Miksi ne riskiryhmäläiset ei pysy kotonaan?

Anonyymi

Kaupassa ravaavat, kaiken maailman kissan ristiäisissä juoksevat. Ei se kilpiaapa hanke liene ole niin tärkeä että nyt sekin täytyi touhuta...porukkana läjä riskiryhmäläisiä.
Niemi on riskipaikka taudin suhteen mutta väestö viisveisaa siitä.

9

572

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Se minuakin etelän ihmisenä pännii. Pysykää riskiryhmäläiset kotonanne, jotta tehohoitopaikkoja jää meille etelän työssäkäyville. Mehän teidät elätetään. Meidän nuorten on kärsittävä, jotta vanhukset jäidivät henkiin. Nyt on meidän vuoro elää.

    • Anonyymi

      Mietippä sitä, että kyllä se meidän nuorempien tehtäväkin on huomata ja huolehtia, miten eletään ja käyttäydytään! Ei se korona ole aivan huoleton nuoremmillekkaan, samalla lailla tartutetaan toisetkin, jos emme varotoimista huolehdita! Kunnioita toisia ja pidä se turvaväli toisiin kun liikut esim. kaupassa! Meidän kyläkaupassa siitä kyllä pidetään huoli, että olisi turvallista käydä kaupassa, älä sinäkään tunge siellä kassalla tykö, ei niin kiire voi olla! Jaksa odottaa jonossa niinkuin toivotaan! Huomioi se myös pakatessasi tavaroita kassan jälkeen! Tuntuu siltä, että nyt on oikeus vain riskiryhmiä mollata ja itse käyttäydytään hyvin epäasiallisesti! Kuljetaan muilla kylillä, hällä väliä tyylillä, se on suurempi riski tuoda se korona myös tälle kylälle! Ulkoilmassa on jokaiselle tilaa pitää turvaväliä, niin myös Kilpiaapa touhuissa! Siellä ei ole tungosta, ulkonaliikkumiskieltoa ei vielä ole! Pidetään huoli toisista ja itsestämme, kyllä tästäkin selvitään! Onhan sen toivon antanut niin presidentti kuin meidän kunanjohtajakin!

    • Anonyymi

      Paikalliset ei rajoituksista piittaa. Tavataan tulilla ja ryypiskellään. Sitten kun tulee se ensimmäinen tartunta nin on koko kylä happikaapissa.

      • Anonyymi

        Sammaa kattonut.eihän sielä kaupassa olekhaan muita ko yli 70 vuotiaita. Ei piä laittaa ollenkaan niitä kylymä koneita kuntoon,että pysyvät kotonaan


    • Anonyymi

      Olokaapa asiointiapuna niille riskiryhmäläisille niin josko sitten pysyisivät kotosalla. Teillä lienee aikaa kun jauhatte siitä keskustelupalstalla. Sitten voitte kilvoitella siitä vuoden Pelkosenniemiläinen tittelistä kun oletta tehny jotain hyvää muidenkin kuin itsenne mielestä. Jos tänäkesänä ei järjestetä toritapahtumaa niin seuraavana vuonna sitten, silloin voidaan valita kaksi hyväntekijää kerrallaan.

    • Anonyymi

      Minun mielestä lähtökohta pitäisi olla ankara tehohoidon priorisointi, mutta aihe on tabu yhä tässä vaativassa. Ei hoitoa itsetuhoisille. Parveilu on itse tuhoisuutta.

      On ihan väärä lähtökohta, että jokaiselle pitää tarjota tehohoitopaikka. Siis ihmisille, jotka eivät kunnioita omaa ja muiden elämää. Sellainen tehohoito on hukkainvestointi.

      Sinänsä mielestäni ihmisten on saatava ulkoilla, jos kieltäytyvät hoidosta. Itse olen miettinyt, miten hoitotahtoni näkyisi parhaiten. Suunnittelen vasemmalle rintakehälle tatuointia "DNR ei elvytystä ei tehohoitoa". Jos saan mahtumaan, lisään vielä tekstin "ei traumakirurgisia toimenpiteitä". Tuo viimeinen vaatii vielä muotoilua. Tarkoittaa, että esim. onnettomuustilanteessa rintakehää tai vatsaa ei avata, jotta verenvuoto saataisiin pysäytettyä. Itse uskon, että monessa lääketieteellisesti vaativassa tilanteessa kuolema on vähiten kärsimystä aiheuttava ratkaisu.

    • Anonyymi

      Antkaahan käyvät kaupasta ruokansa. Tuskin sinne muutoin uhalla tulevat. Antakaa tila älkääkä tukkeuko kauppaan jos näette näiden iäkkäiden menevän sinne. Ei niitä sielä haitalle asti ole.

    • Anonyymi

      STM.n henkilö kertoi tiedotustilaisuudessa, että tehohoitoa Suomessa ovat tarvinneet hieman yllättäen keski ikäiset eikä niin perussairaat ihmiset. Eli toisinsanoen ei kannata luulla että olette suojassa ja kaikki koskee vain perussairaita ja iäkkäitä ihmisiä.

      • Anonyymi

        Juuri näin, ei kukaan meistä ole suojassa! Jokaisen pitää suojata itseään ja muita! Monesti nämä ns. perussairaat ihmiset huolehtivat itsestään paremmin kuin moni muu jo sairautensa vuoksi! Harrastavat liikuntaa voimiensa mukaan, syövät tervellisesti, eivät tupakoi ja "ryyppää"! Monen nuoremman tupakoivan henkilön keuhkot ovat huonossa kunnossa, vaikka uskoo olevansa terve, heille tämä korona voi olla kohtalokas! Yhdessä tästä selvitään, kun jokainen omalta osaltaan huolehtii ohjeiden noudattamisesta ja huomioimme toisemme! Turha tässä on ikäihmisiä yksin mollata, jos itse et tee osaasi ohjeiden noudattamiseksi!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1465
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe