Ravintolat käyttää valtavasti rasvaa

Anonyymi

Yhden pienen pihvin paistamiseen 200-300g voita, eihän tuossa ole mitään järkeä, sitten huuhtelevat ne rasvat viemäriin ja tukkivat viemärit. Samalla tavalla laittavat rasvaa kaikkeen muuhunkin ruokaan, kerralla pilkkoi monta voipakettia TV:ssä. Saahan voilla makua, mutta ei ihme että ravintoloissa syövät lihoo tolkuttomasti.

Raaka-aineiden tuhlaustakin tuollainen, samaan aikaa kodeissa käytetääön mahdollisimman vähän rasvaa. Tuosta sitten jotkut maksaa isot rahat vaikka kotona voisi syödä paljon terveellisemmin ja halvemmalla.

2

<50

    Vastaukset

    • Rasvanerotuskaivo on keksitty.

      • Silti putket tukkeutuu, etenkin matupaikkojen takia. Rasvat pitäisi kerätä myös hyötykäyttöön eikä laskea viemäriin tai jätteisiin.

        Miksi sitä rasvaa edes pitää olla monen sentin kerros pannulla, sehän on rasvassa keittämistä eikä paistamista, keittorasvoja taas pitäisi käyttää monta kertaa, mutta ei kuukausia kuten matut tekee.


    suomi24-logo

    Osallistu keskusteluun

    SEISKA.FI

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut