Tule sanomaan kasvotusten

Anonyymi

Sie joka lähettelet mulle nuita helvetin viestejä tuntemattomasta numerosta niin tule sanomaan mulle kasvotusten jos sulla on joku ongelma. Näytä että sinussa on sen verran rohkeutta. Se keitä ihmisiä Mie tapaan ei kuulu sulle.

19

553

  Vastaukset

  • Uskonveljet ja -sisaret?

  • Tuo voi olla myös harhaisuudesta johtuvaa illuusiota.

  • Sie nuita lähettelet ja mie ne luen vaikka tuntemattomat numerosta soitot ja viestit saisi helposti estettyä.

   • No estä veikkonen, niin saat mielenrauhan. Mutta jospa ne onkin häirintyneen mielen tuottamaa harhaisuutta, niin siihempä tarvitaanki ammattiapua, psykiatrista sellaista.


  • No se ei ole mikään ihme jos joku Kittiläläinen näkee jotain harhoja. Asuu tässä kylässä niin erikoista porukkaa.

   • Ei kukaan tuommoista keksi, mitä järkeä? Mutta omituista sakkia mahtuu Kittilän pääsääntöisesti tavallisiin ihmisiin, se on totta. Kuulostaa siltä että henkilön eksö lähettelee muuta selitystä en keksi.


  • Ota PYHÄ HENKI VASTAAN JA RUKOILE PELASTUSTA

   • Täällä päin henkii pohjoisesta, kylmää se ainakin on. Luulisin että jos se on pyhää henkeä, niin ei minua pelasta, vaikka miten rukoilisin. Jospa sitte kesällä lämpimämpänä aikana reistaan rukoilla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Täällä päin henkii pohjoisesta, kylmää se ainakin on. Luulisin että jos se on pyhää henkeä, niin ei minua pelasta, vaikka miten rukoilisin. Jospa sitte kesällä lämpimämpänä aikana reistaan rukoilla.

    Pappi ja nimismies ryyppyreissulta palaamassa, nimismies kaatui raviojaan laskeutuessaan linja-autosta, niin pappi huusi laki meni kumoon, mutta pyhähenki on pystyssä.


  • Kyllä pitäis omalla nimellä lähettää. Mie sentään teen niin, vaikka kasvotusten meno voi tuottaa vaikeuksia. Sille sinun vainoajalle neuvoisin että kannattaa katsoa vähän laajemmin. Kittilä ei ole koko Suomi, ei edes koko Lappi eikä koko maailma. Kyllä naisia löytää aina etsivä mies. Sillä mulle tulee tunne että sie oot nainen ja se viestien lähettäjä mies. Mieshän se useimmin on vaikeuksissa kun on yksin, nainen kyllä aina saa seuraa.

   • Kyllä asia on näin monesti jos vanha mies kuin luultvasti tämä on vaikeuksia jos miehellä enään seiso eli pili on lörpähtänyt ja ruttunen , naiselle se paha asia kun ei saa tyydytystä silloin on vaihdettava panomiestä sehän täysin selvä asia. Eli jos nainen hae panomies joka pystyy seksiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä asia on näin monesti jos vanha mies kuin luultvasti tämä on vaikeuksia jos miehellä enään seiso eli pili on lörpähtänyt ja ruttunen , naiselle se paha asia kun ei saa tyydytystä silloin on vaihdettava panomiestä sehän täysin selvä asia. Eli jos nainen hae panomies joka pystyy seksiin.

    Tosi. Siinä vaiheessa kun ei enää ota eteen ei pidä katsella enää ainakaan nuorempia naisia, ja jos sellainen jo on on ymmärrettävä väistyä. Monella miehellä se voi tulla eteen yllättävän nuorena kun on epäterveelliset elämäntavat ja ainoa liikuntaharrastus on sohvalta jääkaapille ja takaisin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tosi. Siinä vaiheessa kun ei enää ota eteen ei pidä katsella enää ainakaan nuorempia naisia, ja jos sellainen jo on on ymmärrettävä väistyä. Monella miehellä se voi tulla eteen yllättävän nuorena kun on epäterveelliset elämäntavat ja ainoa liikuntaharrastus on sohvalta jääkaapille ja takaisin.

    Uskosin tällä viestittelijällä ei varmaan enään ota eteen ollenkaan, onhan se kauhee tilanne kun vaimo vaatii kepakkoa mutta ukko ei pysty kyllähän siinä muija lähtee ja ihan hyvä.
    Nyt varmaan vaimo on tyytyväinen kun saa tyydytyksen, oikealta mieheltä, ja joka yö paneskelee uuden isoletkusen oikeen miehen kanssa. Ja pääsi eroon entisestä


  • Kittilässä ei ole muitako ahkeria yrittäjiä, "kovia panomiehiä" ja selän takana paskaa puhuvia.

  • Tarkoitin riimin aloittajalle ei kuulehan seisokhan enään

  • Oikeassa olet että asiat pitää sanoa kasvotusten, täällä pohjoispohjanmaalla on kanssa seläntakana paskaa jauhavia kateellisia maalittajia.

   • Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Kyllä viestittelijää ottaa päähän, kun uusi mies nuolee entistä viestittelijän touvaa


  • Olen kylläkin mies joka näitä viestejä saa joltain henkilöltä ja syy siihen on että olen tavannut erästä naista ja joku ei selvästikään pidä siitä kun on lähetellyt minulle viestejä ja net ei ole olleet mitään mukavaa luettavaa.

   • Sainko oikean käsityksen että olisi nainen joka viestejä lähettelee, vai naisen niin sanottu mies ystävä.


  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Omakotiasujien ahdinko syvenee.

   190.000 kotia lämmittää vielä talonsa öljyllä mutta hallitus kaavailee korottavnsa lämmitysöljyn hintaa veroilla. Kokonaispäästöistä vain 2 % tulee ko
   Maailman menoa
   301
   9429
  2. Ministeri Ohisalo haihattelee kreikka pakolaisilla, kun Suomessa...

   ..on ihmisilllä hätä. Kun illalla menee ns. "piritorille" Helsingin sörnäisissä ,oli siellä pultsaria ja narkomaania, nuorta juoppoa jne. samassa on m
   Maailman menoa
   292
   8658
  3. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   270
   5464
  4. Tappo porissa

   Torstaina siis tapettu kohukaunotar
   Pori
   47
   1824
  5. Kuvaile kaipaamasi

   henkilön seksuaalista energiaa:
   Ikävä
   79
   525