Jumalan valtakunta - köyhien vai älykkäiden maailmanhallinto?

Anonyymi

Periaatteessa Jumalan valtakunta kuuluisi sorretuille, köyhille, nälkää nähneille sekä vainoja kokeneille. Ja rikkaat juuri usein ovat noita vainoojia.

Mutta kun kyse on maailman kaikkien valtakuntien yläpuolella olemisesta ja niiden hallitsemisesta ovatko köyhät todellisuudessa mikään varteen otettava vaihtoehto hallitsemaan koko maailmaa? He kun eivät ole älyltään huippua.

Yksi Jumalan valtakunnan tehtävistä on kyllä silkka silmitön tuhoamistyö. Jumalan valtakunta jauhaa pölyksi sitä edeltäneistä valtakunnista kulta, hopea, pronssi, rauta ja savi valtakunnat. Tuollaisessa silmittömässä tuhoamisessa ja jauhamisessa ei paljoa järkeä tarvita.

Ja vielä on niinkin, että ovatko köyhät pelkkä astinalauta muille? Entä jos Jumala tietää ennalta, että nuo köyhät, joiden pitäisi olla Jumalan valtakunnan kärkieteneijöitä lankeavat homoiksi, mässääjiksi, juomareiksi, kidnappajiksi ja muiksi niin, että lopulta menettävät kuitenkin asemansa.

Tulevatko köyhät olemaan pelkkä astinlauta? Niin tai näin ainakin minä epäilen heidän sivistyksensä ja järkensä määrää riittämään muuhun kuin ehkä valittu osa pääsee taivaaseen tai paratisiin, joihin pääsyyn ei myöskään järkeä tarvita.

Miten on ? Astinlauta vai todellakin hallitusluokaksi kelpaava??

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      > Mutta kun kyse on maailman kaikkien valtakuntien yläpuolella olemisesta ja niiden hallitsemisesta ovatko köyhät todellisuudessa mikään varteen otettava vaihtoehto hallitsemaan koko maailmaa?

      No, onneksi Jumalan valtakunnan hallitsija on Jumala. Mutta, itse pidän köyhiä kuitenkin parempana vaihtoehtona kuin ahneita ja itsekkäitä.

    • Anonyymi

      Jos sellainen Jumala on, niin on luonut köyhät vain huvikseen kärsimään koska tiesi jo etukäteen miten käy. Sitten taas tuhoaa kaiken ja aloittaa alusta saman huvin.

    • Anonyymi

      Olet tutustunut materiaan, mutta pitäisikö sitä siunata sitten.

    • Anonyymi

      Teosofit sanovat että jumalan valtakunta on sisällämme, salassa.

    • Anonyymi

      Raamatusta voi päätellä, että Jumalan valtakunnan kuninkaan valtaistuinta pitää hallussaan saatana sillä hän sanoi jeesukselle autiomaassa: Minulle on annettu kaikki maailman valtakunnat ja niiden loisto. Mutta vaikkka Jumalan valtakunta nousee yli kaikkien maailman valtakuntien: Voiko olla olemassa jotakin, joka on ylempänä sitä???

      Dionysios Areiopagita tuoman enkelihierarkian mukaan: 1. Serafimit 2. Kerubit 3. Valtaistuimet 4. Herraudet 5. Vallat 6. Voimat 7. hallitukset 8. Arkkienkelit 9. Enkelit voidaan olettaa, että JUMALAN VALTAKUNTA ELI VALTAISTUIN KUULUU VASTA KOLMANNELLE SIJALLE ja sen yläpuolella on vielä 2. Kerubit 1. Serafimit.

      Itse pidän serafimina mm. Intian Krishnaa ja siten Hare Krishna liike saattaa olla Jumalan valtakunnan yläpuolella oleva Jumalan palvelija. Sitä en tiedä onko Kerubeilla jonku liike, joka on yläpuolella Jumalan valtakunnan, mutta jopa niinkin saattaa olla.

      Ilmestys 13 kertoo Lohikäärmeen eli Jumalan valtakunnan kuninkaan taistelusta jopa pyhiä vastaan ja että se voittaa heidät. Mutta jossain kohtaa raamattua ehkä Daniel 7 sanotaan, että Korkeimman pyhät kuitenkin saavat itselleen valtakunnan. Luetaanko heidän valtakuntansa maailmasta erillään oleviin valtakuntiin ja siten Jumalan valtakuntaa korkeampiin valtakuntiin jää vielä tarkatelun varaan.

      1. Serafimin valtakunta (Hare Krishna????)
      2. Kerubin valtakunta (??????)
      3. Jumalan valtakunta (Saatanan kuninkaanvalta)
      4. Herruudet
      5. Vallat
      jne.

    • Anonyymi

      Kaikkein todennäköisintä on kuitenkin, että JUMALAN VALTAKUNTA ON SISÄISESTI TEISSÄ. SE TULEE SALATULLA TAVALLA JA NÄKYMÄTTÖMÄNÄ SILLÄ SEN KUNINGAS ON SAATANA ELI PAHAT. HÄN SANOI JEESUKSELLE AUTIOMAASSA: MINULLE ON ANNETTU MAAILMAN KAIKKI VALTAKUNNAT JA NIIDEN LOISTO.

      VEIKKAAN, ETTÄ JUMALAN VALTAKUNTA TULEE SALAISESTI JA NÄKYMÄTTÖMÄNÄ JOSKUS VUODEN 2028 TIENOILLA IDÄN ELI KIINAN, VENÄJÄN, SAKSAN JA RANSKAN TOIMESTA.

      Monet sellaiset, jotka kuvittelivat olevansa koko maailman hallitsijoita jäävät paitsioon eli ovat Korkeimman pyhiä, jotka saavat vain pieniä omakohtaisia sydämen valtakuntia. Jos niitäkään? Länsi tulee pettymään?

      2020 elokuussa Imaami Mahdi alkaa ehkä seitsemän vuotisen hallintonsa, joka kestää vuoteen 2028. Sitten seuraa NÄKYMÄTÖN JA SALATTU JUMALAN VALTAKUNTA 2028 ja Korkeimman pyhät saattavat armosta tai säälistä saada sydämen valtakuntiaan 2035 alkaen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3090
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2101
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1583
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe