Hatara navetta.

Anonyymi

No jo on hatara navetta ja saamattomat lehmienpitäjät,kun tiaset pääsee nokkimaan lehmien utareet .

67

483

  Vastaukset

  • Pari kissaa esim olisi pelastanut viattomat lehmät.

   • Muutamat hiiren räpsyt ja niihin voipala syötiksi. Kyllä lähtee. Tai imppari hommiin.


  • Ja näille pitäis maksaa korvauksia...voi pyhä jyssäys

  • Maahanmuuttajia pätkätöihin tiasvartioon navetoihin . Palkka 4 euroa päivä ja talon sapuska. Yötkin saa nukkua lämpimässä navetassa.

  • Jääkäriprikaatti tinttivartioon johan tuossa on maan turvalisuus kysseessä..

   • Satiainenkin on lintu.


  • Hatara se on. Ja tiaset ei syö syölöstä

  • Hatara on tottavie.

  • TURVAPAIKANHAKIJAT SAAVAT YLITTÄÄ RAJAN
   Suomen ei periaatteessa pitäisi olla huolissaan Ruotsiin mahdollisesti syntyvästä katastrofista, koska hallitus sulki 19.3. maiden välisen rajan. Sisäministeri Maria Ohisalo kuitenkin kertoi tuolloin tiedotustilaisuudessaan, että turvapaikanhakijat saavat yhä ylittää rajan ja tulla Suomeen.

   Eli käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos Ruotsissa toistuu Italian tilanne, niin Suomeen voisi vapaasti kävellä rajan yli Ruotsista jopa kymmeniä tuhansia koronaa pakenevaa paperitonta. Joukossa voisi olla lukuisia tartunnan saaneita paperittomia, mutta se ei estäisi heitä saapumasta maahan.

   Paperittomien määrä on Ruotsissa täysin arvauksien varassa. Vuonna 2018 Punaisen ristin valistunut arvio liikkui 10 000 – 35 000 ihmisen välimaastossa.

  • Kuinka monta turvapaikan hakijaa sitten siellä Jeesiössä,Suvantokummussa ja Riipissä loppujen lopuksi on ,kun se noin ahdistaa

  • Kemiallinen sodankäynti
   Useat asiantuntijat ovat jo ehtineet esittää kysymyksiä viruksen alkuperästä ja epäillä sen luonnonmukaisuutta. Muun muassa Tohtori Francis Boyle, biologisen sodankäynnin asiantuntija, on vakuuttunut, että Korona on geneettisesti vähintäänkin manipuloitu, ja todisteet siihen löytyvät viruksesta itsestään. Hänen mukaansa Kiinan viranomaiset koittivat alun perin peitellä epidemiaa juuri tämän takia. Wuhanin BSL-4 laboratorio on WHO:n tutkimuslaboratorioita, joten WHO on hänen mukaansa täysin selvillä, mistä epidemiassa on kyse.

   Boylen mukaan on myös todennäköistä, että virus varastettiin kiinalaisten agenttien toimesta winnipegiläisestä laboratoriosta, Kanadasta. Kanadan poliisi oli tutkimassa tapausta, jonka johdosta kiinalaiset lääkärit häädettiin Kanadasta, tehtyään toki monta reissua Wuhanin ja Winnipegin välillä sitä ennen. Hänen mukaansa puheet viruksen lähtemisestä kalatorilta tai lepakosta ovat täysin perättömiä. ”Kyseessä on biologinen sodankäynnin muoto”, Boyle kertoo. Boyle on muun muassa k

  • Maailmanloppu a ei tule,mutta ihmiskunta tuhoutuu tällävuosikymmenellä. Tämä on jämti.

  • Kyllä on tosiaanki hatara navettu.

  • Vihreiden Ohisalon mukaan Suomi ottaa avosylin vastaan uusia turvapaikkahakemuksia. Saksa päätti nyt pikakäännyttää kaikki ilman hakemusten käsittelyä, kun Saksaankaan ei voi tulla kuin turvallisista maista, kuten ei Suomeenkaan voi tulla kuin turvallisista maista.

