Suosittelen erään rouvan blogista ribsejä. Ohje on maailman paras, meni kerta yrittämällä nappiin. Niin hyviä kolassa keitetyt ribsit ovat, paras ruoka ikinä, oli rouvan mielipide. Pois kaikenlainen hifistely, kattilat porisemaan ja grillaamaan. Ai niin, sitten hivenen vielä kaasugrillin aatelointia lihaan. Olikohan hetki oma aikaa blogi. Sanomattakin selvää että savustus on kamalaa.
Jo tekee mieli ihania ribsejä
10
105
Vastaukset
- Anonyymi
Ihana viesti. Tämän voimalla käännän kohteeni kohti kevättä ja voin vähentää masennuslääkistystäni 90%. Kyllä vain, vesi (tai palstalla vierailevan huippukokin mukaan höyry) mehevöittää lihan. Mausteliemessä oleva sipuli ja pippuri antaa pikanttia makua. En malta odottaa! Mitä jos alamme näin etupeltoon ja kuskin paikalta vaihtamaan keittoliemen reseptejä? Respect palstan höyrykokille, hän tietää miten oikeasti jenkeissä tehdään bbq.
- Anonyymi
Olen kuullut että usassa bbq paikoissa halkopinot ovat feikkiä ja oikeasti ne käyttävät höyryuunia. Tämän valheen on paljastanut eräs suomalainen huippukokki.
- Anonyymi
Jo keittäminen suosittua miksi ribsien savustamisesta on 15 kert enemmän sivuja keittämisestä (eng)?
- Anonyymi
Ihanien ribsien tekeminen onnistuu näin talvellakin. Pintojen aatelointiin ei tarvitse välttämätt kaasugrilliä vaan sen voi tehdä tavallisessa sähköuunissa. Uunin lämpö ei saa olla yli 175, jotta ei tule PAH -yhdisteitä. Uuniin pitää muistaa laittaa vesikattila, josta tulee ihanaa höyryä, joka mehevöittää lihan.
- Anonyymi
Ketjusta on poistettu kolme viestiä. Olisipa ihana ollut lukea ne. Ettei vaan legendaarinen höyrykokkimme olisi menettänyt malttiaan ja laittanut ohjeen sekaan muutaman ärräpään ja kutsunut lukijoitaan kuolaaviksi vajakeiksi. Laita sinäkin kattilaan porisemaan ihanat ribsit ja nauti ne maidon ja leivän kera, niin mielikin piristyy.
- Anonyymi
Grrrrrrrr!
- Anonyymi
Laakerin lehdellä ihania etelävaltioiden cajun makuja. Kaksi lehteä viiden litran keitinveteen. Tulee pikantti maku sipulin ja maustepippurin lisänä. Talvella aateloin pinnat sähköuunissa, jossa vesipata tuottaa ihanaa höyryä.
- Anonyymi
Ei ole aloituksen rouva väärässä. Huippukokki Tomi Björkin Farang -ravintolan suosituin annos on karamellipossu. Kolassa keitetty ribsi on ihan samanlaista ja vielä pinnat aateloituna nopeasti kaasulla. Kyllä kelpaisi huippuravintolan asiakkaille, jotka ähisten syövät makeaa possua.
- Anonyymi
Ken keitetyn paistaa se makean maistaa. Nöyränä näiden huippukokkien opissa. Respect!
- Anonyymi
Sian kylkiluut on ihania! Siinä on vielä se hyvä puoli että lihaa ei juuri ole niin että ei pääse lihomaan.
Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 938138
- 403922
Lähetä terveisesi kaipaamallesi henkilölle
Vauva-palstalta tuttua kaipaamista uudessa ympäristössä. Kaipuu jatkukoon 💘1021916- 241400
Taas ryssittiin oikein kunnolla
r….ä hyökkäsi Viroon sikaili taas ajattelematta yhtään mitään https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000011347289.html341241Valtimon Haapajärvellä paatti mäni nurin
Ikävä onnettomuus Haapajärvellä. Vene hörpppi vettä matkalla saaren. Veneessä ol 5 henkilöä, kolme uiskenteli rantaan,321122Vanha Suola janottaa Iivarilla
Vanha suola janottaa Siikalatvan kunnanjohtaja Pekka Iivaria. Mies kiertää Kemijärven kyläjuhlia ja kulttuuritapahtumia121020Rakastuminenhan on psykoosi
Ei ihme että olen täysin vailla järkeä sen asian suhteen. Eipä olis aikoinaan arvannut, että tossa se tyyppi menee, jonk53857Olisinko mä voinut käsittää sut väärin
Nyt mä kelaan päässäni kaikkea meidän välillä tapahtunutta. Jos mä sit kuitenkin tulkitsin sut väärin? Se, miten sä käyt31832Känniläiset veneessä?
Siinä taas päästiin näyttämään miten tyhmiä känniläiset on. Heh heh "Kaikki osalliset ovat täysi-ikäisiä ja alkoholin v29797