Onko sukupuolirooleilla väliä deittailussa? Lue kyselyn tulokset!

11

857

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Niin, alkuun. Kuten moni muukin kysyy..miksi vain miehen tulee tehdä aloita,maksaa lasku tms tms? Mä en halua perinteisen kaavaan haluavaan naisen kans tustustua. Koska sit kaikki olis kaavan mukaan...Juu ei. Jos mä oon aamusta iltaan ollu töis ja "sä" koko päivän...niin eihän sun "kuulu" siivota sit pääälle...tai jotain...Sama vastuu.*

   Jos haluut treffeille toisen kans,ei se oo sun vuoros pyytää....vaan se kummasta tuntuuu sopivalle voi kysyä.

   Mä en ymmärrä näitä pyytämisiä, ja jahkailuja enää...siltä pohjalta ettei vaan töiden takia voi....muukin kuin 2- tai 3-vuoro työ :D


   Nauttikaa elostanne.... ja tutustumis----hetkistänne. Mulla niit on ollu harvassa

   • Anonyymi

    Miten olisi, jos puhuttaisiin (tai kirjoiteltaisiin) asioista? Aikuiset ihmiset yleensä käyttävät kommunikointia asioiden selvittelyyn ja ongelmien ratkaisemiseen. Kokeilkaa, voitte yllättyä.

    Omista kokemuksistani voin kertoa, että nykyinen suhteeni lähti heti ensitreffeillä oikeaan suuntaan. Oltiin kirjoiteltu juuri Suomi24 Treffien ilmoitusten pohjalta pari viikkoa, varsin monenlaisista asioista. Tavatessamme kahvilassa kysyin ennen jonoon menoa, saanko maksaa kahvisi. Se oli kuulemma niitä ensitapaamisen asioita, joka oli jäänyt mieleen. Molemmat maksoivat sillä kertaa omansa. Ja toisetkin treffit tulivat, samoin kolmannet. Nyt olemme naimisissa jo viidettä vuotta.


  • Anonyymi

   Eka treffeillä ei kannata kahvikupposta isompaa suunnitella. Joskus treffinainen ehdotti hienoa ravintolaa. Unohti lompakon kotiin. Nainen teki itsestään laskelmoivan ja kylmän.
   Miehen on ehkä hyvä valmistautua sen kahvikupin ostoon. Pieni juttu. Naisissa jotkut haluavat maksaa ja se tekee vaikutuksen. Piknikille voi sopia, mitä kumpikin tuo. Se on jo hyvä, että molemmat haluaa nähdä pientä vaivaa suhteeseen.
   Tulos yhteydenotosta tapaamisen jälkeen oli hieman yllättävä. Naisen on hyvä tietää, että mies voi olla ujo.

  • Anonyymi

   Suomi 24 on vanhoillinen paikka, naisen osa on odottaa että mies osoittaa kiinnostuksensa. Naisen liika aktiivisuus on kuin kärpäspaperi ja "kärpäset" ihmettelee mikä on kun ei "iso suonikas muna" esim. pohjois-savosta kelpaa... no ei kelpaa ei! Joka neljäs vuosi yhtenä päivänä nainen saisi olla aktiivinen ja kosia... no ei kait nyt sentään... ei kaikista perinteistä kannata pitää kiinni... avioliitto on instituutiona täysin vanhentunut, suhteessa molemmat ovat vapaaehtoisesti ja miehet pitävät optiot auki... nainen on kun auto tai asunto ja markkinoita kannattaa seurata, koska aina voi löytyä uudempi, parempi, vähemmän ajettu tai paremmalla sijainnilla!
   No täällä olen ja odottelen...

  • Anonyymi

   Minä ehdotan AINA päivällistreffejä laadukkaaseen ravintolaan. Ja luonnollisesti myös maksan laskun. Haluan myös maksaa treffeille tulleen naisen matkakulut. Yleensä annan matkasta riippuen satasen, tai viidenkympin setelin.

   • Anonyymi

    Olen harkinnut, että kun jään eläkkeelle, alan noihin treffeihin. Maksettu seura voi olla ihan ok, jos itse on ok.


   • Anonyymi

    Mä maksan vähintään tonnin siitä että ilmaanttu edes paikalle. Sitten ostan liput sille ja sen kaverille havajille ja ylläpidon myös tietenkin. Ja soittaa voi aina jos matkalla loppuu rahat kesken. Kaikille naisen sukulaisille ja puolitutuille järjestän asiat niin ettei töitä tarvitse tehdä.
    Jos tulee toinen tapaaminen niin teen testamentin naiselle lopusta omaisuudesta ja sekin tietenkin ennakkona.
    Jos sitten naisen kanssa ei satu onnistamaan kolmansille treffeille niin pitää tehdä iuusi omaisuuus ennen seuraavaa treffiehdotusta varten.


  • Anonyymi

   Olen itse aika toimelias ja tottunut tekemään aloitteen (bisneksessä yms. muussa elämässä) mutta olen huomannut, että deittaillessa sen kanssa kannattaa olla naisena vähän varovainen. Jos olen liian aloitteellinen tuuppaa käydä niin, ettei mies koe tarvetta ottaa ohjia käsiinsä ja kaikki järjestäminen jää minun harteilleni. Eihän siinä olisi muuten mitään pahaa mutta minun on vaikea kiinnostua miehestä jos koen että hän pärjää elämässä vain muiden peesissä. Ja tämä siis usein ei vastaa miehen todellisia kykyjä, minusta vain tuntuu siltä että esim ujot miehet helposti jäävät "perästä vedettävän" asemaan jos se tehdään heille liian helpoksi.

   Samaa sanoisin maksupolitiikasta yms; En koe mitään tarvetta sukupuolittaa asiaa, sekä nainen että mies voi maksaa/tehdä aloitteen yms. mutta olen huomannut että miehen itsensä puolesta tuuppaa olemaan parempi, että hän ottaa härkää sarvista ja niinsanotusti ottaa "tilanteen haltuun". Vaikka maksamalla sen kahvin. (Disclaimer: Tähän väliin haluan lisätä, että mies myös päättää, mistä hän maksaa ja sen pitäisi olla suhteen syvyyteen sopeutettua eli ensitapaamisella ei todellakaan makseta mitään hemmetin gourmet illallisia. Jos nainen vaatii kalliit ensideitit ja sitten jättää lompakon kotiin niin voi maksaa oman osuutensa tiskaamalla.)

   Miehet, jotka eivät koe kunnia-asiakaseen tehdä aloitetta, maksaa halpoja deittejä (esim 2 e kahvit, kyse on symbolisesta miehisestä käytöksestä ei lompakon avaamisesta) ja huolehtia reitin valinnasta, tuuppaavat olemaan myös muussa elämässä joko feminiinisiä tai laiskoja. Se on tietysti vaikeaa päästä yli ujoudesta, vaikea asettaa rajoja naiselle joka haluaisi hyväksikäyttää miehen lompakkoa ja silti olla niin rohkea että maksaa taas seuraavilla ensideiteillä sen 2 € kahvin. Mutta jos mies oppii nämä taidot ja hänestä tulee niin vahva, että hän kykenee toimimaan miehekkäällä ja suoraselkäisellä tavalla pettymyksistä huolimatta, se on tosi seksikästä ja antaa miehekkään leiman. Se on sitä charmia joka vetää jalat alta.

   Haha, elämä ei ole helppoa. Minä taas harjoittelen sitä, että uskallan antaa miehelle tilaa olla mies enkä tee kaikkea itse. Tsemppiä kaikille!

   Ja P.S: Kaikki ei välttämättä halua hyvin voimakkaan polariteetin parisuhdetta. Jotkut tykkää siitä, että nainen on vähän jätkä tai että mies on vähän herkkis. Minä itse kamppailen sen kanssa, että en olisi liian voimakas tai miehekäs koska haluan olla parisuhteessa se pehmeämpi osapuoli.

  • Anonyymi

   Kannattaa olla varovainen varsinkin miehille tarjoamisessa. Vaikka nyt olisi kuinka vuosi 2020, niin mies ei välttämättä ajattele sinua edistyksellisenä tasa-arvon kannattajana, jos suostut joskus maksamaan miehenkin ruuan, vaan näkee sinussa helpon höynäytettävän ja elättäjän. Kokemusta löytyy. On aina parempi merkki, jos mies tarjoutuu maksamaan sinun juttujasi. Puhutaan, että naiset käyttävät hyväkseen miehen rahoja, mutta kyllä se onnistuu nykypäivänä miehiltäkin.

   Toki tämä sillä tavalla koskee miehiäkin, että mielestäni miestenkin kannattaa olla hieman varovaisia. Mielestäni se joka pyytää se myös maksaa, mutta jos ollaan jo suhteessa eikä enää tapailuvaiheessa, niin sitten molemmat maksaa itse. Tietysti tässäkin on monia vaikuttavia asioita. Jos vaikka mies haluaa kalliiseen ravintolaan ja nainen on köyhä opiskelija, niin kyllä sitä on typerää mieheltä edes ehdottaa, jos hän haluaa molempien maksavan itse oman ruokansa.

   • Anonyymi

    Ikinä ei nainen ole minun ruokiani maksanut.
    Enkä sitä odota. En myöskään vedä täyden pöydän illallista kellekään naiselle.

    Ei kyse ole rahasta vaan seurasta ja kuka olis kiinnostava tutustumiseen.


  • Anonyymi

   Ei siinä oikeastaan ainakaan minun mielipiteelläni ole merkitystä. Jos haluan saada keskustelun alkuun niin minun se on aloitettava ja jos haluan tavata jonkun naisen niin minun sitä on ehdotettava. En tiedä miten siinä kävisi jos vain jatkaisi viestittelyä mutta ei ehdottaisi tapaamista? Ei se varmaan loputtomiin jatkuisi mutta ehkä nainen joskus kuukausien päästä vaan hiljenisi tms...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksinasumisen tukeminen lopetettava

   Mukavuudenhaluiset köyhät haluavat asua kalliisti yksin. No ei se mitään, jos maksavat itse asumisensa. Mutta kun eivät. Kun lopetetaan asumistukie
   Maailman menoa
   584
   3389
  2. Neljää ihmistä epäillään taposta

   Helsingin Punavuoressa – yksi heistä on takavuosien Miss Helsinki -kilpailija https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009488867.html https://www.mtvuutise
   Maailman menoa
   20
   2011
  3. Sara Chafak Rikkaat ja rahattomat -ohjelmassa

   Verotuksessa tulot olleet melko maltillisia edellisinä vuosina ja sitten tullaan rikkaina telkkariin esiintymään. Puoliso Jeffrey Lawman ei ole ollut
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   1983
  4. Andy McCoy heittää hurjan väitteen "heponisti"-elämästään: "Levy-yhtiö toi sulle kamaa, että sä..."

   Ohhoh… Rock-legenda Andy McCoy avautuu huumeiden käytöstään ja esittääkin aikamoisia väitteitä. Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/andy-mccoy-h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   1419
  5. Martina IG:ssä pitää rotikoita vapaana metsässä, vaikka lakisääteinen kiinnipitoaika on alkanut

   Ja naisella jo aiempi tuomio metsästyslain rikkomisesta! Martina kuvaa videolla vapaana juoksevia koiria ja selittää "nää nauttii, on kyl iha mielentö
   Kotimaiset julkkisjuorut
   373
   1276
  6. 3 vuotias lapsi jätettiin yksin Espoon Friisilän päiväkodin pihalle.

   Hoitohenkilökunta oli häipynyt ja lapsi yksin leikkimässä hiekkalaatikolla. Vanhemmat olivat hakeneet sovitusti lapsensa ennen viittä ja päiväkoti oli
   Yhteiskunta
   51
   1192
  7. Jo toinen ei-koti! Päivi Lipponen ei kutsu Maria Veitolaa Paavo Lipposen kanssa jakamaansa kotiin

   No jopas...! Päivi Lipponen asuu puolisonsa Paavo Lipposen kanssa Helsingin Töölössä. Hän ei kutsu Maria Veitolaa yökylään Helsingin kotiin, vaan Porv
   Suomalaiset julkkikset
   49
   1182
  8. Mikä ihastuksesi kohteessa on kuumaa

   Mikä saa haluamaan juuri häntä? Ole rehellinen.. Kukaan ei saa tietää👀
   Ikävä
   51
   1083
  9. Tiedäthän nainen sen

   Että sun ei tarvi tehdä mitään ylimääräistä. Olet täydellinen ja rakastan sinua. Mikään ei muuta tunteitani sinuun.
   Ikävä
   39
   900
  10. Mitä haluaisit

   Sanoa kaipaamallesi neiti- ihmiselle, juuri nyt?
   Ikävä
   74
   898
  Aihe