   Ohisalo ja punavihreät väittivät vielä äsken, että tällainen ei ole kansainvälisten sopimusten mukaan mahdollista. En ole huomannut, että noita sopimuksia olisi muutamassa tunnissa mihinkään muutettu. Joten tällainen menettely on siis mahdollista ja olisi ollut mahdollista jo vuonna 2015 turvapaikkashoppailijoiden vyöryn estämiseksi.

   Vihreiden Ohisalon on saatava potkut pois ministerin paikalta. Muuten meidän jyrkille toimenpiteille ja hallituksen uskottavuudelle nauraa jo "naurismaan aidatkin"

  • HUS:n neurokirurgi ja molekyylilääketieteen tohtori Esa-Pekka Pälvimäki valittaa Twitterissä, että Suomessa ei toimita oikealla tavalla koronakriisin kourissa.

   Pälvimäen mukaan Suomen koronatilanne on katastrofi ja suoranaista ”idiotismia”.

   – Tämä on katastrofi. Suomi tekee kaiken väärin. Miksi kulkea todistetusti katastrofiin vievää tietä, kun sen välttämiseen johtava tie on todistetusti olemassa?, Pälvimäki ihmettelee.

   – Ylireagointi varhaisessa vaiheessa: Täydellinen sulku (liian myöhäistä nyt), testaa, jäljitä, eristä, testaa, testaa, helpota rajoituksia, toista, toivu aikaisin.

  • Hatara on navetta tosiaankin.

  • Räksytintit tosin pakkasella heleposti hakkee lämpöistä paikkaa ja sontaluukun kautta tulevat navetan puolelle. Näinhän se on ollu jo iät ajat

   • Kyllä ne hakevat ruokaa eivät lämpöä t...e


  • Ei ole sontaa nykyään navetoissa puhumattakaan sitten sen luukuista. Lehmät kussee molemmat lastit.

  • No jos olisi sontaluukku,niin kait se saatana olisi kiinni varsinkin pakkasella. Mutta kun ei ole sontaluukkua RAUTALANKAA menöö taasen.

  • Ennen oli navetoissa se sontaluukku,useasti vielä kaksikertaisella ovella joka laitettiin tarkasti kiini sonnan luonnin jälkeen.

  • Rauta kaupoissa myytävänä Minkki verkkoa ja myös pienemmällä silma koolla olevaa ruostumatonta verkkoa .

   • No mihin hemmettiin minkkiverkkoa navetassa tarvitaan?


  • Vaikeaa on perussuomalaisista, pyytävät palauttamaan hevosenottolautakunnat

  • Maanantaina kello 11.08 jälkeen sovelluksen tiedoissa oli kirjattuna yhteensä 1 218 koronavirustapausta. Ikäryhmistä suurin oli 50–59-vuotiaat, heitä oli sairastuneiden joukosta 262 kappaletta. Toiseksi suurin ikäluokka on heitä nuorempi, 40–49-vuotiaat 257 sairastuneen lukemalla. Ikänsä puolesta riskiryhmiin kuuluvia, eli 70-vuotiaita ja vanhempia on sovelluksen mukaan kaikkiaan 102 kappaletta.

   • Kappaleita ja kappaleita joo. Eikö toimittaja osaa kirjoittaa henkilöistä?


  • Hemmetti tiasia navetassa nälissään nokkimassa lehmien utareit. Onpas tosiaankin hatara navetta.

  • No jos olisi sontaluukku,niin kait se saatana olisi kiinni varsinkin pakkasella. Mutta kun ei ole sontaluukkua RAUTALANKAA menöö taasen.
   Ennenvanahaan oli tallissa sellainen pieni neliönmuotoinen sontaluukku. Hevonpaska kun oli kuivahkoa,niin sn sai helpommin nakattua pienemmästäkin luukusta. Nykyään en tiiä hevosenkakakn koostumusta.

  • Suomi käyttää 15,6 miljardia euroaa vuodessa kaikkiin ulkomaalaisiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Summa jakautuu valtion, kuntien ja kaupunkien kesken.

   Eikä hurstiille centtiäkään.

  • Ulkomaalaisten sosiaalietuudet jatkuvassa kasvussa ja ovat 4,4 kertaa suurempia, kuin kantasuomalaisten ja asumistuissa 2,4 kertaa suurempia. Ulkomaalaisten osuus sosiaaliturvaetuuksista on jo noin 46%. Kela käyttää jo yli 15 miljardia euroa vuodessa sosiaalietuuksiin. Etuuksiin käytetty summa tekee noin 2727 euroa jokaista suomalaista kohti. Suomalaisia oli helmikuun lopussa 5,5 miljoonaa. Ulkomaalaiset kasvattavat yli 200 miljoonalla eurolle vuodessa sosiaalietuuksien kustannuksia. 70% ulkomaalaisista huijaa sosiaalietuuksia, kun kantasuomalaisten osuus on vain 6%. Avoimien rajojen politiikka tuo Suomeen 70 turvapaikanhakijaa tai pakolaista päivässä lisää elämään sosiaalietuuksilla.n

  • Marin ja Ohisalo ovat jo saaneet solutettua väkensä hallintoon, tervejärkiset on savustettu sivuun ja suomi on menetetty. Asiaa voisi verrata syöpään, tai Italian mafiaan. Venäjä ei saanut miehitettyä Suomea aikoinaan, kiitos yhtenäisen kansan, nyt suomi miehitetään ja tuhotaan taloudellisesti järjettömällä maahanmuutolla, kansan katsellessa sivusta. Suunta on oikein, tyhmää kansaa on satutettava, mielenkiinnolla odotan herääkö tämä kansa koskaan, en usko että herää. Kun Marin ja Ohisalo huomaa kammottavan virheensä, he siirtyvät hyvään hyväsisar virkaan ja suomen heikoimmat kärsii. Aivan, kuin Liikanen ja Rehn aikoinaan, aivan samoin. näin on assii...

   • Eikö ne enne ratkoneet , ettei siirry, liipasinherkkyyttä säätämällä.


  • Ei sinne hallitukseen soluttauduta. Se on Suomen kansan äänestyksen tulos.
   Nämä hallituksen naiset on rautaa ja pelastavat/pelastivat maan katastrofilta nyt koronan aikana.
   Karmea tilanne olisi jos joku persusakki olisi johdossa.Ajattele Ano,Tampio,mutisija,ja veropakolainen olisivat päättämässä sönkän kanssa maata.

   • Nimenomaan kun KANSA ei äänestänyt tuota a--sijoukkoa sinne eduskuntaan. Rinne se sinne haali tuon sakin ilman kansan mandaattia.


  • EU:n Afrikka-komissaariksi viime syksynä alennettu Sdp:n Jutta Urpilainen on tarttunut täydellä tarmolla uuteen salkkuunsa. ”Mama Africa” on pyrkinyt takaamaan, että veronmaksajien raha virtaa Euroopasta Afrikkaa myös nyt, kun euroaluetta uhkaa mahdollisesti pahin talousromahdus lähes sataan vuoteen.

   Vaikka elinkeinonsa menettäneet yrittäjät ja toimeentulonsa kadottaneet lapsiperheet tarvitsisivat Suomessa juuri nyt kaiken tuen, Euroopan unioni on keksinyt tukirahalle parempaa käyttöä. ”Mama Africa” julkaisi Twitterissä ylpeillen listan maanosista, joihin meidän rahojamme haaskataan talouden romahtaessa ympärillämme.

   Urpilainen kirjoitti: ”EU:n paketit lähtevät kumppanimaihimme. Euroopan komissio lähettää sisarmantereellemme Afrikkaan 3,25 miljardia euroa koronanvastaiseen taisteluun. Tämän summan lisäksi EU tarjoaa Afrikalle huomattavaa rahallista tukea takauksien ja Euroopan investointipankin lainojen kautta.”

   Toisessa viestissään ”Mama Africa” kertoi, että Tyynenmeren, Afrikan ja Karibian alueen valtioille on luvassa vielä 291 miljoonan euron lisätuet. Aasiaan EU-veronmaksajien rahaa ammutaan 1,22 miljardia, Etelä-Amerikkaan 918 miljoonaa ja muille alueille 111 miljoonaa euroa.

   ”Yhteensä Euroopan komissio lahjoittaa kumppaneillemme yli 15,6 miljardia euroa. Kun tähän lisätään EU27-tuet, EU:n tukipaketin koko kasvaa yli 20 miljardiin euroon!” Afrikka-komissaari summasi. Samaan aikaan Suomessa yrittäjät ovat jo aloittaneet itsemurhat, koska hallituksen lupaamat tukirahat eivät ole syystä tai toisesta päässeet perille.

   Lähde: Twitter, Ilta-Sanomat

   • Eikö se ole just persujen ohjelman mukaista. Ainakin Hälläaho on kokoajan itkenyt, että ei pakolaisia =elintasopakolaisia Suomeen ja rajat kiinni. Parempana vaihtoehtona pitää että mania lähetetään tuonne afro arabeille kotimaihinsa


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikö se ole just persujen ohjelman mukaista. Ainakin Hälläaho on kokoajan itkenyt, että ei pakolaisia =elintasopakolaisia Suomeen ja rajat kiinni. Parempana vaihtoehtona pitää että mania lähetetään tuonne afro arabeille kotimaihinsa

    Ruikuttaa,ruikuuttaa siitä vaan:Kyllä kansa tietää


  • Hatara on navetta ,mutta vuhiriät männöö alaspäin niin on hyvä. Yks ja sama viherruikuttaja se vaan jaksaa ruikuttaa.

  • Viherruikuttaja kyllä kansa tietää ,ei auta ruikutus yhtään.

  • Meidän hallitus on ihan pihalla tai oikeasti akkalauma jolla ei ole minkäänlaista kykyä hoitaa kriisiä. Ainoastaan pahentavat seurauksia.
   Vaikkakin yrittäjää on kyllä aina vain potkittu päähän valtion suunnasta. Yritykset kuitenkin keräävät kaiken rahan valtiolle virkamiesten tuhlattavaksi.

  • Kuulemma vanhanaikahan : joo se olikin siinä ,vielä teille enempää kertomaan losoperseet.

   • Pilkku ottanut varaslähdön, kaksoispisteelläkin sama vika, no kyllä se siitä, kun harjoittelee.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pilkku ottanut varaslähdön, kaksoispisteelläkin sama vika, no kyllä se siitä, kun harjoittelee.

    Harmittako ku et oikke piäse pätemähän t..pe


  • Onnittelut kuitenkin, että piste oli täysin oikein. (Viesti 18:02).

  • Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta. On makee totuus kertakaikkiaan ja varmaan perskärpäinenkin sen sisimmässään tunnustaa.....ohitetaan salo

   • oma aikaansaamattomuus on helppo kääntää ivaksi.


  • Tuli tuossa seurattua metsä­savottaa lähempää. Moto humisteli tiheässä metsässä kuin sukkasillaan, ja kuski lämpimässä hytissä ohjasi konettaan oikeiden puitten kimppuun.

   Työ käy laatuun. Suomalainen huipputekniikka pelaa ja puut läjittyvät kuin huomaamatta, eri lajitteet eri kasoihin. Jätettyihin puihin ei jää mitään jälkiä kuin ei metsäänkään ajouria tai muita rypemisen jälkiä.

   Puupinot ilmantuvat kuin itsekseen tienvarteen, josta niihin taas tarttuu tukeva koura, ja tavara toimitetaan lähimmälle tehtaalle sovittuna aikana.

   Ihmeellistä tässä on se, että metsää ei edes huomaa hakatuksi. Metsä kyllä tykkää hakkuusta, saa enemmän valoa ja kasvaa paremmin.

   Tuntuu kummalliselta, että tätä suomalaisten hyvinvoinnille välttämätöntä sadonkorjuuta pitää tehdä korvat luimussa. Onko kukaan yön aikana sabotoinut koneita, ei kai vain kukaan ole telojen alla työtä tehdessä?

   Metsien hakkuusta, ammattimaisesta oikein suoritetusta hoitamisesta tehdään rikollista toimintaa – Yle etunenässä. Milloin viimeksi hakkuu ja hoito­töitä on esitelty aikanaan sitä varten olleessa metsä­radiossa? Siitäkin ohjelmasta on tullut lähes terroristinen suojeluohjelma.

   Suomalaisen metsänhoidon ja puidenkorjauksen tulos on koko taloutemme tukijalka. Se ansaitsisi oikeaa kohtelua, nuorten kunnioitusta hyvällä tavalla ja heidän hakeutumistaan metsäalan koulutukseen.

  • niikkö; ?,

  • Jos nyt mietitään mikä voisi kuvata jollain tasolla nykyhallituksen ja sen kannattajien koostumusta niin se voisi olla oman näkemykseni mukaan esim seuraavanlainen: Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta. no mitähän perskärpänen nyt suoltoo tähän?

  • Koronan torjumiseksi tarvittavat toimet käyvät Suomelle erittäin kalliiksi ja valtio valmistautuu jo ottamaan lisää velkaa. Poikkeuksellinen tilanne ei näy millään tavalla ulkoministeriön kehitysyhteistyön rahoituspäätöksissä: useita miljoonia suomalaisten verovaroja siirtyy kaukomaille tasaiseen tahtiin joka kuukausi. Perussuomalaisten eduskuntaryhmä esittää, että tämän vuoden kehitysapu minimoidaan ja rahat kohdennetaan kotimaahan.

   Valtion budjetin mukaiset kehitysyhteistyön määrärahat ovat tänä vuonna 1 030 miljoonaa euroa, josta ulkoministeriön hallinnoiman kehitysyhteistyön osuus on 673 miljoonaa euroa. Kehitysyhteistyöhön budjetoidut rahat vastaavat arvioiden mukaan jopa 0,41:tä prosenttia Suomen bruttokansantulosta.

   Koronaviruksen leviämisen torjumiseksi tarvittavat toimet käyvät Suomelle erittäin kalliiksi ja julkisen talouden tulevaisuudennäkymät ovat heikot: Useiden arvioiden mukaan kriisi voi olla jopa pahempi kuin 1990-luvun lama.

   Ulkoministeriön kehitysyhteistyön rahoituspäätöksistä poikkeuksellista tilaa ei voi havaita, sillä useita miljoonia suomalaisten verovaroja siirtyy kaukomaille tasaiseen tahtiin joka kuukausi. Tässä jutussa esitetyt rahoituspäätökset on tehty helmi-, maalis- ja huhtikuun aikana.

   Perussuomalaisten eduskuntaryhmä kuitenkin katsoo, että koronakriisin vuoksi Suomen on tärkeää kohdentaa rajalliset resurssit ennen kaikkea oman kansan hyvinvointiin ja suomalaisen työn pelastamiseen. Ryhmä esittää, että tämän vuoden kehitysapu minimoidaan ja rahat kohdennetaan kotimaahan.

  • Jos nyt mietitään mikä voisi kuvata jollain tasolla nykyhallituksen ja sen kannattajien koostumusta niin se voisi olla oman näkemykseni mukaan esim seuraavanlainen: Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta

  • Kyllähän täällä Sodankylän palstalla olisi sheriffillä paljon putsattavaa. Suurin osaa persujen ja MV -lehdestä kopioitua. Eivät kuulu lainkaan tänne, mutta liekö sitten sefun mieleen myös.

   • Putsaa oma per---s.


  • Onko hallituksen lopun ajan merkkejä ilmassa, kun julkisuuteen tulee tietoja pääministeri Sanna Marinin ja valtiovarainministeri Katri Kulmunin heikoista väleistä? Pääministerin ja valtiovarainministerin suhde on hallituksen tärkein.

   Nyt sen voi viimeistään sanoa: pommi odottaa syksyllä.

   Kyse ei ole mistään armeijan pommista, vaan siitä, että sytytyslanka on alkanut rätistä hallituksen sisällä. Hallituspuolueiden kiistat ovat jääneet toistaiseksi koronakriisin varjoon, mutta jo pitkään on tihkunut tietoa, että kaikki ei ole hallituksessa kunnossa.

   Kyse on siis poliittisesta pommista.

  • Punavihreällä hallituksella on mittasuhdeharha. Sen voimin pelastetaan ilmastoa ja toimitaan maailman sosiaalitoimistona. Niiden logiikalla ei ole mieltä kivuta valtaan ellei voi sitten tehdä suuria. Monilla heista on stalinistitausta, joka oli maailmanvalloitusoppi. Pienin askelein piipertäen se valloitus tuntuu etenevän. Varsinkin kun sivuhankkeet syö varat.

  • Hataran navetan omistajaparisko on saanut 2000 euron korvauksen talitiasten ns tihutyöstä.

   • Taitaa olla poropaimenia, kohta pyydetään petokorvauksia.


  • No jo on avuttomuus huipussaan,kun ei terveet aikuiset ihmiset enää pärjää edes talitiaisille.

  • https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006525456.html?fbclid=IwAR3n0vYk9rTV3PQaF0bB1l--nV6HVhaNEpUmwIA5L6JPs9IzNqC0Wia06iM nbv

  • Nuo vellokset voisivat yhtä hyvin pannu huput päähän ja hameet päälle. Pelkäävät nyt 3 naista ja muutamaa pikkulasta. Eipä silloin pelottanut kun 35000 kutsuivat ja avustivat maahan 5 vuotta sitten .Aika väsyttäviä tyyppejä

   • ååliö


  • Arto Luukkonen on viisas mies. "vihiriät pitää ajoissa pysäyttää " Ramada ja homojenpäivä oli ohisalolle tärkempi,kuin kaatuneiden muistopäivä. Ei maininnu sanallakaan kaatunesta tä,ä ohisalo.

  • Kyllä kissaa tarvittasiin. Huono talo jossa ei ole kissaa.

   • Minulla ei ole kissaa se olisi kylä tosiankin hyvä. Onko nyt taloni huono? Pita visiin ota kisa talloki on site huva.


  • Kysymys kuuluu, mitä Suomen ulkoministeriön asiamies on alueella tehnyt ja kenelle on maksettu. Mahdollisesti Isisille. Isisin ja vihreiden tavoitteet kohtaavat siinä, että kumpikin haluaa fanaatikkojen palaavan länsimaihin jatkamaan tihutöitään, Halla-aho kommentoi.

  • On meillä hallitus helvetti. Ulkoministeri kiero valehtelija vale valeen perään aina vaan. Tuo h--o olisi pitänyt rikostutkinnan alkaessa hyllyyttä heti alkuun. Vihireden almäki onneksemme jatkuu koko aika.

  • On erittäin huolestuttavaa, että ulkoasiainhallinto ja sisäisestä turvallisuudesta vastaava ministeriö ovat vihreiden kaltaisen liikkeen hallussa. Viimevuotisessa Korpi-operaatiossa kaikki Isis-naiset pyrittiin tuomaan Suomeen. Medialle ja eduskunnalle valehdeltiin härskisti operaation olemassaolosta kunnes asiakirjat vuotivat julkisuuteen. mn-

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 40 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   116
   7257
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   1993