pelimyyjä veikkaus pelaamo pelisali

Anonyymi

Kattelin työpaikkoja ja tollainen tuli vastaan, katsoin mitä kyseinen työ pitää sisällään (vaikken aio hakea) niin siinä oli mainittu että luottotiedot tarkastetaan mikä nyt on tommosessa työssä ymmärrettävää.
Mutta ton lisäksi oli mainittu myös että tehdään huumausaine testi, se jäi vähän ihmetyttämään että miksi pitää tehdä tommoisessa työssä huumausaine testi ?

5

<50

  Vastaukset

  • Ei siinä mitään ihmeellistä ole. Huumetestejä on tehty jo pitkään lähes joka alalla. Kukaan työnantaja ei halua huumeidenkäyttäjää työpaikalle, vaikka olisi satunnaista pössyttelyä joka tietenkin näkyy testissä.

   • Huumetestien lisäksi tutkimme myös, onko työnhakija peliriippuvainen.
    Terv, Veikkausinfo.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Huumetestien lisäksi tutkimme myös, onko työnhakija peliriippuvainen.
    Terv, Veikkausinfo.

    Kuka vittu haluaa pelimyyjäksi? Ei kukaan.


   • Siinä on kovat luulot työnantajalla itsestään..


  • Voisi olla ihan kivakin työ. Itselläni ovat luottotiedot kunnossa, en käytä huumeita ja rikosrekisterini on perusrehelliselle ihmiselle ominainen.

   Toisaalta en niistä peleistä oikein ymmärrä mitään. Lapsena tuli pelattua Afrikan Tähteä, Monopolia ja Musta Pekkaa, mutta nykyajan pelit ovat jotenkin outoja. Toivottavasti opettavat sitten kun työ alkaa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   109
   6878
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1613