Nyt pientä keskustelua loimulohen tekemisestä. Meidän kaupungissa kiertää loimulohen myyjä. Minun mielestä se on enemmänkin grillattua ja nuotiolohta. Lohifileet on melkein tulessa kiinni.
Minä kun teen loimulohen, kypsytyslauta on on niin kaukana tulesta, että, voi tuntea miedon lämmön kädessä. Kalan kypsennys kestää vähintään 2-3 tuntia. Eikä valu kalarasvaa yhtään pihalle, kaikki herkku jää sisälle. Nämä kiertävät myyjät kypsyttää kalan puolessa tunnissa, että valkuaiset pursuaa pihalle. Eikövätkö he tiedä, mikä on loimulohi, vai onko tarkoitus vain tehdä nopeaa tienestiä? Enkä oo muuten ensi kertaa asialla. Siirtelen kalan etäisyyttä nuotion loimun mukaan. Anteeksi ammattilaiset, mutta en malttanut kommentoida...
Loimulohen osaajat?
Anonyymi
0
76
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1822158
Oletko ymmärtänyt
Oletko ymmärtänyt jotain kaivatustasi lähiaikoina tai oletko muuttanut mielipidettäsi kaivatustasi?1641856Sanna Ukkolan kolumni: Rautarouva, joka unohti joukkonsa - Riikka Purran pitäisi katsoa peiliin
"Historialliset tappiot eivät synny vahingossa. Ne syntyvät, kun johtaja unohtaa, ketä hänen piti palvella, kirjoittaa I451844- 1231543
Ikäero suhteessa
Huomasin äsken Iltalehden tuoreen artikkelin, jossa kerrottiin, että vain 5% parisuhteista on yli 10v ikäero. Millaisia641399Liian paljon hylättyjä ääniä
Ottakaa avustaja mukaan jos ette osaa äänestää oikein. Moni varmaan sekosi kahden listan ja lipun takia. Oliko tarkoitus1741375Tiedän kyllä sen
Että käyt täällä. En kuvittelisi sellaista asiaa. Tiedän kyllä senkin, että olet ainakin ollut minusta kiinnostunut. Sen771191Ähtärin vaalitulos ja nyt neuvottelut alkavat
Keskusta voitti yhden paikan Ähtärissä kun oli hyvin ehdokkaita ( 32) ja kansanedustaja veturina keräämässä ääniä. P311024- 711023
- 15949