Nyt haetaan keraamiselle liedelle sopivaa, mahdollisimman pinnoitekestävää paistinpannua, herkkien ruokalajien valmistamiseen, siis ei saa palaa pohjaan, missään tilanteessa.
Hinta-laatusuhde oltava kohdallaan, eli mitään ylikalliita erikoispannuja ei haeta, vaan mieluummin edullisempia, joissa sellainen pinta, että aidosti ei polttaisi pohjaan ja kestäisi vaativaa arkikäyttöä.
Pitää kestää erilaisten ruokalajien valmistamista, lihasta munakkaisiin ja kasvisruokiin. Teräpannu liian raskas, eikä alumiinihärpäkkeillä tee mitään, eli mitä suosittelisitte ?
Haussa kestäväpintainen paistinpannu, herkästi pohjaanpalaville ruoille
Anonyymi
0
<50
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1491737
Ellen Jokikunnas paljasti somessa ison perheuutisen - Ralph-poika elämänmuutoksen edessä!
Ellen Jokikunnas ja Jari Rask sekä Ralph-poika ovat uuden edessä. Tsemppiä koko perheelle ja erityisesti Ralphille! Lu111581Joensuun (kaupungin) kiusaamisongelma
Syrjitään, savustetaan ulos ja kiusataan. Pieneen piiriin ei kaikki mahdu. Tehdään elämästä mahdotonta, jolloin ainoa va291196Nainen, jos kuuntelet ja tottelet, niin sinulle on hyvä osa
Ominpäin toimiessasi olet jo nähnyt mihin se on johtanut. Olen jo edeltä sen sinulle kertonut ja näen sen asian ja totuu1931141- 861008
- 74951
Evoluutioteoria on varmuudella väärin - monet tutkijat irtisaunoutuvat siitä
Tutkimuksissa on löytynyt paljon näyttöä siitä, ettei evoluutioteoria ole totta. Monet tutkijat kuitenkin vielä kannatta351923- 61798
- 49781
- 50766