Nyt pientä keskustelua loimulohen tekemisestä. Meidän kaupungissa kiertää loimulohen myyjä. Minun mielestä se on enemmänkin grillattua ja nuotiolohta. Lohifileet on melkein tulessa kiinni.
Minä kun teen loimulohen, kypsytyslauta on on niin kaukana tulesta, että, voi tuntea miedon lämmön kädessä. Kalan kypsennys kestää vähintään 2-3 tuntia. Eikä valu kalarasvaa yhtään pihalle, kaikki herkku jää sisälle. Nämä kiertävät myyjät kypsyttää kalan puolessa tunnissa, että valkuaiset pursuaa pihalle. Eikövätkö he tiedä, mikä on loimulohi, vai onko tarkoitus vain tehdä nopeaa tienestiä? Enkä oo muuten ensi kertaa asialla. Siirtelen kalan etäisyyttä nuotion loimun mukaan. Anteeksi ammattilaiset, mutta en malttanut kommentoida...
Loimulohen osaajat?
Anonyymi
0
<50
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1343599
- 1101409
Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä
"Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht2711320Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa
Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.691239Kalateltta fiasko
Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr171134Nainen voi rakastaa
Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt791081Ikävöimäsi henkilön ikä
Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie451028IS Viikonloppu 20.-21.7.2024
Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku571019- 301016
- 53938