Hatara navetta.

Anonyymi

No jo on hatara navetta ja saamattomat lehmienpitäjät,kun tiaset pääsee nokkimaan lehmien utareet .

103

1015

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pari kissaa esim olisi pelastanut viattomat lehmät.

      • Anonyymi

        Muutamat hiiren räpsyt ja niihin voipala syötiksi. Kyllä lähtee. Tai imppari hommiin.


    • Anonyymi

      Ja näille pitäis maksaa korvauksia...voi pyhä jyssäys

    • Anonyymi

      Maahanmuuttajia pätkätöihin tiasvartioon navetoihin . Palkka 4 euroa päivä ja talon sapuska. Yötkin saa nukkua lämpimässä navetassa.

    • Anonyymi

      Jääkäriprikaatti tinttivartioon johan tuossa on maan turvalisuus kysseessä..

      • Anonyymi

        Satiainenkin on lintu.


    • Anonyymi

      Hatara se on. Ja tiaset ei syö syölöstä

    • Anonyymi

      Hatara on tottavie.

    • Anonyymi

      TURVAPAIKANHAKIJAT SAAVAT YLITTÄÄ RAJAN
      Suomen ei periaatteessa pitäisi olla huolissaan Ruotsiin mahdollisesti syntyvästä katastrofista, koska hallitus sulki 19.3. maiden välisen rajan. Sisäministeri Maria Ohisalo kuitenkin kertoi tuolloin tiedotustilaisuudessaan, että turvapaikanhakijat saavat yhä ylittää rajan ja tulla Suomeen.

      Eli käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos Ruotsissa toistuu Italian tilanne, niin Suomeen voisi vapaasti kävellä rajan yli Ruotsista jopa kymmeniä tuhansia koronaa pakenevaa paperitonta. Joukossa voisi olla lukuisia tartunnan saaneita paperittomia, mutta se ei estäisi heitä saapumasta maahan.

      Paperittomien määrä on Ruotsissa täysin arvauksien varassa. Vuonna 2018 Punaisen ristin valistunut arvio liikkui 10 000 – 35 000 ihmisen välimaastossa.

    • Anonyymi

      Kuinka monta turvapaikan hakijaa sitten siellä Jeesiössä,Suvantokummussa ja Riipissä loppujen lopuksi on ,kun se noin ahdistaa

    • Anonyymi

      Kemiallinen sodankäynti
      Useat asiantuntijat ovat jo ehtineet esittää kysymyksiä viruksen alkuperästä ja epäillä sen luonnonmukaisuutta. Muun muassa Tohtori Francis Boyle, biologisen sodankäynnin asiantuntija, on vakuuttunut, että Korona on geneettisesti vähintäänkin manipuloitu, ja todisteet siihen löytyvät viruksesta itsestään. Hänen mukaansa Kiinan viranomaiset koittivat alun perin peitellä epidemiaa juuri tämän takia. Wuhanin BSL-4 laboratorio on WHO:n tutkimuslaboratorioita, joten WHO on hänen mukaansa täysin selvillä, mistä epidemiassa on kyse.

      Boylen mukaan on myös todennäköistä, että virus varastettiin kiinalaisten agenttien toimesta winnipegiläisestä laboratoriosta, Kanadasta. Kanadan poliisi oli tutkimassa tapausta, jonka johdosta kiinalaiset lääkärit häädettiin Kanadasta, tehtyään toki monta reissua Wuhanin ja Winnipegin välillä sitä ennen. Hänen mukaansa puheet viruksen lähtemisestä kalatorilta tai lepakosta ovat täysin perättömiä. ”Kyseessä on biologinen sodankäynnin muoto”, Boyle kertoo. Boyle on muun muassa k

      • Anonyymi

        Tuota olen arvellut itsekin, että tuo on todennäköisempää.


    • Anonyymi

      Maailmanloppu a ei tule,mutta ihmiskunta tuhoutuu tällävuosikymmenellä. Tämä on jämti.

    • Anonyymi

      Kyllä on tosiaanki hatara navettu.

    • Anonyymi

      Vihreiden Ohisalon mukaan Suomi ottaa avosylin vastaan uusia turvapaikkahakemuksia. Saksa päätti nyt pikakäännyttää kaikki ilman hakemusten käsittelyä, kun Saksaankaan ei voi tulla kuin turvallisista maista, kuten ei Suomeenkaan voi tulla kuin turvallisista maista.

      Ohisalo ja punavihreät väittivät vielä äsken, että tällainen ei ole kansainvälisten sopimusten mukaan mahdollista. En ole huomannut, että noita sopimuksia olisi muutamassa tunnissa mihinkään muutettu. Joten tällainen menettely on siis mahdollista ja olisi ollut mahdollista jo vuonna 2015 turvapaikkashoppailijoiden vyöryn estämiseksi.

      Vihreiden Ohisalon on saatava potkut pois ministerin paikalta. Muuten meidän jyrkille toimenpiteille ja hallituksen uskottavuudelle nauraa jo "naurismaan aidatkin"

    • Anonyymi

      HUS:n neurokirurgi ja molekyylilääketieteen tohtori Esa-Pekka Pälvimäki valittaa Twitterissä, että Suomessa ei toimita oikealla tavalla koronakriisin kourissa.

      Pälvimäen mukaan Suomen koronatilanne on katastrofi ja suoranaista ”idiotismia”.

      – Tämä on katastrofi. Suomi tekee kaiken väärin. Miksi kulkea todistetusti katastrofiin vievää tietä, kun sen välttämiseen johtava tie on todistetusti olemassa?, Pälvimäki ihmettelee.

      – Ylireagointi varhaisessa vaiheessa: Täydellinen sulku (liian myöhäistä nyt), testaa, jäljitä, eristä, testaa, testaa, helpota rajoituksia, toista, toivu aikaisin.

    • Anonyymi

      Hatara on navetta tosiaankin.

    • Anonyymi

      Räksytintit tosin pakkasella heleposti hakkee lämpöistä paikkaa ja sontaluukun kautta tulevat navetan puolelle. Näinhän se on ollu jo iät ajat

      • Anonyymi

        Kyllä ne hakevat ruokaa eivät lämpöä t...e


    • Anonyymi

      Ei ole sontaa nykyään navetoissa puhumattakaan sitten sen luukuista. Lehmät kussee molemmat lastit.

    • Anonyymi

      No jos olisi sontaluukku,niin kait se saatana olisi kiinni varsinkin pakkasella. Mutta kun ei ole sontaluukkua RAUTALANKAA menöö taasen.

    • Anonyymi

      Ennen oli navetoissa se sontaluukku,useasti vielä kaksikertaisella ovella joka laitettiin tarkasti kiini sonnan luonnin jälkeen.

    • Anonyymi

      Rauta kaupoissa myytävänä Minkki verkkoa ja myös pienemmällä silma koolla olevaa ruostumatonta verkkoa .

      • Anonyymi

        No mihin hemmettiin minkkiverkkoa navetassa tarvitaan?


    • Anonyymi

      Vaikeaa on perussuomalaisista, pyytävät palauttamaan hevosenottolautakunnat

    • Anonyymi

      Maanantaina kello 11.08 jälkeen sovelluksen tiedoissa oli kirjattuna yhteensä 1 218 koronavirustapausta. Ikäryhmistä suurin oli 50–59-vuotiaat, heitä oli sairastuneiden joukosta 262 kappaletta. Toiseksi suurin ikäluokka on heitä nuorempi, 40–49-vuotiaat 257 sairastuneen lukemalla. Ikänsä puolesta riskiryhmiin kuuluvia, eli 70-vuotiaita ja vanhempia on sovelluksen mukaan kaikkiaan 102 kappaletta.

      • Anonyymi

        Kappaleita ja kappaleita joo. Eikö toimittaja osaa kirjoittaa henkilöistä?


    • Anonyymi

      Hemmetti tiasia navetassa nälissään nokkimassa lehmien utareit. Onpas tosiaankin hatara navetta.

      • Anonyymi

        Ennen oli navetoissa se sontaluukku,useasti vielä kaksikertaisella ovella joka laitettiin tarkasti kiini sonnan luonnin jälkee


    • Anonyymi

      No jos olisi sontaluukku,niin kait se saatana olisi kiinni varsinkin pakkasella. Mutta kun ei ole sontaluukkua RAUTALANKAA menöö taasen.
      Ennenvanahaan oli tallissa sellainen pieni neliönmuotoinen sontaluukku. Hevonpaska kun oli kuivahkoa,niin sn sai helpommin nakattua pienemmästäkin luukusta. Nykyään en tiiä hevosenkakakn koostumusta.

    • Anonyymi

      Suomi käyttää 15,6 miljardia euroaa vuodessa kaikkiin ulkomaalaisiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Summa jakautuu valtion, kuntien ja kaupunkien kesken.

      Eikä hurstiille centtiäkään.

    • Anonyymi

      Ulkomaalaisten sosiaalietuudet jatkuvassa kasvussa ja ovat 4,4 kertaa suurempia, kuin kantasuomalaisten ja asumistuissa 2,4 kertaa suurempia. Ulkomaalaisten osuus sosiaaliturvaetuuksista on jo noin 46%. Kela käyttää jo yli 15 miljardia euroa vuodessa sosiaalietuuksiin. Etuuksiin käytetty summa tekee noin 2727 euroa jokaista suomalaista kohti. Suomalaisia oli helmikuun lopussa 5,5 miljoonaa. Ulkomaalaiset kasvattavat yli 200 miljoonalla eurolle vuodessa sosiaalietuuksien kustannuksia. 70% ulkomaalaisista huijaa sosiaalietuuksia, kun kantasuomalaisten osuus on vain 6%. Avoimien rajojen politiikka tuo Suomeen 70 turvapaikanhakijaa tai pakolaista päivässä lisää elämään sosiaalietuuksilla.n

    • Anonyymi

      Marin ja Ohisalo ovat jo saaneet solutettua väkensä hallintoon, tervejärkiset on savustettu sivuun ja suomi on menetetty. Asiaa voisi verrata syöpään, tai Italian mafiaan. Venäjä ei saanut miehitettyä Suomea aikoinaan, kiitos yhtenäisen kansan, nyt suomi miehitetään ja tuhotaan taloudellisesti järjettömällä maahanmuutolla, kansan katsellessa sivusta. Suunta on oikein, tyhmää kansaa on satutettava, mielenkiinnolla odotan herääkö tämä kansa koskaan, en usko että herää. Kun Marin ja Ohisalo huomaa kammottavan virheensä, he siirtyvät hyvään hyväsisar virkaan ja suomen heikoimmat kärsii. Aivan, kuin Liikanen ja Rehn aikoinaan, aivan samoin. näin on assii...

      • Anonyymi

        Eikö ne enne ratkoneet , ettei siirry, liipasinherkkyyttä säätämällä.


    • Anonyymi

      Ei sinne hallitukseen soluttauduta. Se on Suomen kansan äänestyksen tulos.
      Nämä hallituksen naiset on rautaa ja pelastavat/pelastivat maan katastrofilta nyt koronan aikana.
      Karmea tilanne olisi jos joku persusakki olisi johdossa.Ajattele Ano,Tampio,mutisija,ja veropakolainen olisivat päättämässä sönkän kanssa maata.

      • Anonyymi

        Nimenomaan kun KANSA ei äänestänyt tuota a--sijoukkoa sinne eduskuntaan. Rinne se sinne haali tuon sakin ilman kansan mandaattia.


    • Anonyymi

      EU:n Afrikka-komissaariksi viime syksynä alennettu Sdp:n Jutta Urpilainen on tarttunut täydellä tarmolla uuteen salkkuunsa. ”Mama Africa” on pyrkinyt takaamaan, että veronmaksajien raha virtaa Euroopasta Afrikkaa myös nyt, kun euroaluetta uhkaa mahdollisesti pahin talousromahdus lähes sataan vuoteen.

      Vaikka elinkeinonsa menettäneet yrittäjät ja toimeentulonsa kadottaneet lapsiperheet tarvitsisivat Suomessa juuri nyt kaiken tuen, Euroopan unioni on keksinyt tukirahalle parempaa käyttöä. ”Mama Africa” julkaisi Twitterissä ylpeillen listan maanosista, joihin meidän rahojamme haaskataan talouden romahtaessa ympärillämme.

      Urpilainen kirjoitti: ”EU:n paketit lähtevät kumppanimaihimme. Euroopan komissio lähettää sisarmantereellemme Afrikkaan 3,25 miljardia euroa koronanvastaiseen taisteluun. Tämän summan lisäksi EU tarjoaa Afrikalle huomattavaa rahallista tukea takauksien ja Euroopan investointipankin lainojen kautta.”

      Toisessa viestissään ”Mama Africa” kertoi, että Tyynenmeren, Afrikan ja Karibian alueen valtioille on luvassa vielä 291 miljoonan euron lisätuet. Aasiaan EU-veronmaksajien rahaa ammutaan 1,22 miljardia, Etelä-Amerikkaan 918 miljoonaa ja muille alueille 111 miljoonaa euroa.

      ”Yhteensä Euroopan komissio lahjoittaa kumppaneillemme yli 15,6 miljardia euroa. Kun tähän lisätään EU27-tuet, EU:n tukipaketin koko kasvaa yli 20 miljardiin euroon!” Afrikka-komissaari summasi. Samaan aikaan Suomessa yrittäjät ovat jo aloittaneet itsemurhat, koska hallituksen lupaamat tukirahat eivät ole syystä tai toisesta päässeet perille.

      Lähde: Twitter, Ilta-Sanomat

      • Anonyymi

        Eikö se ole just persujen ohjelman mukaista. Ainakin Hälläaho on kokoajan itkenyt, että ei pakolaisia =elintasopakolaisia Suomeen ja rajat kiinni. Parempana vaihtoehtona pitää että mania lähetetään tuonne afro arabeille kotimaihinsa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö se ole just persujen ohjelman mukaista. Ainakin Hälläaho on kokoajan itkenyt, että ei pakolaisia =elintasopakolaisia Suomeen ja rajat kiinni. Parempana vaihtoehtona pitää että mania lähetetään tuonne afro arabeille kotimaihinsa

        Ruikuttaa,ruikuuttaa siitä vaan:Kyllä kansa tietää


    • Anonyymi

      Hatara on navetta ,mutta vuhiriät männöö alaspäin niin on hyvä. Yks ja sama viherruikuttaja se vaan jaksaa ruikuttaa.

    • Anonyymi

      Viherruikuttaja kyllä kansa tietää ,ei auta ruikutus yhtään.

    • Anonyymi

      Meidän hallitus on ihan pihalla tai oikeasti akkalauma jolla ei ole minkäänlaista kykyä hoitaa kriisiä. Ainoastaan pahentavat seurauksia.
      Vaikkakin yrittäjää on kyllä aina vain potkittu päähän valtion suunnasta. Yritykset kuitenkin keräävät kaiken rahan valtiolle virkamiesten tuhlattavaksi.

    • Anonyymi

      Kuulemma vanhanaikahan : joo se olikin siinä ,vielä teille enempää kertomaan losoperseet.

      • Anonyymi

        Pilkku ottanut varaslähdön, kaksoispisteelläkin sama vika, no kyllä se siitä, kun harjoittelee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pilkku ottanut varaslähdön, kaksoispisteelläkin sama vika, no kyllä se siitä, kun harjoittelee.

        Harmittako ku et oikke piäse pätemähän t..pe


    • Anonyymi

      Onnittelut kuitenkin, että piste oli täysin oikein. (Viesti 18:02).

    • Anonyymi

      Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta. On makee totuus kertakaikkiaan ja varmaan perskärpäinenkin sen sisimmässään tunnustaa.....ohitetaan salo

      • Anonyymi

        oma aikaansaamattomuus on helppo kääntää ivaksi.


    • Anonyymi

      Tuli tuossa seurattua metsä­savottaa lähempää. Moto humisteli tiheässä metsässä kuin sukkasillaan, ja kuski lämpimässä hytissä ohjasi konettaan oikeiden puitten kimppuun.

      Työ käy laatuun. Suomalainen huipputekniikka pelaa ja puut läjittyvät kuin huomaamatta, eri lajitteet eri kasoihin. Jätettyihin puihin ei jää mitään jälkiä kuin ei metsäänkään ajouria tai muita rypemisen jälkiä.

      Puupinot ilmantuvat kuin itsekseen tienvarteen, josta niihin taas tarttuu tukeva koura, ja tavara toimitetaan lähimmälle tehtaalle sovittuna aikana.

      Ihmeellistä tässä on se, että metsää ei edes huomaa hakatuksi. Metsä kyllä tykkää hakkuusta, saa enemmän valoa ja kasvaa paremmin.

      Tuntuu kummalliselta, että tätä suomalaisten hyvinvoinnille välttämätöntä sadonkorjuuta pitää tehdä korvat luimussa. Onko kukaan yön aikana sabotoinut koneita, ei kai vain kukaan ole telojen alla työtä tehdessä?

      Metsien hakkuusta, ammattimaisesta oikein suoritetusta hoitamisesta tehdään rikollista toimintaa – Yle etunenässä. Milloin viimeksi hakkuu ja hoito­töitä on esitelty aikanaan sitä varten olleessa metsä­radiossa? Siitäkin ohjelmasta on tullut lähes terroristinen suojeluohjelma.

      Suomalaisen metsänhoidon ja puidenkorjauksen tulos on koko taloutemme tukijalka. Se ansaitsisi oikeaa kohtelua, nuorten kunnioitusta hyvällä tavalla ja heidän hakeutumistaan metsäalan koulutukseen.

    • Anonyymi

      niikkö; ?,

    • Anonyymi

      Jos nyt mietitään mikä voisi kuvata jollain tasolla nykyhallituksen ja sen kannattajien koostumusta niin se voisi olla oman näkemykseni mukaan esim seuraavanlainen: Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta. no mitähän perskärpänen nyt suoltoo tähän?

    • Anonyymi

      Koronan torjumiseksi tarvittavat toimet käyvät Suomelle erittäin kalliiksi ja valtio valmistautuu jo ottamaan lisää velkaa. Poikkeuksellinen tilanne ei näy millään tavalla ulkoministeriön kehitysyhteistyön rahoituspäätöksissä: useita miljoonia suomalaisten verovaroja siirtyy kaukomaille tasaiseen tahtiin joka kuukausi. Perussuomalaisten eduskuntaryhmä esittää, että tämän vuoden kehitysapu minimoidaan ja rahat kohdennetaan kotimaahan.

      Valtion budjetin mukaiset kehitysyhteistyön määrärahat ovat tänä vuonna 1 030 miljoonaa euroa, josta ulkoministeriön hallinnoiman kehitysyhteistyön osuus on 673 miljoonaa euroa. Kehitysyhteistyöhön budjetoidut rahat vastaavat arvioiden mukaan jopa 0,41:tä prosenttia Suomen bruttokansantulosta.

      Koronaviruksen leviämisen torjumiseksi tarvittavat toimet käyvät Suomelle erittäin kalliiksi ja julkisen talouden tulevaisuudennäkymät ovat heikot: Useiden arvioiden mukaan kriisi voi olla jopa pahempi kuin 1990-luvun lama.

      Ulkoministeriön kehitysyhteistyön rahoituspäätöksistä poikkeuksellista tilaa ei voi havaita, sillä useita miljoonia suomalaisten verovaroja siirtyy kaukomaille tasaiseen tahtiin joka kuukausi. Tässä jutussa esitetyt rahoituspäätökset on tehty helmi-, maalis- ja huhtikuun aikana.

      Perussuomalaisten eduskuntaryhmä kuitenkin katsoo, että koronakriisin vuoksi Suomen on tärkeää kohdentaa rajalliset resurssit ennen kaikkea oman kansan hyvinvointiin ja suomalaisen työn pelastamiseen. Ryhmä esittää, että tämän vuoden kehitysapu minimoidaan ja rahat kohdennetaan kotimaahan.

    • Anonyymi

      Jos nyt mietitään mikä voisi kuvata jollain tasolla nykyhallituksen ja sen kannattajien koostumusta niin se voisi olla oman näkemykseni mukaan esim seuraavanlainen: Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta

    • Anonyymi

      Kyllähän täällä Sodankylän palstalla olisi sheriffillä paljon putsattavaa. Suurin osaa persujen ja MV -lehdestä kopioitua. Eivät kuulu lainkaan tänne, mutta liekö sitten sefun mieleen myös.

      • Anonyymi

        Putsaa oma per---s.


    • Anonyymi

      Onko hallituksen lopun ajan merkkejä ilmassa, kun julkisuuteen tulee tietoja pääministeri Sanna Marinin ja valtiovarainministeri Katri Kulmunin heikoista väleistä? Pääministerin ja valtiovarainministerin suhde on hallituksen tärkein.

      Nyt sen voi viimeistään sanoa: pommi odottaa syksyllä.

      Kyse ei ole mistään armeijan pommista, vaan siitä, että sytytyslanka on alkanut rätistä hallituksen sisällä. Hallituspuolueiden kiistat ovat jääneet toistaiseksi koronakriisin varjoon, mutta jo pitkään on tihkunut tietoa, että kaikki ei ole hallituksessa kunnossa.

      Kyse on siis poliittisesta pommista.

    • Anonyymi

      Punavihreällä hallituksella on mittasuhdeharha. Sen voimin pelastetaan ilmastoa ja toimitaan maailman sosiaalitoimistona. Niiden logiikalla ei ole mieltä kivuta valtaan ellei voi sitten tehdä suuria. Monilla heista on stalinistitausta, joka oli maailmanvalloitusoppi. Pienin askelein piipertäen se valloitus tuntuu etenevän. Varsinkin kun sivuhankkeet syö varat.

    • Anonyymi

      Hataran navetan omistajaparisko on saanut 2000 euron korvauksen talitiasten ns tihutyöstä.

      • Anonyymi

        Taitaa olla poropaimenia, kohta pyydetään petokorvauksia.


    • Anonyymi

      No jo on avuttomuus huipussaan,kun ei terveet aikuiset ihmiset enää pärjää edes talitiaisille.

    • Anonyymi

      Nuo vellokset voisivat yhtä hyvin pannu huput päähän ja hameet päälle. Pelkäävät nyt 3 naista ja muutamaa pikkulasta. Eipä silloin pelottanut kun 35000 kutsuivat ja avustivat maahan 5 vuotta sitten .Aika väsyttäviä tyyppejä

      • Anonyymi

        ååliö


    • Anonyymi

      Arto Luukkonen on viisas mies. "vihiriät pitää ajoissa pysäyttää " Ramada ja homojenpäivä oli ohisalolle tärkempi,kuin kaatuneiden muistopäivä. Ei maininnu sanallakaan kaatunesta tä,ä ohisalo.

    • Anonyymi

      Kyllä kissaa tarvittasiin. Huono talo jossa ei ole kissaa.

      • Anonyymi

        Minulla ei ole kissaa se olisi kylä tosiankin hyvä. Onko nyt taloni huono? Pita visiin ota kisa talloki on site huva.


    • Anonyymi

      Kysymys kuuluu, mitä Suomen ulkoministeriön asiamies on alueella tehnyt ja kenelle on maksettu. Mahdollisesti Isisille. Isisin ja vihreiden tavoitteet kohtaavat siinä, että kumpikin haluaa fanaatikkojen palaavan länsimaihin jatkamaan tihutöitään, Halla-aho kommentoi.

    • Anonyymi

      On meillä hallitus helvetti. Ulkoministeri kiero valehtelija vale valeen perään aina vaan. Tuo h--o olisi pitänyt rikostutkinnan alkaessa hyllyyttä heti alkuun. Vihireden almäki onneksemme jatkuu koko aika.

    • Anonyymi

      Arto Luukkonen on viisas mies. "vihiriät pitää ajoissa pysäyttää " Ramada ja homojenpäivä oli ohisalolle tärkempi,kuin kaatuneiden muistopäivä. Ei maininnu sanallakaan kaatunesta tä,ä ohisalo. Semmonen se

    • Anonyymi

      Meillä on nyt kaikkienaikojen paras presitentti siitä ei liene kukaan erimieltä.

      • Anonyymi

        Sie et ilmeisesti vielä ollut olemassa Kekkosen aikaan. Silloin oli hyvä meininki .
        Siihen aikaan kokkareet yrittivät hallitukseen. Kekkosen vastaus oli, että hullujako te olette. Ei ikinä.


    • Anonyymi

      Kekkonen oli kaikkienaikojen mitättömin resitentti piste.

      • Anonyymi

        Älä nyt hulluja kirjoittele. Urkki oli kansanmies. Joi, kova naihman ja kalastamaan ja tykkäs neukuista kuten persut nyt.
        Urkki kun täräytti kirjeitä myllystäni , niin se oli kova juttu asianomaiselle joka sellaisen sai. Sie et vaan poika tiiä


    • Anonyymi

      Köyhyys rehotti valtoimenaan suomessa,pakkohuutokauppoja jatkuvalla syötöllä jne . Se oli kekkosen aikaa se. Kekkonen pani sentään toimeen,määräsi miettusen hätätilahallituksen eduskuntaan,että selvittäisii ahdingosta jollainlailla. Nyt on juuri sama tilanne pitäisi nimittää uusi hallitus nimeltä hätätila.

      • Anonyymi

        Vennamohan se palotteli sotien jälkeen pientiloja Sodankylän rääseköihin ja jängille.
        Oli Lismanaapaa, Puolakkavaaraa ym joissa ei mitään mahdollisuutta pysyä hengissä ilman kovia tukiaisia,pellonraivaus,ojienkaivuu ym ym tukia tuen päälle.
        Konkkaaaltohan siinä kävi.
        Kekkonen hyvä mies oli, mutta veljeily miettusen kanssa pisti ensin Kemijoen tukkoon voimalaitoksilla ja sitten Miettusen firma koneineen jylläsi vielä metsät mataliksi ja ojitti päälle että lapin kirkkaat vedet muuttuivat humusvelliuriksi.
        Se oli kai kepu politiikkaa se. Lapissa 45 prossaa kannatti maalaisliittoa ja 40 kommareita. Vauhdikasta oli lesta maassa.
        Jaha jatketaan toiste....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vennamohan se palotteli sotien jälkeen pientiloja Sodankylän rääseköihin ja jängille.
        Oli Lismanaapaa, Puolakkavaaraa ym joissa ei mitään mahdollisuutta pysyä hengissä ilman kovia tukiaisia,pellonraivaus,ojienkaivuu ym ym tukia tuen päälle.
        Konkkaaaltohan siinä kävi.
        Kekkonen hyvä mies oli, mutta veljeily miettusen kanssa pisti ensin Kemijoen tukkoon voimalaitoksilla ja sitten Miettusen firma koneineen jylläsi vielä metsät mataliksi ja ojitti päälle että lapin kirkkaat vedet muuttuivat humusvelliuriksi.
        Se oli kai kepu politiikkaa se. Lapissa 45 prossaa kannatti maalaisliittoa ja 40 kommareita. Vauhdikasta oli lesta maassa.
        Jaha jatketaan toiste....

        No miksi ihmeessä tähän sekaut soopaa kirjoittamaan,mee jonnekin muualle tai tee oma ketjusi.


    • Anonyymi

      Tilastotietojen mukaan sodankylän asutustiloilla /lismanaapa,puolukkavaara,suvantok,jne.. ei ole ollut ainuttakaan pakkohuutokauppaa. Mutta koko muusuomi oli tikutettuna ulosotossa ja pakkohuutokaupoissa. Asutustilalliset eivät saaneet juurikaan mitään tukea tiloilleen. Kävivät savotoilla ja ulkona tienaamassa rahaa,sekä sen mitä karjasta ja vähäsestä metsämyynnistä saivat. Siihenaikaan metsänmyynti oli luvanvaraista,eikä siihen annettu juuri kuin suolarahan edestä myyntilupia.

      • Anonyymi

        Veikko Vennamo
        Lakitieteen lisensiaatti, tullineuvos, SMP:n kunniapuheenjohtaja
        Maatalousministeriön asutusasiain osaston osastopäällikkö ja ylijohtaja 1944-59. Johti 400 000 siirtokarjalaisen asuttamista. Maatila piti antaa sekä Karjalan evakoille että rintamamiehille, ja tästä ryhmästä syntyi vennamolaisuuden keskeinen tuki.

        Siirtolaisten lisäksi asutustiloja sodan jälkeen saivat myös sodassa palvelleet nuoret avioituneet miehet perheineen(piti olla lapsi/lapsia) Sensijaan ne sodassa palvelleet, jotka eivät olleet sodan aikana tai aiemmin avioituneet ja parit, joilla ei ollut lapsia, jäivät ilman "kylmää"tilaa.

        Karjalaiset asutettiin pääosin Etelä-Suomeen, muut maanhankintalain piirissä olleet lähinnä Pohjois- ja Itä-Suomen syrjäseuduille. Näin maatalous ulotettiin alueille, joiden ilmasto ei ollut suotuisa viljelylle.
        Sodanjälkeistä asutustoimintaa on sittemmin syytetty liian pienten ja elinkelvottomien tilojen muodostamisesta. 1950-luvun loppuessa lähes puolet tiloista oli alle 5 hehtaarin pientiloja, yli 20 hehtaarin tiloja oli viitisen prosenttia.

        Kaikkihan eivät saaneet täältä tilaa/maata, vaikka sitä anoivatkin. Vennamossa kyllä oli jo silloin politiikon vikaa kovastikin. Jos päätös oli hakijan kannalta epäedullinen, sen allekirjoitti joku Vennamon alainen. Jos taas myönteinen, silloin Veikko sen itse allekirjoitti. Näin saatiin uskollinen äänestäjä.


    • Anonyymi

      Kyllä se on todellaki luov

    • Anonyymi

      Niinpä

      Mikä UPM:n Kaipolan paperitehtaan sulkemisessa taas on niin vaikeaa ymmärtää? Korona on vain viimeinen niitti, se sulkeminen olisi tullut joka tapauksessa. Suomen aivan järjetön veroaste on tuhonnut tästä maasta kaikki toimintaedellytykset luoda tuottavia työpaikkoja, työllistää ja saada kotimarkkinat terveellä tavalla pyörimään.

      ‍‍
      Jos sinulla on lehmä joka lypsää ja kepität sitä, se saattaa hetken lypsää enemmän. Lopulta lehmä kuitenkin kuolee, kun sen kepittää kuoliaaksi. Sitten siltä ei saa yhtään maitoa. Suomalainen yrittäjä on se lehmä. Sillä erotuksella, että se yrittäjälehmä joutuu ryöstöverottavassa Sossulandiassa vielä ostamaan sen kepin itse... joka vuosi korkeammalla hinnalla. Keppiä tulee, että yrittäjä voisi rahoittaa koko ajan kasvavaa vapaamatkustajien joukkoa. Vapaamatkustajia on niin valtavasti, että Suomen "demokratiassa" heillä on 2/3 äänistä. Miten sellaista voi äänestämällä siis enää korjata?

      ‍‍
      Miten vaikeaa on tajuta, että koko elämänsä julkisella sektorilla verovaroilla rahoitetuissa suojatyöpaikassa loisineet poliitikot eivät ymmärrä tuottavien työpaikkojen luomisesta MITÄÄN? He pystyvät synnyttämään vain verovaroilla maksettuja työpaikkoja, jotka tulevat veronmaksajille aina valtavan kalliiksi. Kaikki heidän "projektinsa" haukkaavat AINA paskaa. Muistellaan vaikka Business Finlandia, Valcoa, Wärtsilä Meriteollisuutta, Soneran Saksan UMTS-ilmatilakauppoja, Stora Enson Consolidated Papers kauppaa tai Soklin ja sähköverkon myyntiä. Nämä idiootit onnistuivat tuhoamaan totaalisesti jopa maapallon parhaan ja luotettavimman taksijärjestelmän.
      ‍‍

      Menettekö te kysymään stuertilta tai sisustussunnittelijalta jotain viemäriremontista? Ette. Miksi helvetissä me siis oletamme jonkun Maolaisen ajatusmaailman omaavan pikkupissispääministerin ymmärtävän jotain taloudesta ja yritysmaailman dynamiikasta?

      ‍‍
      Tuottavia yksityisen sektorin työpaikkoja saadaan aikaiseksi vain sillä, että poliitikot luovat yrityksille sellaiset toimintaedellytykset, että fiksut ihmiset luovat ne työpaikat itse. Mitään muuta nämä veroelätit ja suojatyöpaikkalaiset eivät pysty tekemään.
      ‍‍

      Suomessa se tarkoittaisi valtavan, pöhöttyneen julkisen virkamiesarmeijan ja byrokratian heittämistä helvettiin ja matalampaa verotusta. Se on tasan niin yksinkertaista. Mitä pienemmällä nimellispalkalla suomalainen duunari tulee toimeen, sen parempi hintakilpailukyky meillä on. Se vaatisi valtavan välistävetäjien armeijan poistamista ravintoketjusta. Mutta Suomessa toimitaan TÄSMÄLLEEN PÄINVASTOIN ja kehitellään mm. kaiken maailman törkeän hintaisia "pormestarimalleja" kuntiin... ja sitten ihmetellään, kun pikku hiljaa tästä maasta pääomat, rikkaat ihmiset ja nettoveroja julkiselle sektorille takovat yritykset nostavat kytkintä.
      ‍‍

      Se täydellinen ymmärryksen puute, mikä poliitikoilla on, on mykistävää. Tämän todetakseen ei tarvitse katsoa kuin mitä tahansa Ylen puoluejohtajien tenttiä. Kuten olen sanonut, Suomea johdetaan lasten ja apukoululaisten ymmärryksellä... ja jostain käsittämättömällä tavalla kumpuavalla vasemmistolaisella kateudella. Vain "valtion verotulot" kiinnostavat, niiden nettoverojen takojilla ei ole Suomessa minkäänlaista poliittista edustusta.
      ‍‍

      Olen seinälläni jankuttanut 10 vuotta näitä samoja asioita. Suomessa ei ole yhtäkään puoluetta, joka nämä asiat ymmärtäisi. Se on säälittävää. Nyt syksyllä alamme maksaa tästä typeryydestä ja yhteiskunnan vasemmistolaisesta ilmapiiristä lopullista hintaa.
      ‍‍

      UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen Kaipolan paperitehtaan sulkemisesta:

      "Ulkoisten kustannusten osuus ja verorasitus on käynyt Suomessa ylivoimaiseksi. Liikenteen dieselveroa korotetaan jokaisella hallituskaudella, vaikka tiedetään, että 80% kulutuksesta on raskaassa liikenteessä, esimerkiksi puun tai tavaran kuljetuksessa. Neljä kertaa Ruotsia korkeampi paperiteollisuuden sähkövero ei edesauta yksiköiden menestystä. Kuidun hankintaketjuun kertyy verorasitusta ja polttoainekustannuksia enemmän kuin kilpailijamaissa. Valtakunnallinen ammattiyhdistysliike ajaa tasakorotuksia ja lyhyempää vuosityöaikaa, vaikka tulotaso on jo nyt 30 % korkeampi ja vuosityöaika lyhyempi kuin Saksassa vastaavaa tuotetta tekevissä tehtaissa."
      TÄMÄ KIRJOITUS/VIESTI ON KOPIOTU KITTILÄN PALSTASTA .s

      • Anonyymi

        On järkevä ja totuuden kertova kirjoitus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On järkevä ja totuuden kertova kirjoitus.

        Joo Kittilästähän se varma totuus tulee. Jatka harjoituksia


      • Anonyymi

        Suomessa se tarkoittaisi valtavan, pöhöttyneen julkisen virkamiesarmeijan ja byrokratian heittämistä helvettiin ja matalampaa verotusta. Se on tasan niin yksinkertaista. Mitä pienemmällä nimellispalkalla suomalainen duunari tulee toimeen, sen parempi hintakilpailukyky meillä on. Se vaatisi valtavan välistävetäjien armeijan poistamista ravintoketjusta. Mutta Suomessa toimitaan TÄSMÄLLEEN PÄINVASTOIN ja kehitellään mm. kaiken maailman törkeän hintaisia "pormestarimalleja" kuntiin... ja sitten ihmetellään, kun pikku hiljaa tästä maasta pääomat, rikkaat ihmiset ja nettoveroja julkiselle sektorille takovat yritykset nostavat kytkintä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On järkevä ja totuuden kertova kirjoitus.

        Sinulta unohtu vain, että ko. tehdas tuotti viime vuonnakin 1 500 0000 0000 euron voittoa, josta jaettiin osinkoja 1 miljardi.
        Jos tuo ei kannata niin mikä sitten. Mietippä sitä


    • Anonyymi

      Unohda hallaahon ja orvon höpinät ja lue joskus faktaa:

      Marita Laukkanen
      Tutkimusjohtaja, energia-, ympäristö- ja ilmastopolitiikka @VATT_research
      . Dosentti (taloustiede) @helsinkiuni . @UCBerkeley PhD

      Muutama huomio energiaveroista (1/n):
      Valtiovarainministeriön budjettiesityksen mukaan sähkövero laskettaisiin vuoden 2021 alusta niin alas kuin EU:n energiadirektiivi sallii.
      Jos esitys toteutuu, sähkövero ei voi missään EU-kilpailijamaassa enää olla alhaisempi kuin Suomessa.

      Dieselin vero taas ei ole reaalisesti noussut vuoden 2012 jälkeen. Pumpusta tulevien dieselpolttoaineiden vero ei ole nimellisestikään juuri noussut, sillä myytävissä seoksissa on korvattu fossiilisia jakeita kevyemmin verotetuilla biopolttoaineilla. (2/n) https://eduskunta.fi/FI/vaski/Kysym

      Vuosien 2011 ja 2012 ympäristöperusteisia energiaverojen korotuksia kompensoitiin poistamalla työnantajan Kela-maksut vuonna 2011. Lisäksi kuorma-autojen käyttövoimaveroa alennettiin kompensaationa dieselin veronkorotuksesta vuonna 2012. (3/n)

      Elokuussa 2020 voimaan tullut dieselveron indeksikorotus lisää maaliikennepalveluiden kokonaiskustannuksia mekaanisesti noin prosentilla. (4/n)

      Tehdasteollisuuden kustannuslisäys maaliikennepalveluiden kautta olisi arviolta 0,03 % suhteessa kokonaiskustannuksiin – olettaen, että maaliikennepalvelut pystyvät siirtämään kohonneet kustannukset täysimääräisesti eteenpäin tehdasteollisuudelle. (5/n) https://finlex.fi/fi/esitykset/h

      Sivuhuomiona: Tieliikenteen dieselistä käytetään Suomessa rekoissa arviolta noin 30 %, rekoissa ja kuorma-autoissa yhteensä noin 50 %, VTT:n Lipasto-laskentajärjestelmän perusteella. En tiedä, mistä tänään Twitterissä pyörinyt 80 % raskaan liikenteen osuus tulee. (6/n)

      Energian yksikkökustannukset riippuvat sekä energiatehokkuudesta että energian hinnasta. Kustannuskilpailukykyä voidaan siis parantaa sekä kohottamalla energiatehokkuutta – eli lisäämällä energian tuottavuutta – että alentamalla energian hintaa. (7/n)

      Energiankin osalta voi ehkä Paul Krugmania lainaten todeta ” Productivity isn't everything, but in the long run it is almost everything”. (8/n)

      Energiaveroista puhuttaessa usein unohtuu, että tuotannon sijoittumisen monista osatekijöistä huomionarvoinen on myös vaikkapa yritysten kussakin maassa voitoistaan maksama yhteisövero. Yhteisövero on Suomessa 20%, tärkeissä kilpailijamaissa Ruotsissa 21.4% ja Saksassa 30%.

    • Anonyymi

      Ei ääliöt eu;ssa ole yksikertaisesti tavalliselle varsinkaan lappilaiselle mitään muuta kuin HAITTAA ainakaan tähänasti ollut PISTE: Että te peräkamripoijat saa sieltä kuitenkaan vittua,vaikka kuin puolustatte eu:ta

      • Anonyymi

        Ei tiete
        nkään,meillä on tämä vagina ongelma päällimäisenä. Ei minkään Pesosen häippäsy pois kuvioista. Ei se mihinkään maailmalla pomoksi pääse mutta ehkä Portugaliin veronkiertäjien juttu ja ryyppykaveriksi.
        Me ollaan vanhoja ,ei enää jiesiöön rakenneta tehtaita vaikka tietämystä on kovasti


    • Anonyymi

      Niissä navetoissa ei ollut siis sontaluukkua. Nissä oli ovi. Talleissa oli sontaluukku,koska hevosen paska oli kevyempää ja sitä oli yleensä vähän.

      • Anonyymi

        Kyllä niissä joissain pikkunavetoissa saattoin olla penenmpi ovins.luukku.


    • Anonyymi

      Muutos on täällä. 1.9 Helsingissä järjestettiin mielenosoitus EU-eron saamiseksi. Liian pitkään on tavallisia suomalaisia johdettu harhaan, sillä alusta alkaen Euroopan Unioni on vienyt Suomea liittovaltion suuntaan. Tämä rauhanomainen mielenosoitus oli menestys! Sinne tuli puhujia kaikkialta Suomesta ja eri elämän alueelta. Helsinki ja Sanna Marin kuuntelivat kun puhujat kertoivat EU:n epäonnistumisesta, ja kuinka kansa vaati eroa Euroopan Unionista heti. Nyt on Suomen aika tuoda takaisin puhdas vapaus ja itsenäisyys. Vaikka uutistalot eivät paljon palstoillaan mielenosoituksesta maininneet, se oli tärkeä alkuaskel tulevalle Suomen EU erolle.

      • Anonyymi

        Kauhian iso oli mielenosoitus vajaa parisataa höyrypäätä purkasi ksenofobiaansa = muukalaisuuden pelkoaan.
        Mitä muuta voisikaan odottaa lahkosta jonka aatteellinen pohja on Halla-ahon scriptasta ja Hankamäen Totuus kiihotttaa kirja kertoo loput. Jos joku höynäytetty vielä luulee kannattavansa persuissa vaikka SMP:n perinteitä jatkavaa puoluetta, niin erehtyy pahasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kauhian iso oli mielenosoitus vajaa parisataa höyrypäätä purkasi ksenofobiaansa = muukalaisuuden pelkoaan.
        Mitä muuta voisikaan odottaa lahkosta jonka aatteellinen pohja on Halla-ahon scriptasta ja Hankamäen Totuus kiihotttaa kirja kertoo loput. Jos joku höynäytetty vielä luulee kannattavansa persuissa vaikka SMP:n perinteitä jatkavaa puoluetta, niin erehtyy pahasti.

        Jiesiöläist riitelevät keskenään täälläkin..


    • Anonyymi

      Jiesiöläist riitelevät keskenään täälläkin

    • Anonyymi

      Lauantaina 28. marraskuuta 2020 klo 13.30 – 15.30
      Eduskuntatalo
      Julkinen · Järjestäjänä FIXIT - Suomi eroon EUsta
      Suomi eroon EUsta ja eroa hallitus- mielenosoituksessa me Suomen kansalaiset vaadimme edelleen hallituksen eroa sekä Suomen eroa EUsta ja vastustamme EU:n elpymispakettia. On selvästi nähtävissä, että EU menee vääjäämättä kohti liittovaltiota ja Suomen hallitus pääministerin johdolla tekee maastamme ikuisen velkavangin unioniin. Jos jo nyt korkeaa verotustamme nostetaan entisestään, ajetaan kansalaiset ahdinkoon vain sen vuoksi, että vastuuttomalla taloudenpidolla eläneet Etelä-Euroopan maat saisivat talouttaan tasapainoon. Tätä me emme voi hyväksyä. Suomi on itsenäinen maa ja sellaisena sen tulee pysyäkin. Päätösvalta meidän oman kansamme asioista ja hyvinvoinnista tulee saada takaisin Suomeen, se ei kuulu EU:lle. Me suomalaiset pidämme itsenäisyydestämme kiinni ja siten kunnioitamme myös sen meille taistelleita esi-isiämme. Siksi vaadimme Suomen hallituksen eroa ja Suomen eroa EU:sta.
      Tapahtuman järjestävät tavalliset Suomen kansalaiset. Se on suunnattu Suomen kansalle, eikä se liity minkään poliittisen puolueen, ryhmän järjestön tai minkään muunkaan yhteisön toimintaan eikä näin ollen mielenosoituksessa sallita muita tunnuksia tai lippuja kuin Suomenlippu sekä tapahtuman luonteeseen sopivia banderolleja. Tapahtuma on rauhanomainen ja päihteetön. Ei rasismia. Tapahtumasta on tehty asianmukaiset ilmoitukset viranomaisille. Lisäksi korostamme jokaisen kansalaisen omaa vastuuta koronaviruksen suhteen eli tulemaan paikalle vain terveenä, huomioimaan turvavälit sekä noudattamaan hygieniasuosituksia. Näytä vähemmän
      Muu

      • Anonyymi

        Suomi eroon EU:sta ja mitä sitten?
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16569741/eu-haluaa-alkaa-rahoittaa-venajan-oppositiota-ja-venaja-yliopistoja!#comment-104242414
        Onko Suomen itsenäisyyden oikeutuksesta puhuttu sen jälkeen? Mikä ensimmäisenä tunnusti Suomen itsenäisyyden? Neuvostoliiton laittomalla vallankaappauksella tehdyn laittoman hallituksen johtaja Lenin. Edes kansanäänestystä ei Suomessa järjestetty.
        Mitä nykyään sanotaan siihen, jos laiton vallankaappauksessa syntynyt hallitus antaa itsenäisyyden jollekin maalle? Eikö se ole mitätön?


    • Anonyymi

      No ne navettojen sontaluukut jiesiössäkin auki auki jotta tintit pääsee lämpimään pakkasta pakoon

    • Anonyymi

      Kyllä ne esim tiaset tykkää pakkasella olla lämmössäkin,jos niillä oon siihen mahdollisuus.

      • Anonyymi

        Kyllä kyllä paljon niitä tiasia kuolee kovill pakkasil lapiss.


    Ketjusta on poistettu 93 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe