onko siellä vielä juoppoja poliiseja

Anonyymi

kauan s iitä aikaa kun lähdin pyssykylästä. Silloin siellä oli todella monta alkoholisoitunutta poliisia ja viroissaan. Onko polvi pojista parantunut vai huonontunut?

13

440

  Vastaukset

  • se on tuo viina aika tasapuolinen ja oikeudenmukainen aine. Kun se tappaa se ei kattele titteliä ja onko varakas tai köyhä. Virkanuhjakkeet on kaikki yhtää arvokkaita kun viina ottaa omansa se myös ottaa. Olihan siellä kukrua ja örhölää ja monia monia muita ja virkamerkki se tuon sädekehän loi ja suojapaikka oli ja veronmaksajat antoi leivän. on aika juopot jättäny ?

   • ku virkamies juopottelee tarpeeksi paljon ja jatkvasti eikä halua kuntoutua niin se laitetaan täydelle eläkeelle ja nyt sitten on hyvää aikaa jatkaa juopottelua, mutta tässä on se hyvä ja hyvä puoli, että kyllä se juoppo melko äkisti kupsahtaa, mutta veronmaksaja parka joutuu kustantamaan juopon perheelle jotain eläkkeitä niin kauan kun lapset on aläkäisiä ja puolisolle puolet virkamiehen eläkkeestä hautaan asti. Esimerkkejä tuhansista juopoista virkamiehistä on aivan liikaa.


  • vai että sääntöjen vastaista on poistettu, jo ottaa totuus koville se koira älähtää kehen kalikka kalahtaa taisi vai oliko noita kalikan kohteita lajinsa upeita ilmestyksiä enemmän kuin luu 5 mahtui yhdellä kertaa ?

   • muistelen, että oli lehdessäkin uutisena ku joku poliisi oli juovuksissa jossakin siinä keskustassa öiseen aikaan ammuskellut virka-aseella ja pakottanut ryyppäjäisissä olleen juopottelukaverinsa pakosalle. Poliisi oli antanut kiireenvoidetta toiselle juopolle ampumalla pelottelulaukauksia juopon juoksuttamiseksi. Tätä sitten käräjöitii pitkään ja loplta yksi juoppo poliisi joutui tämä ammuskelun vuoksi pois virasta. samossa juopottelujuhlissa oli muitaki korkean tason sodankylän virkamiehiä ja olivat sitte jatkossa syyttäjän totistajia. että tuossa tapauksesa yksi poliisi putos yhteisestä joukosta veneestä.


  • Turvapaikanhakijatilanne on vähintään melko suuri uhka Suomen ja suomalaisten turvallisuudelle.

   Tätä mieltä on 79 prosenttia Lännen Median kyselyyn vastanneista poliiseista. Lähes joka neljännen mielestä uhka on erittäin suuri.

   Poliisien tuomio Suomen maahanmuuttopolitiikalle on tyly.

   Joka kolmannen vastaajan mielestä maahanmuuttopolitiikka viimeisen vuoden aikana on onnistunut erittäin huonosti. Lähes puolet arvioi onnistumisen melko huonoksi. Korkeintaan melko hyvän arvion antaa alle 20 prosenttia vastaajista. Tornion järjestelykeskus saa kuitenkin kiitosta.

   Mistä sitten ollaan huolissaan?

   Perusteluissa korostuu se, että maahantulijoiden henkilöllisyyksiä tai taustoja ei pystytä varmasti selvittämään. Moni uskoo, että joukossa on terroristijärjestö Isiksen edustajia. Siten myös terrori-iskujen mahdollisuus pelottaa.

   Vastauksissa mainitaan, että tulijoissa on paljon poliisi- ja sotilastaustaisia. Samoin mietityttää tulijoiden kulttuuritausta ja se, että naisia ei kunnioiteta. Esille nostetaan myös se, että toimettomuudesta ja turhautumisesta voi pitemmällä aikavälillä seurata esimerkiksi jengiytymistä.

   Poliisit kertovat näkevänsä jo nyt työssään aiemman kotouttamisen epäonnistumisia. Niiden pelätään lisääntyvän. Uhkakuvana ovat Ruotsin esimerkin mukaiset lähiöt, joihin poliisikaan ei uskalla mennä. Yhtälö on hankala, kun poliisit kamppailevat resurssiensa riittävyyden kanssa.

