Mitä mieltä naiset olette

Anonyymi

itseänne nuoremmista ja kauniimmista naisista? Herättävätkö he teissä kateutta, häpeää, vihaa tai pelkoa? Miltä tuntuu olla tekemisissä tällaisen teitä ylempiarvoisen naisen kanssa?

41

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jos vaan saan viritettyä hymyn naamalleni, niin teen sen. Turha siihen on jäädä haaveilemaan.

      • Anonyymi

        Oletkin nainen?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Oletkin nainen?

        MInäkin luulin mieheksi :O


      • Anonyymi kirjoitti:

        Oletkin nainen?

        Ihan mies kyllä. Kiitos kysymästä. Tuli vaan hätäisesti luettua tuo otsikko.


    • Anonyymi

      No en oikeastaan näe kauniita, mielestäni kaikki on niin taviksia. Edes noi julkimot ei kutkuta silmänystyröitä. Jos nyt mietin jotain kaunista, joita on 0,0001 %... mietin lähinnä onko se selvinnyt silleen helpommalla ettei ole ulkonäöstä pilkattu tai syrjitty. Ehkä haikeus on se tunne mikä tulee.

    • Anonyymi

      Varmaan kaikkia niitä.

    • Anonyymi

      Onneksi olen kasvanut perheessä jossa pidettiin tärkeänä tukea meidän lasten, niin tyttöjen kuin poikienkin (7 kpl yhteensä) tervettä hyvää itsetuntoa.
      Opimme jo pienestä pitäen että olemme tismalleen yhtä hyviä ja tärkeitä kuin kuka muu tahansa maailmassa, olkoot sitten paavi tai haudankaivaja.
      Meidät opetettiin näkemään ihmisen arvo ihmisenä, ei pelkkinä kuorina.
      Olen hyvin kiitollinen vanhemmilleni jotka tukivat minua murrosiän myrskyissä hyväksymään itseni. Koskaan en ole ollut kaunis enkä sellaista luullut. Se ei kuitenkaan ole koskaan minua elämästä estänyt eikä pyrkimästä saavuttamaan sen mitä oikeasti haluan. Ja voinpa sanoa että hyvin olen onnistunutkin. Kiitos sen terveen itsetunnon.
      Tällaisena kuin olen, olen sinnikkäästi käynyt kouluni ja opiskellut hyvän ammatin. Olen tavannut miehen joka rakastaa minua ja minä häntä. Meillä on kaksi lasta joita kasvatamme vahvoiksi ja kestäviksi tähän pinnalliseen maailmaan. He oppivat takuulla sen, että kukaan ei ole heidän ylitseen mutta ei myöskään alempana.
      Mitä kauneuteen tulee, näen sitä kyllä puhtaimmillaan hyvin nuorissa ihmisissä joilla vielä on tietty raikkaus jäljellä. Ikävä kyllä se turmelaan hyvin äkkiä väärillä valinnoilla ja maailman ulkonäöllisten painostusten edessä. Siksi juuri lapsia tulisi alusta asti tukea rakastamaan terveesti itseään eikä menemään virran mukaan keinotekoisten ihanteitten perässä.
      Myönnän olleeni kateellinen joskus lapsena jostain mitä jollain muulla oli. Mutta aikuiseksi kasvamiseen kuuluu kypsyminen ja turha kadehtiminen jää. Kateus on turha ja sisältä päin syövyttävä tunne. Se ei rakenna mitään, vaan tuhoaa ja aiheuttaa pahaa. Kun ihminen on turvallisesti oma itsensä ja omana itsenään, on hyvä elää. Voi olla armollinen itselleen ja muille, ja hyväksyä erilaisuutta.
      Ihmetyttää se minkälainen ihmistyyppi kirjoittaa aloituksen kaltaisia asioita? Katkeruus ainakin paistaa kovin läpi, ja varmasti isot pettymytkset elämässä, naismaailmassa? Se todistaa myös suurta kypsymättömyyttä ja kehittymättömyyttä. Täällä on paljon pahoinvoivia ihmisiä, ja se on ikävää.

      • Anonyymi

        Erittäin hyvin sanottu ❤️


      • Anonyymi

        Aivan loistava kirjoitus ❤️


    • Anonyymi

      Huon8lta

    • Anonyymi

      Toi ylempiarvoinen kuulosti jotenkin oudolta mitähän sillä aloittaja oikein tarkoitit?

      • Se tarkoitti naista, jota ätmit eniten kuolaa..


      • Anonyymi
        Wwuwuw kirjoitti:

        Se tarkoitti naista, jota ätmit eniten kuolaa..

        Outo sanavalinta kuitenkin. Miksi kukaan olisi kateellinen jollekin nuoremmalle ulkonäöstä. Ongelmansa ne on kauniillakin naisilla.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Outo sanavalinta kuitenkin. Miksi kukaan olisi kateellinen jollekin nuoremmalle ulkonäöstä. Ongelmansa ne on kauniillakin naisilla.

        Aloituksen takana on ätmi, joka kadehtii ytmiä..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Outo sanavalinta kuitenkin. Miksi kukaan olisi kateellinen jollekin nuoremmalle ulkonäöstä. Ongelmansa ne on kauniillakin naisilla.

        se tarkoitti että nuoremmat ja kauniimmat naiset vie kaikki miehet ja saa rikkaita ja rahakkaita miehiä eli mitä meille vanhoille kurpille jää ei mitään muuta kuin tinderimiehet nekin menee nuorempien naisten mukaan toivoo ryppyinen 42v tinderijaana se tinderi kuningatar


      • Anonyymi
        Wwuwuw kirjoitti:

        Aloituksen takana on ätmi, joka kadehtii ytmiä..

        Ok.


      • Anonyymi

        Kaiken ikäisten miesten silmissä nuoret naiset ovat haluttavampia ja kiinnostavampia kuin vanhat kurpat. Eli siis ylempiarvoisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaiken ikäisten miesten silmissä nuoret naiset ovat haluttavampia ja kiinnostavampia kuin vanhat kurpat. Eli siis ylempiarvoisia.

        Kyllä ihan normaalit ja hyvännäköisetkin miehet yli 30 v on ihan terveesti kiinnostuneita lähinnä oman ikäpolvensa naisista. Voi olla vähän vanhempikin. Eikä ketään normaalia tosiaan kiinnosta pikkutytöt ja golddiggerit. Kun ihminen täyttää 35, niin alle kolmekymppisten asiat alkaa tuntua itsestä jo vähän epätodellisilta, jos on itse elänyt suht normaalia aikuistavaa elämää.

        Eikä se nuorten naisten kauneus montaa vuotta kestä, joten nauttikoon olostaan ja huomiosta rauhassa. Ihan tarpeeksi riittää huomiota minullekkin keneltä sitä kaipaan ja muiltakin.

        Kauniita ihmisiä on kiva katsoa, kauneus kääntää päät. Komeuskin joskus. Joskus kyllä vähän pistää haikeasti, kun näkee jonkun teinikaunottaren, tulee mennyt nuoruus mieleen, onko se ilkeää kateutta, en osaa sanoa, kun olen itsekkin ihan vielä kauniissa kuosissa. Enkä mitenkään tunne muuten vetoa sen tyyppisiin vanhempiin miehiin, jotka jahtaavat nuoria naisia, jotenkin noloa ja keskenkasvuista. Jos miehen vehje tarvii nuoren naisen päästäkseen kuntoon, niin jotain on kyllä pielessä. Vähän alhaisesti kai testosteronia😃😊?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaiken ikäisten miesten silmissä nuoret naiset ovat haluttavampia ja kiinnostavampia kuin vanhat kurpat. Eli siis ylempiarvoisia.

        Nuorten naisten haaveena eivät ole pallomahaiset elähtäneet papat. Kyllä, se aurinko paistaa vielä sullekkin:))


    • Anonyymi

      Vähän hölmöjä kysymyksiä, mutta ei ätmiltä voi muuta odottaakaan ;)

    • Anonyymi

      Ilahdun kovasti, koska nykyään nuoret naiset ovat enimmäkseen vyötärölihavia ja epänaisellisia. Jos näen hoikan kauniin nuoren naisen, se on ilo silmälle ja voi muistella että tuollainen olin itsekin nuorena. Ja hoikka olen edelleenkin eikä naamakaan ole kurtussa :)

    • Anonyymi

      Haluaisin korostaa terveellistä, luonnonmukaista elämäntapaa, huomioiden elämän lyhyys. Outo kysymys. Jokainen elää omaa elämäänsä, vanhuuskin on hyvää aikaa.

      • Anonyymi

        Katselen mieluummin nuoria miehiä kuin naisia. Valitettavasti nykyään nuoriso on turvonnutta pullamössösukupolvea, niin miehet kuin naisetkin. Mahtuu sinne joku hoikkakin mukaan, sellainen on ilo silmälle. Mutta YÖK näitä metriperseitä.


    • Anonyymi

      Suhtaudun suojelevasti, ja haluan antaa hyviä neuvoja joita nuorempana olisin kaivannut. Kertonut sellaisia juttuja joita olen iän myötä hoksannut. Musta olisi tullut hyvä isosisko :)

      Joskus jokunen itseäni nuorempi nainen valitettavasti osoittautunut kirkassilmäisiksi valehtelijoiksi, varkaiksi tai muuten vaan kaksinaamaisiksi, olen ärsyyntynyt siihen miten paljon nuori kaunis nainen saa etenkin miesten silmissä anteeksi, ja kaikki käsittämätön kieroilu menee helposti läpi. Kyllä kieroja korkkiruuveja löytyy vanhemmissakin naisisissa, mutta yleensä miehiltä löytyy silloin jotain kritiikkiä ja ovat jo joutuneet kohtaamaan todellisuuden.

      Mulla on naispuolisia ystäviä ollut elämässäni hyvin vähän, olen kai liian suorapuheinen enkä osaa sosiaalista naisten peliä. Minulla on ollut muutama hyvä superkaunis ystävätär, jotka ovat naisten kateuden takia olleet yksinäisiä (kuten minäkin oman outouteni takia). Heidän kanssa totuin olemaan seinäkukkanen, mutta koin sen ihan ymmärrettävänä kun molemmat oli malleja. Koin heidän kauneutensa inspiroivana, ihailin heitä enkä kokenut että jonkun kauneus olisi multa oli pois. Joskus oli koomista kun baarissa huomasi että mykistynyt mieslauma tuijottaa ystävääni, mutta lopulta niistä kukaan ei uskalla lähestyä sitä mutta mulle riittäisi jututtajaa... :D harvalla on pokkaa lähestyä itse sitä kaunotarta. Mutta haluaako itse tutustua niihin jotka läähättää kaverin perään?

      Mutta joo, en osaa ajatella että jonkun kauneus olisi minulta pois. Jos mietin että joku oikein kus*päinen itseriittoinen kaunotar veisi oman kultani ja tekisi vaikka mitä muuta henk.koht satuttavaa, kai mustakin kateuden saisi esiin.

    • Anonyymi

      Kun joku on nuorempi ja kauniimpi niin ei kai se tee hänestä millään tavalla ylempiarvoisempaa. Huvitti tuo aloittajan kirjoittama.

      Itse olen jo keski-iän ylittänyt, enkä enää niin kaunis tai hoikka tms. Mun elämää ei haittaa yhtään nuoremmat naiset vaikka ihan kauniita monet ovatkin. Mun oma parasta ennen-päivämäärä on jo mennyt aikoja sitten. Ennen minäkin olin nuori ja nätti, enää en ole kuin se " ja ".

      Ylipäänsä ihmettelen nykymaailman käsitystä kauneudesta, kaikki on mennyt kovin ulkonäkökeskeiseksi. Miksi pitäisi olla kauniimpi kuin toinen. Joku voi olla kaunis ulkoa päin kun taas toinen on sitten kaunis sisältä.
      Ja kauneus on aina katsojan silmässä.
      Joku piirre näyttää kauniilta jonkun toisen mielestä kun taas joku toinen ei välttämättä juuri samaa piirrettä pidä niinkään kauniina.
      Hyväksykää naiset ( toki myös miehet ) itsenne sellaisena kuin olette.

      • Anonyymi

        Joo.näköjöän ei saa olla onnellinen ja seksikäs kurppa ja ylpeä siitä.joku tuolla poistaa nämä viestit mutta haukkuma sellaisia riitää.ettei sielläki oo pakkeja saatu.päihitän nuoremmat sata yks nolla.että jes.


