Jo tekee mieli ihania ribsejä

Anonyymi

Suosittelen erään rouvan blogista ribsejä. Ohje on maailman paras, meni kerta yrittämällä nappiin. Niin hyviä kolassa keitetyt ribsit ovat, paras ruoka ikinä, oli rouvan mielipide. Pois kaikenlainen hifistely, kattilat porisemaan ja grillaamaan. Ai niin, sitten hivenen vielä kaasugrillin aatelointia lihaan. Olikohan hetki oma aikaa blogi. Sanomattakin selvää että savustus on kamalaa.

10

<50

  Vastaukset

  • Ihana viesti. Tämän voimalla käännän kohteeni kohti kevättä ja voin vähentää masennuslääkistystäni 90%. Kyllä vain, vesi (tai palstalla vierailevan huippukokin mukaan höyry) mehevöittää lihan. Mausteliemessä oleva sipuli ja pippuri antaa pikanttia makua. En malta odottaa! Mitä jos alamme näin etupeltoon ja kuskin paikalta vaihtamaan keittoliemen reseptejä? Respect palstan höyrykokille, hän tietää miten oikeasti jenkeissä tehdään bbq.

   • Olen kuullut että usassa bbq paikoissa halkopinot ovat feikkiä ja oikeasti ne käyttävät höyryuunia. Tämän valheen on paljastanut eräs suomalainen huippukokki.


  • Jo keittäminen suosittua miksi ribsien savustamisesta on 15 kert enemmän sivuja keittämisestä (eng)?

  • Ihanien ribsien tekeminen onnistuu näin talvellakin. Pintojen aatelointiin ei tarvitse välttämätt kaasugrilliä vaan sen voi tehdä tavallisessa sähköuunissa. Uunin lämpö ei saa olla yli 175, jotta ei tule PAH -yhdisteitä. Uuniin pitää muistaa laittaa vesikattila, josta tulee ihanaa höyryä, joka mehevöittää lihan.

  • Ketjusta on poistettu kolme viestiä. Olisipa ihana ollut lukea ne. Ettei vaan legendaarinen höyrykokkimme olisi menettänyt malttiaan ja laittanut ohjeen sekaan muutaman ärräpään ja kutsunut lukijoitaan kuolaaviksi vajakeiksi. Laita sinäkin kattilaan porisemaan ihanat ribsit ja nauti ne maidon ja leivän kera, niin mielikin piristyy.

   • Grrrrrrrr!


  • Laakerin lehdellä ihania etelävaltioiden cajun makuja. Kaksi lehteä viiden litran keitinveteen. Tulee pikantti maku sipulin ja maustepippurin lisänä. Talvella aateloin pinnat sähköuunissa, jossa vesipata tuottaa ihanaa höyryä.

  • Ei ole aloituksen rouva väärässä. Huippukokki Tomi Björkin Farang -ravintolan suosituin annos on karamellipossu. Kolassa keitetty ribsi on ihan samanlaista ja vielä pinnat aateloituna nopeasti kaasulla. Kyllä kelpaisi huippuravintolan asiakkaille, jotka ähisten syövät makeaa possua.

  • Ken keitetyn paistaa se makean maistaa. Nöyränä näiden huippukokkien opissa. Respect!

  • Sian kylkiluut on ihania! Siinä on vielä se hyvä puoli että lihaa ei juuri ole niin että ei pääse lihomaan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   195
   4951