Niin, mikä myrsky?

Anonyymi

Media on kaksi päivää varoitellut myrskystä koko Suomeen. Siis mikä myrsky??? Lunta pyryttää taivaalta max 45 asteen kulmassa. Tuohan on normaali talvi keli.

Tänätalvena täällä on ollut paljon pahempia ilmoja, kuin nyt on. Pitäisikö ilmatieteenlaitoksen parantaa laitteitaan, jotta sääennusteet pitäisivät edes jotenkin paikkansa.

2

<50

  Vastaukset

  • Niin mikä ? Liikaa lunta,liian vähän lunta,huonosti aurattu,huonosti hiekotettu.MUTTA YKS ASIA ON VARMAA! SE ETTÄ TÖRNIÖLÄISILLÄ ON LIIKAA KELTAISTA NESTETTÄ PÄÄSSÄ.

  • Se tulee nyt yöksi tänne, keskisuomea se taas repii eniten, mutta siirtomaksut nousee meilläkin, vaikka täällä se ei lisää kustannuksia sähköverkkojen hoitoon.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Uhkean Salkkarit-Lindan kiimaisella kohtauksella jo 24 miljoonaa katselukertaa YouTubessa – näyttelijä Monika Lindeman ihmettelee Seiskalle: ”Olen nähnyt hienompiakin rintaliivejä!”
  • Eronnut Susanna Indrén kiistää Samulin hurjat väitteet: En missään nimessä käytä huumeita!
  • Vanha sorsa ei pääse höyhenistään! Upean bikinimaman Katri Haapasen hyväntuuliset toivotukset: Ihanaa viikonloppua kaikille!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Johanna raskaana! Ei pyhää päivää sentään

   Johanna Tukiainen ilmoittanut raskaus-uutisen. Saa vauvan syksyllä. 41 vuotias. https://www.seiska.fi/Uutiset/Totta-se-on-Johanna-Tukiainen-vahvistaa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   239
   18233
  2. Suomalaiset työttömät

   maatiloille töihin, onko mahdoton ajatus? Kausityöntekijöitä ei koronan takia saada Suomeen joten voidaanko suomalaisia työttömiä velvoittaa vastaanot
   Maailman menoa
   328
   3474
  3. Mansikka- ja marjasato voidaan uhrata

   niillä ei ole mitään merkitystä elintarvikehuollon kannalta,ne voidaan uhrata.Elintarvikehuollon kannalta tärkeitä ovat vilja-ja perunasato ymv. mutta
   Maailman menoa
   167
   1628