Ihminen on sekaruokainen

Anonyymi

Vege hössötys on mennyt liian pitkälle ! Mifut ja härkikset ovat prosessoitua #askaa !
Serkkumme, veli apina syö kasviksia, mutta porukalla pyydystävät myös elukoita ja jakavat saaliin.
Uskon että tämä alkuperäinen malli, on myös ihmiselle paras ruokavalio.
Ei pidä lähteä mainoshenkilöiden matkaan. Missä sen parempi kate, kuin kauramaidossa tai papu kasvispihvissä. Laadukas liha ja kala on kallis raaka-aine. Joten härkistä naamaan, kun se on niin trendikästä.
Päälle vielä vege kasvisrasva munkkia ja muuta vegehyvää. Hyvä tulee !

7

<50

  Vastaukset

  • Siinä mielessä nämä vegaanit ovat tosiaan hakoteillä, kun syövät sekä epäterveellisesti, että epäeettisesti. Businessmiehet kusettavat heitä mennen tullen.

   Syön kyllä valtavasti kasviksia. Kurkku, parsakaali, pinaatti ja kesäkurpitsa on suosikkejani. Kauppalistalla on joka päivä edellisten lisäksi tomaattia, juureksia, salaattia. Vehnää en pysty syömään, joten härkäpapupastaa tai jotain muuta ei vehnästä tehtyä pastaa löytyy kaapista.

   Sokeria tai hunajaa en syö, mutta tunnustan, että ulkomaiset banaanit ja appelsiinit löytyy joka päivä kauppalistalta. Epäeettistä, mutta sen itselleni sallin, koska en esim. osta mitään muoviin pakattua elintarviketta. Monelle ituhippivegaanille on yks ja hailee, kuinka prosessoitua ruokansa on, miten se on pakattu ja kuinka kaukaa sitä kuskataan.

   Jos nyt sitten lautaseltani löytyy joskus kalaa, kananmunaa, kanaa, possua, riistaa tai hevosta, niin so what? Katson että se on lähellä tuotettua tai kalastettua ja terveellistä eli ei siis mitään prosessoitua lihajalostetta. Jos juustoa tekee mieli, ostan sitä, enkä osta mitään mifusontaa.

   • Mifu on maitotuote.En koske pitkällätikullakaan.Vegaani olen ollut yli 15v ja tulen olemaan.Tohon ekaan juttuun,simpanssit jotka ovat geneettisesti lähimmät sukulaisemme.Syövät noin 7-8% eläinperäistä ravintoa,varmaan siis lähinnä hyönteisiä.Samamäärä eläinperäistä ravintoa,ei luultavasti aiheuttaisi viellä suurta terveydellistähaittaa ihmiselle.Olen vegaani lähinnä eettisistä syistä.Erityisesti siipikarjan olot ovat puhdasta eläinrääkkäystä.


  • Moi olen sitä mieltä että ihminen on seka ruokainen voi syödä normaalisti kaikkea
   ruokaa eikä tarvitse olla naurettava nykyaikainen haihattelija ja aina mennä ruoka uutuuksien perässä kuin joku idiootti ja vaarantaa terveyttään nykyaikaisilla prosessoiduilla ruoka tuotteilla ihminen tarvii voidakseen hyvin kaikkia ravinto aineita mitä normaali ruuasta saa ihminen tarvii Rasvaa , Lihaa Maito tuotteita ,
   Vihanneksia , Juureksia , Marjoja , Hedelmiä ja Tietysti Viljatuotteita ja Kalaa normaali ruoka tuotteita eikä mitään saatanan Vegaani ruokaa jossa ei ole yhtään mitään ravinto arvoa ihmisen keholle syöt vegaani ruokaa niin saat olla laiha ja kalpea ja kipeän kissan näköinen joka päivä kun et syö kunnolla !!!!!!!!!!!!!!!!

   • Mielipiteesi vaikuttaa nyt kyllä hieman ristiriitaiselta. Kyllä nuo mainitsemasi vihannekset, juurekset, marjat, hedelmät sekä viljatuotteet ovat täysin vegaanisia kalaa lukuunottamatta ja yleensä vegaanit käyttävätkin niitä enemmän ja paljon monipuolisemmin kuin sekasyöjät. Itse pidän omaa vegaanista ruokavaliotani täysin normaalina. En itsekään ole noiden uutuustuotteiden ystävä, mutta mukavaa kun edes jotain nykyisin löytyy valmiina jos on kiireinen tai reissun päällä ja ravintoloistakin saa muuta kuin tomaattia ja makaroonia.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mielipiteesi vaikuttaa nyt kyllä hieman ristiriitaiselta. Kyllä nuo mainitsemasi vihannekset, juurekset, marjat, hedelmät sekä viljatuotteet ovat täysin vegaanisia kalaa lukuunottamatta ja yleensä vegaanit käyttävätkin niitä enemmän ja paljon monipuolisemmin kuin sekasyöjät. Itse pidän omaa vegaanista ruokavaliotani täysin normaalina. En itsekään ole noiden uutuustuotteiden ystävä, mutta mukavaa kun edes jotain nykyisin löytyy valmiina jos on kiireinen tai reissun päällä ja ravintoloistakin saa muuta kuin tomaattia ja makaroonia.

    Millä vegaanien käyttämät kasvit lannoitetaan? Eläinlannalla vai keinolannotteilla? entä kasvinsuojeluaineet?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   2206
  2. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1901