   Monissa vastauksissa kerrotaan vastaanottokeskusten levottomuuksista, joihin poliisin pitää sitoa monia partioita kerralla. Myös seksuaalisen ahdistelun pelätään lisääntyvän kesää kohti.

   Polttopulloiskujen kaltaista rasistista rikollisuutta noin puolet vastaajista pitää vähintään melko suurena turvallisuusuhkana. Toinen puoli pitää sitä korkeintaan vähäisenä uhkana. Suurimmassa osassa avoimia vastauksia iskuja pidetään yksittäisten humalaisten hölmöilynä.

   Katupartioista poliisit eivät lisäturvaa hae. Lähes puolet katsoo, että turvapaikanhakijatilanteella perustellut katupartiot tuovat kaduille lisää turvattomuutta. Vain joka kymmenennen mielestä ne lisäävät turvallisuutta.

   Yleisesti toivotetaan kuitenkin tervetulleiksi esimerkiksi vanhempien tai yrittäjien perinteiset naapurustovahdit. Sen sijaan tunnuksiin pukeutuneita partioita pidetään arveluttavina.

   Poliisien näkemykset käyvät ilmi LM:n suuresta poliisikyselystä, johon vastasi noin joka kolmas suomalainen poliisimies. Kyselyyn vastasi yhteensä 2 489 poliisia. Vastausprosentti oli noin 37. Poliisit kertoivat kyselyssä henkilökohtaisia mielipiteitään. Siihen sai vastata myös nimettömänä. Kyse ei ole poliisin virallisesta linjasta.

   Katso kaikki poliisien vastaukset kyselyyn

   Tausta: Näin kysely tehtiin
   Lännen Media toteutti suuren poliisikyselyn yhteistyössä Suomen poliisijärjestöjen liiton (SPJL) kanssa.

   SPJL lähetti Lännen Median kysymykset poliisiyhdistysten 7 580 jäsenelle. Vastausta pyydettiin kaikilta poliisimiehiltä.

   Poliisimies tarkoittaa poliisitehtävissä olevaa poliisihallinnon virkamiestä poliisivaltuuksin. Poliisimiehiä on Suomessa noin 7 300, joista 7 000 kuuluu liittoon.

   Kyselyyn vastasi 2 489 poliisimiestä.

   Virheellisenä palautui 217 vastausta, joista poliisien osuus on arviolta 200.

   Vastausprosentti oli noin 37.

   Kaikista poliisimiehistä kyselyyn vastasi noin joka kolmas.

   Kysely toteutettiin Webropol-kyselyohjelmalla. Siihen sai vastata myös nimettömästi.

   • Katri Kulmunin lääke kansalaisten korona-pelkoon: ”Kun muistaa pestä kädet, on monelta turvassa”


  • Kulmuni onkin näyttänyt kiitettävästi esimerkkiä. Hän on pessyt kätensä vaalilupauksista.
   Katri Kulmunin mukaan Suomi on varautunut koronavirukseen hyvin, vaikka hallitus on pysytellyt asiasta hiljaa.

  • Poliiseista en tiedä mutta rapajuoppoja kapiaisia kyllä riittää.

   • onko siellä vielä semmonen harmaa venkura sitä sanottiin örjöläksi ja sitte oli joku kukru tai sen suuntainen ja sillä oli kalju ja pikinparta?


  • niitäkö on sitte seleviäki pollareita.
   on se tietenki mahollista sekin.
   selevä tarkottaa ettei tartte alkoholia koskaan muuhun kuin ulkoiseen käyttöön.
   desinfiointiin jne.

  • Oliko tämä samoihin aikoihin salakaatojupakan kanssa jossa oli juorujen mukaan mukana poliiseja,hevosmiehiä,riistanvartijoita ja muutama muukin virkamies.

   • onko saatu lakaistua maton alle ?


  • Me riipissä.. no me ei pyyhitä.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
   230
   4110
  2. Japanilaiset eivät loukkaannu Geisha suklaasta

   hysteeriset vihervasemmistolaiset loukkaantuivat heidän sijastaan. Tubettaja tarttui Fazerin Geisha-kohuun: Keskustelkaa meidän japanilaisten kanssa
   Maailman menoa
   164
   3734
  3. Martinako tämän sopan keitti itse?

   Luin että Martina oli vaihtanut päivää sovitusta silloin, eilen kun Isabellaa kuvattiin Hangossa. Isben ei pitänyt tulla sinä päivänä sinne kun Sofia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1338
  4. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
   173
   1191