Torikeitaan laatu ?

Anonyymi

Onko tämän paikan nykylaadusta mitään tietoa tai havaintoa? Miksi ranskalaiset ja lohkoperunat paistetaan tumman rusken rasvaisiksi? Miksi hampparit ei maistu miltään? Missä asiakaspalvelu ja ystävällisyys?

Jos yrittäjää ei enää kiinnosta niin voisi vaihtaa alaa!

27

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En enää osta koko puljusta muuta kuin makkaraperunat ja kebabin riisillä joskus. Hampurilaiset onnettomia!

    • Anonyymi

      Suosikaa turkkilaisia

    • Anonyymi

      Toriskeidaa. Suoraan Jokkatien Valinnasta!

    • Anonyymi

      Megahamppari ollu kyl ihan hyvä. ranskiksia ny ei huvita syyä muutenkaa

    • Anonyymi

      Todella murheellista nähdä tämän paikan laadun kärsineen. Monien vuosikymmenten ajan olen käynyt ja nykyiset käynnit ovat olleet pettymystä toisen perää. Toivon totisesti, että palauttavat legendaarisen maun ja laadun takaisin.

      • Anonyymi

        Mitäköhän ne muka on?


    • Anonyymi

      Kommentoin tuossa aikaisemmin toisen rovaniemeläisen grillin ranskanperunoihin liittyvää kysymystä. Olen toiminut keittiöalalla, ravintolakeittiössä 18 vuotta.
      Miksi perunat 'paistetaan tumman ruskean rasvaisiksi'?! Siis nehän ovat jo käytännössä 'palaneet'! Käytetty paistorasva on liian pitkään käytettyä, vanhaa ja eltaantunutta rasvaa. Ja pahimmassa tapauksessa siinä samassa palaneessa rasvassa paistetaan vielä makkaranpaloja sekä kuorrutettuja kalan/broilerin tuotteita. Siitä seuraa itseensä rasvaa imeneet 'löysät' ranskalaiset/muut tuotteet.

      Älkää maksako tuotetta, ennen kuin olette maistaneet esim perunoiden laatu.

    • Anonyymi

      Onko se laiskuutta vai kustannusten karsimista kun ei kehdata rasvoja vaihtaa? Öljy ei edes kovin paljoa maksa.

      • Anonyymi

        Molempi parempi.


      • Anonyymi

        Molempi parempi.


    • Anonyymi

      Hinnat nousee ja laatu laskee. Typerää toimintaa.

    • Anonyymi

      Miten omistajalle saisi viestiä? Voi olla, ettei hän ole tietoinen työntekijöiden osaamattomuudesta tai välinpitämättömyydestä tms.

      • Anonyymi

        Lieneekö työntekijöillä mitään koulutusta tai kokemusta elintarviketyöstä??? Laittaa pohtimaan...


    • Anonyymi

      Rovaniemen paras ruoka ja paikka.Aina kunnon annokset ja ei tarvitse koskaan valittaa.Nimimerkillä 10v kokemus.Helvatan hyvää ja kunnon annoksia.Tsempit teille kaikille Torikeitaalla nähdään taas.

      • Anonyymi

        Et näemmä ole käynyt siellä vähään aikaan. Itsekin olen käynyt siellä viime vuosituhannesta alkean mutta nyt ei vain enää voi kun paistetut perunat ihan kaameita ja syömäkelvottomia. Ärsyttää, että noinkin pitkään pystyssä ollut lafka kompuroi perusasioissa.


    • Anonyymi

      Sanat grilliruoka ja laatu eivät kuulu samaan lauseeseen!

      Teen itse hyvää ruokaa,normi arkisafkaa ja joskus gurmeeta. Ruuanvalmistus on hyvä harrastus eikä tarvitse koskaan hakea grillisontaa. Kun vähän opettelee oppii, joskus nopeasti syötävää, toisinaan pitkän kaavan mukaan fiilistellen. Kun taidot karttuu huomaa, että voi tehdä kerralla enemmän niin ehtii paljon muutakin kuin seisoa joka päivä hellan edessä, järjenkäyttö sallittu ja taatusti ruoka on hyvää, tuoretta ja pitemmän päälle edullistakin.

      Laiskuusko syynä, että perustaito , ruuanvalmistus ei suju? Kaupoissa niin monipuoliset valikoimat raaka-aineita, että helppoa ja ohjeita löytyy netistä sekä lehdistä pilvin pimein. Ruokaa voi tehdä vaikka kavereiden kanssa kimpassa ja sekin on todella hauskaa, nuorempana teimme niin kaveriporukassa. Oi niitä aikoja, maistuvaa, kokeellista, joskus ihan överiä, mutta tehtiin.

      • Anonyymi

        Jos laatua ei vaadita...myyköön eurolla paistinpotut...huonokin nälkään joilleni kelpais


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos laatua ei vaadita...myyköön eurolla paistinpotut...huonokin nälkään joilleni kelpais

        Kuka järkevä sellaisia syö? Eihän niistä saa kuin vatsan sekaisin ja ripulin.


      • Anonyymi

        Friteerauksen seurauksena tulee rasvan katku, joten kotona sitä ei mielellään tee. Kyllä ruokapaikoista pitäisi aina saada laadukkaita tuotteita. EU-laissa on tarkkaan määritelty millaisia paistetut perunat saavat olla väriltään. Jos ne ei ole niin tehkää valitus elintarvikeviranomaiselle.


    • Anonyymi

      Ranskalaisista nyt ei jaksa valittaa ku ovat luokatonta ruokaa muutenki.

      • Anonyymi

        Kannibalismia!


    • Anonyymi

      Olisko myös aika syödä jotain muuta kuin 80-luvun roskaruokaa :D Aika kultaa muistot

      • Anonyymi

        VAADIMME LAATUA!


    • Anonyymi

      Kokkailu on nyt trendikästä, in, cool ja vaikka mitä. Ei muuta kun kotiruoka ja kokkailu kunniaan. Voi vaikka kaveriporukassa laittaa safkaa, kokeilla kaikenlaista ja saa nautittavia aterioita. Netistä löytyy ohjeita, kaupasta vaan tarvikkeet ja pannut kuumaksi. Menkää kauppaan joukolla, ostakaa raaka-aineet ja nauttikaa. Leipokaa sämpylöitä, pitsaa, pullaa, kakkuja, muffnseja, piiraita jne.... Uskomattomia makuelämyksiä.
      Meitä on iso joukkio ja olemme harrastaneet yhdessä, mukavaa kun joukolla tehdään.
      Suosittelen.

    • Anonyymi

      Meneekö firmalla huonosti jos rasvoja ei vaihdeta? Onneksi on vaihtoehtoja.

    • Anonyymi

      Roskaruokaa! Syökää kasviksia ja luomuruokaa niin voitte paremmin.

    • Anonyymi

      Minun vatsa ei ole kestänyt sen kioskin ruokaa enää moneen vuoteen.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5750
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3637
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      221
      1836
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1752
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1202
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      278
      929
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe