Suosittelen erään rouvan blogista ribsejä. Ohje on maailman paras, meni kerta yrittämällä nappiin. Niin hyviä kolassa keitetyt ribsit ovat, paras ruoka ikinä, oli rouvan mielipide. Pois kaikenlainen hifistely, kattilat porisemaan ja grillaamaan. Ai niin, sitten hivenen vielä kaasugrillin aatelointia lihaan. Olikohan hetki oma aikaa blogi. Sanomattakin selvää että savustus on kamalaa.
Jo tekee mieli ihania ribsejä
10
<50
Vastaukset
- Anonyymi
Ihana viesti. Tämän voimalla käännän kohteeni kohti kevättä ja voin vähentää masennuslääkistystäni 90%. Kyllä vain, vesi (tai palstalla vierailevan huippukokin mukaan höyry) mehevöittää lihan. Mausteliemessä oleva sipuli ja pippuri antaa pikanttia makua. En malta odottaa! Mitä jos alamme näin etupeltoon ja kuskin paikalta vaihtamaan keittoliemen reseptejä? Respect palstan höyrykokille, hän tietää miten oikeasti jenkeissä tehdään bbq.
- Anonyymi
Olen kuullut että usassa bbq paikoissa halkopinot ovat feikkiä ja oikeasti ne käyttävät höyryuunia. Tämän valheen on paljastanut eräs suomalainen huippukokki.
- Anonyymi
Jo keittäminen suosittua miksi ribsien savustamisesta on 15 kert enemmän sivuja keittämisestä (eng)?
- Anonyymi
Ihanien ribsien tekeminen onnistuu näin talvellakin. Pintojen aatelointiin ei tarvitse välttämätt kaasugrilliä vaan sen voi tehdä tavallisessa sähköuunissa. Uunin lämpö ei saa olla yli 175, jotta ei tule PAH -yhdisteitä. Uuniin pitää muistaa laittaa vesikattila, josta tulee ihanaa höyryä, joka mehevöittää lihan.
- Anonyymi
Ketjusta on poistettu kolme viestiä. Olisipa ihana ollut lukea ne. Ettei vaan legendaarinen höyrykokkimme olisi menettänyt malttiaan ja laittanut ohjeen sekaan muutaman ärräpään ja kutsunut lukijoitaan kuolaaviksi vajakeiksi. Laita sinäkin kattilaan porisemaan ihanat ribsit ja nauti ne maidon ja leivän kera, niin mielikin piristyy.
- Anonyymi
Grrrrrrrr!
- Anonyymi
Laakerin lehdellä ihania etelävaltioiden cajun makuja. Kaksi lehteä viiden litran keitinveteen. Tulee pikantti maku sipulin ja maustepippurin lisänä. Talvella aateloin pinnat sähköuunissa, jossa vesipata tuottaa ihanaa höyryä.
- Anonyymi
Ei ole aloituksen rouva väärässä. Huippukokki Tomi Björkin Farang -ravintolan suosituin annos on karamellipossu. Kolassa keitetty ribsi on ihan samanlaista ja vielä pinnat aateloituna nopeasti kaasulla. Kyllä kelpaisi huippuravintolan asiakkaille, jotka ähisten syövät makeaa possua.
- Anonyymi
Ken keitetyn paistaa se makean maistaa. Nöyränä näiden huippukokkien opissa. Respect!
- Anonyymi
Sian kylkiluut on ihania! Siinä on vielä se hyvä puoli että lihaa ei juuri ole niin että ei pääse lihomaan.
Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita
Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p521779Persut petti kannattajansa, totaalisesti !
Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,411575- 471529
Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?
Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.31477Sinäkö se olit...
Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis41457Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat
Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin41375Hyvää yötä ja kauniita unia!
Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä61294Lepakot ja lepakkopönttö
Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta91253Revi siitä ja revi siitä
Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla21122Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä
Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni21102