varoitus rukouskonffasta

Anonyymi

älkää menkö kolarin hell seurakunnan rukouskonffaan siellä on harhaoppisia julistajia pysykää luterilaisen kirkon helmassa

13

511

  Vastaukset

  • Sekä kirkko että hellarit ovat vääräoppisia. Vapaamuurarien perustama amerikkalanen lahko ja kirkko kai vihkii jo samaa sukupuolta.

  • Vaikka uskontokunta on monia, Jeesus on yksi ja sama. Surullista että ihmiset ovat maallistuneita, hylänneet ainoan pelastuksen Jeesuksen. Se näkyy kaikenlaisi lieveilmiöinä, mielensairauksina, pelkoina, alkoholismina ym. Jumala siunatkoon kaikkia!

   • Kaikilla uskonnoilla on eri opit ja sanan raiskaus. Ei täällä ole yhtään uskovaista, on vain joihinki lahkoihin kuuluvia ja riitelevät keskenään.
    Kannattaa pysyä erossa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaikilla uskonnoilla on eri opit ja sanan raiskaus. Ei täällä ole yhtään uskovaista, on vain joihinki lahkoihin kuuluvia ja riitelevät keskenään.
    Kannattaa pysyä erossa.

    Se on ihan sama., ei ole kuin yksi Jumala, yksi Jeesus. Muu on ihmisen mielikuvituksen tuotetta. Kuka palvoo kotonaan esim Buddhan patsaita on turmeluksen tiellä ja onnettomuus vaanii koko ajan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Se on ihan sama., ei ole kuin yksi Jumala, yksi Jeesus. Muu on ihmisen mielikuvituksen tuotetta. Kuka palvoo kotonaan esim Buddhan patsaita on turmeluksen tiellä ja onnettomuus vaanii koko ajan.

    Kirkolla onkin 3 jumalaa.


  • Jeesus on tie totuus ja Elämä. Voimaa ja siunausta Jormalle ja hänen lähimmäisille, kaikille konferenssin järjestämiseen osallistuneille sekä rukoilevalle kansalle.

  • Kyllä olen sammaa mieltä, aivan hullun meininkiä. Ei tuollaista ole oikeassa helluntailaisuudessa ainakaan ennen ollut. Vakava eksytys on vallannut kolarin helluntaiseurakunnan. Sinne on tuotu harhaopettajia ulkomailta. Myös se pitkätukkainen mies, joka nauraa ja huutaa. Ei Jeesuksen Kristuksen evankeliumia siellä enää julisteta. Meno on pahempaa kuin ennen korpelan seuroissa.

   • Tuo on mennyt liiallisuuksiin. Unohtuu pääasia. Siellä on torontolaisuuden henki. Lappalainen on muuttunut todella huonoon suuntaan. Ei tarvitse tuollaisella menolla meuhkaamisella luulotella että joku ihminen tulee uskoon. Pelottavaa. Onko tuolla Jumalan rauha joka on kaikkea ymmärrystä ylempi. Ei tuolta saa rauhaa, painajaisunia kyllä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuo on mennyt liiallisuuksiin. Unohtuu pääasia. Siellä on torontolaisuuden henki. Lappalainen on muuttunut todella huonoon suuntaan. Ei tarvitse tuollaisella menolla meuhkaamisella luulotella että joku ihminen tulee uskoon. Pelottavaa. Onko tuolla Jumalan rauha joka on kaikkea ymmärrystä ylempi. Ei tuolta saa rauhaa, painajaisunia kyllä.

    Pohjoiskalotin rukouskonferenssissa oli rukousta Lapin puolesta, jokaisen kunnan ja ihmisten puolesta. Se oli Jumalan Sanan mukaista. En ollut itse siellä, mutta katsoin netistä. Olen kyllä nähnyt sieltä myös sellaista, joka ei ole Raamatun mukaista. Tulitunnelit ja nauramiset yms. jotka ei oikein ole tervettä toimintaa.


  • Mukava kun on vähän elävämpää uskoa. Aika tylsää on käydä tuolla kirkossa kuuntelemassa kun pappi lukee suoraan paperista tekstin minulle ja muutamalle takapenkissä istuvalle rippikoululaiselle.

   Seurasin tilaisuuksia netistä, kun on vaikea mennä ihmisten ilmoille. Ei tuo ole sen ihmeellisempää kuin luterilaisen kirkon touhu. Ainut opillinen ero taitaa olla perisynti. Heillä ei tehdä lapsille hätäkastetta, kun ajattelevat että lapset ovat vilpittömiä. Mutta näinhän kaikki lestadiolaisetkin uskovat. Ainakin Kolarin ja Pellon kirkkoherrat bongasin yleisöstä.

   • Onhan se tylsää jos pappi ei saarnaa väärentämätöntä evankeliumia vaan puhuu vaikka säästä tai siitä ettei meillä mitään hätää ole. Hätä on suuri, jos ihmiset luulevat ,että suvaitsemalla kaikki hulluus ja siunaamalla synninteot ihminen on autuas. Elävä usko on erilaista kuin puhaltamalla kaataminen ja hullut naurut. Irvokasta kun ihmiset hoippuu kuin humalaiset ja sätkii lattialla tiedottomina. Häpeällistä kun sitä sanotaan Pyhän Hengen toiminnaksi. Jumala ei luo kaaosta vaan hän on rauhan Jumala.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onhan se tylsää jos pappi ei saarnaa väärentämätöntä evankeliumia vaan puhuu vaikka säästä tai siitä ettei meillä mitään hätää ole. Hätä on suuri, jos ihmiset luulevat ,että suvaitsemalla kaikki hulluus ja siunaamalla synninteot ihminen on autuas. Elävä usko on erilaista kuin puhaltamalla kaataminen ja hullut naurut. Irvokasta kun ihmiset hoippuu kuin humalaiset ja sätkii lattialla tiedottomina. Häpeällistä kun sitä sanotaan Pyhän Hengen toiminnaksi. Jumala ei luo kaaosta vaan hän on rauhan Jumala.

    Ettekö usko että pahahenkikin on totta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ettekö usko että pahahenkikin on totta.

    Saatana vaanii ihmistä joka käänteessä. Älkää antako sille periksi!


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   293
   6487
  2. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   89
   4280
  3. Miksi vihreät ja myös pääministeri vähättelee korona virusta..

   ..verrataan flunssaan ja "kuoleehan siihen se turha sakki muutenkin "-tyyliin. Koronavirus voi olla kohtalokas epidemia myös tuhansille suomalaisille.
   Maailman menoa
   142
   1599
  4. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   70
   1333
  5. "Kuule kundi, jos kondis on noin huono, tilaisit taksin"

   Vanhempien ihmisten kunnioittaminen on sivistynyt piirre. Hiljattain Kaarina Suonperä kertoo seuranneensa raitiovaunussa tilannetta, jossa sotaveteraa
   Maailman menoa
   92
   800