Suosittelen erään rouvan blogista ribsejä. Ohje on maailman paras, meni kerta yrittämällä nappiin. Niin hyviä kolassa keitetyt ribsit ovat, paras ruoka ikinä, oli rouvan mielipide. Pois kaikenlainen hifistely, kattilat porisemaan ja grillaamaan. Ai niin, sitten hivenen vielä kaasugrillin aatelointia lihaan. Olikohan hetki oma aikaa blogi. Sanomattakin selvää että savustus on kamalaa.
Jo tekee mieli ihania ribsejä
10
138
Vastaukset
- Anonyymi
Ihana viesti. Tämän voimalla käännän kohteeni kohti kevättä ja voin vähentää masennuslääkistystäni 90%. Kyllä vain, vesi (tai palstalla vierailevan huippukokin mukaan höyry) mehevöittää lihan. Mausteliemessä oleva sipuli ja pippuri antaa pikanttia makua. En malta odottaa! Mitä jos alamme näin etupeltoon ja kuskin paikalta vaihtamaan keittoliemen reseptejä? Respect palstan höyrykokille, hän tietää miten oikeasti jenkeissä tehdään bbq.
- Anonyymi
Olen kuullut että usassa bbq paikoissa halkopinot ovat feikkiä ja oikeasti ne käyttävät höyryuunia. Tämän valheen on paljastanut eräs suomalainen huippukokki.
- Anonyymi
Jo keittäminen suosittua miksi ribsien savustamisesta on 15 kert enemmän sivuja keittämisestä (eng)?
- Anonyymi
Ihanien ribsien tekeminen onnistuu näin talvellakin. Pintojen aatelointiin ei tarvitse välttämätt kaasugrilliä vaan sen voi tehdä tavallisessa sähköuunissa. Uunin lämpö ei saa olla yli 175, jotta ei tule PAH -yhdisteitä. Uuniin pitää muistaa laittaa vesikattila, josta tulee ihanaa höyryä, joka mehevöittää lihan.
- Anonyymi
Ketjusta on poistettu kolme viestiä. Olisipa ihana ollut lukea ne. Ettei vaan legendaarinen höyrykokkimme olisi menettänyt malttiaan ja laittanut ohjeen sekaan muutaman ärräpään ja kutsunut lukijoitaan kuolaaviksi vajakeiksi. Laita sinäkin kattilaan porisemaan ihanat ribsit ja nauti ne maidon ja leivän kera, niin mielikin piristyy.
- Anonyymi
Grrrrrrrr!
- Anonyymi
Laakerin lehdellä ihania etelävaltioiden cajun makuja. Kaksi lehteä viiden litran keitinveteen. Tulee pikantti maku sipulin ja maustepippurin lisänä. Talvella aateloin pinnat sähköuunissa, jossa vesipata tuottaa ihanaa höyryä.
- Anonyymi
Ei ole aloituksen rouva väärässä. Huippukokki Tomi Björkin Farang -ravintolan suosituin annos on karamellipossu. Kolassa keitetty ribsi on ihan samanlaista ja vielä pinnat aateloituna nopeasti kaasulla. Kyllä kelpaisi huippuravintolan asiakkaille, jotka ähisten syövät makeaa possua.
- Anonyymi
Ken keitetyn paistaa se makean maistaa. Nöyränä näiden huippukokkien opissa. Respect!
- Anonyymi
Sian kylkiluut on ihania! Siinä on vielä se hyvä puoli että lihaa ei juuri ole niin että ei pääse lihomaan.
Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh422492Mansikkatiloilla hyväksikäytetään ukrainalaisia
Työolot ovat surkeita ja palkka kelvoton. https://yle.fi/a/74-201729423022108- 231882
- 241625
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘241475Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta411381- 441366
- 1001349
En ymmärrä käytöstäsi
Se on ollut eräänlaista hyväksikäyttöä. Että seura kyllä kelpaa palstan välityksellä silloin kun ei ole parempaakaan tek1391305- 361076