta Kittilässä, kun lukee teknisen lautakunnan esityslistalla olevaa päätösehdotusta hallinto-oikeuden päätökseen. Jos tekninen lautakunta hyväksyy tehdyn esityksen, varmaakin varmemmin se menee nurin seuraavassa portaassa. Esityksessä oleville perusteluille nauraa aidanseipäätkin niin roimasti ne sotivat kaikkea lainsäädäntöä vastaan

    • Anonyymi

      Kyllä oli varsinainen päätös. Esteelliset jääväsivät ja päätös oli kuin koira olisi jätöksen jättänyt hangelle. Eihän koko pykälässä ollut minkäänlaista päätöstä. Eikö enää riittänyt äly kellään sanelemaan sitä päätöstä. Eikä kantti riittänyt esittelijän esitystä kannattamaan ja hyväksymään. Siis täysin meni paskat housuun porukalla. Kyllä tuosta mehevät korvaukset tulevat ja ei varmaan vastuuvakuutukset tahallista toimintaa korvaa. Päätöksentekijät voivat alkaa säästämään korvauksiin rahhoo. Oikea helmi on tuo lautakunnan päätös.

    • Anonyymi

      Eikös tämä Sannamamma ollut "veturina" päätöstä tehtäessä. Jos ja kun oli niin oikein loistava lisää hänen muutenkin kimaltelevaan CV:n. En muista koskaan nähneeni tyhmempää päätösprosessia. Oikein hakemalla on haettu sitä että päätös varmuudella kumotaan.

    • Anonyymi

      Teknisen lautakunnan kokouspöytäkirjan 22.1.2020 mukaan pari lautakunnan jäsentä on joutunut jääväämään itsensä, kun epäillään rikoksesta ao. asiassa. Muistelen tässä keskusteluketjuja asiasta kesältä ja syksyltä 2018, kaikki oli tehty oikein ja laillisesti. Jaa-a, ei sittenkään oltu tehty.

    • Anonyymi

      Nyt Kangas voi niin halutessaan hakeutua yhdyskuntainsinööriksi Kittilään, koska tällä hetkellä virassa oleva yhdyskuntainsinööri on sanoutunut irti k.o. virasta 1.3.2020 lukien. Mitähän ne sutkipäättäjät nyt yrittävät keksiä, ettei Kangasta valita, mikäli hän haluaakin tulla tuohon virkaan Kittilään.

    • Anonyymi

      Eipä taida sutkeilla enää olla eväitä. Suoraselkäinen mies tämä eronnut kunnaninsinööri. Vahinko, että erehtyi kuuntelemaan sutkuttajia. Toivottavasti ei tehnyt kovin pahasti hallaa tulevaiduuden työuraleen.

      Eipä ole viime aikoina uhoomista kovin näillä palstoilla näkynyt. Kyllä Siperia opettaa!!!

      • Anonyymi

        kyseinen henkilö lähti uuteen työpaikkaan,ei kait kukaan jaksa teidän keskinäistä nahistelua ja valituksia katsoo,harmi vaan,osaava mies oli kyllä.


    • Anonyymi

      Harmi vaan, nyt lähti kyllä pois tosi pätevä ja aikaansaava kaveri. Mutta ymmärrän kyllä, että miksi lähti.

    • Anonyymi

      Kyllä työn antajalla pitää olla enemmän vastuulisuutta kun palkaa henkilöitä töihin. Valinta oli niin ulapalla tehty, että varmuudella oli nähtävissä että uusiksi menee. Minusta tuntuu että tätäkin nuorta miestä sutkit juksasi raskaasti. Ei kerrottu palkaamisen yhteydessä työpaikaan liityvistä ongelmista.

      Kaveri saisi jonkinmoisen korvauksen jos sitä lähtisi oikeusteitse penäämään. Ei toki 150 000 Euroa kuten Mäkelä sai, mutta jotain kutenkin. Varmuudella työsopimusta tehtäessä faktat jäi kertomatta. Oppia nuorelle miehelle ikä kaikki. Jos kerran kähevä on niin hommia nykypäivänä löytyy.

      • Anonyymi

        On valittu tilaliikelaitoksen toimitusjohtajaksi Kemijärvelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On valittu tilaliikelaitoksen toimitusjohtajaksi Kemijärvelle.

        Hienoa että Kittilän sutkien pettämä nuorimies läysi työpaikan. Kuten aikanaan kunnanjohtaja Mäkeläkin. Ei mùuta kun pikku lasku vielä Kittilän sutkeille. Msksavat mielellään veronmaksajan rahoista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienoa että Kittilän sutkien pettämä nuorimies läysi työpaikan. Kuten aikanaan kunnanjohtaja Mäkeläkin. Ei mùuta kun pikku lasku vielä Kittilän sutkeille. Msksavat mielellään veronmaksajan rahoista.

        NUORIMIES?? kyllä se ihan aikuisen ikäinen on,yli viidenkympin.


    • Anonyymi

      Pääasia että töitä löytyy ahkeralle miehelle. Lasku vaan Kittilään koska työsuhde syntyi "petollisella" mielellä. Pikku korvaus siitäkin oikeudessa Kittilän veronmaksajille kopsahtaa stkien sutkutuksen ansiosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      1
      1136
    Aihe