    • Anonyymi

      Naisen ikä ei vaikuta mitenkään suhtautumiseen naiseen koska en ole mies joka haluaisi perustaa perheen lapsineen. Tuosta syystä se hedelmällisessä iässä oleva 25-vuotias on täysin samalla viivalla sen 45-vuotiaan naisen kanssa. Tuo ajatellen miehisesti. Jos haluaisin nuorta ja kaunista niin menisin varmasti huoriin koska se on hyvä kauppa niin henkisesti, ajallisesti kuin myös tavotteiden kannalta.
      En haaskaa aikaa turhuuksiin, aika ei niihin riitä.
      Nuoret naiset haluavat jotain ja se voi olla perhe ja lapsi, ei enää, kiitos. Jätetään nämä jo nuoremmille.

      AsianVierestä

    • Anonyymi

      Britti koomikko Karl Pilkington on sanonut lohdutukseksi kaikille ei-fyysisesti-viehättäville, että parempi olla ruma kuin kaunis, että on paremmat maisemat. Eihän ihminen itseensä näe, jos ei peilin eteen mene. Kauniissa yksilöissä silmä lepää.

      • Anonyymi

        Toivottavasti sinussakin.äijät läskeineen arvostelee kauniita naisia ja etsii virheitä.kuka sellasta katsoo.menisivät peilin etee mutta harva niistä sellasen omistaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti sinussakin.äijät läskeineen arvostelee kauniita naisia ja etsii virheitä.kuka sellasta katsoo.menisivät peilin etee mutta harva niistä sellasen omistaa.

        Hyvää yötä.poistun.nauttikaa peilinäkymistänne.katsokaa tarkkaan😅


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvää yötä.poistun.nauttikaa peilinäkymistänne.katsokaa tarkkaan😅

        Ei kannata peiliä kotiin hankkia tai kannattaa ottaa ne viimeisetkin pois seiniltä, jos se näky ei ole niin komea tai kaunis. Tietysti jos haluaa säikähtää pahanpäiväisesti joka kerta, kun peilin eteen menee, se on sitten ihan oma valinta. ;D :)


    • Anonyymi

      No jos ovat mukavia ja ystävällisiä ja fiksuja niin kivojahan ne silloin ovat ihan sama pätee kaiken ikäisiin. Mulla on vähän italialainen mentaliteetti sen suhteen, että kunnioitan enempi itseäni vanhempia naisia. Italiassahan perheen vanhin nainen on se pää.

    • Mjoo

      Eilen poimittua

      Satuin kävelemään Piritorin poikki eilen keskipäivällä, kun vastaani kipitteli varsin vetävän näköinen platinamimmi valkoisessa kangasminihameessa ja farkkupusakassa. Oli varmaan jotain 20v. Mikä tässä on outoa, luulin oitis että hän on jonkinlainen turisti, sillä tunnen näiden kulmien naamat suhteellisen hyvin, eikä tämä kyseinen luomakunnan lumous ollut minulle ennestään tuttu. Näkemistä riitti.

      Piritorin huudit ovat aika raffeja seutuja, ja usein huomaa poliisiauton seuraavan perinteistä jutustelua ja huumekauppaa sivummalta. Paikalla on sitä perussettiä, eli kaikenlaista notkujaa ja möykkääjää; siis puhun nyt siitä porukasta, joka puhuu toistensa päälle ja joutuvat toisinaan kyselemään toisiltaan, että kuunteleeko kuuntelija puhujaa, vai ei. Tällaisella laumalla ei tunnu olevan minkäänlaista yhteistä focusta tai kohdetta, jos mömmöjä ei niiksi lueta.

      Mutta tämä turistimirri sai kaiken huomion. Aivan kaiken.

      (Naurua)

      • Ymmärrättekö?

        Kaunis näky saa jopa nistin ajattelemaan jotain muuta kuin itseään.

        (Hihitystä)


      • Funeau kirjoitti:

        Ymmärrättekö?

        Kaunis näky saa jopa nistin ajattelemaan jotain muuta kuin itseään.

        (Hihitystä)

        Kummallista

        Vieläkin kummittelevat ajatuksissa valkoinen vekkiminari ja kalpeat, kiireiset kintut.

        Olen varmaan jonkinlaisen lumouksen valloissa.

        (Hirn)


    • Anonyymi

      No jos hän on omasta mielestäni hyvännäköinen, saatan katsella häntä ihan mielelläni. Paitsi jos on tosi paljon nuorempi (tulee vähän puumaolo, jos kauhean paljon nuorempia alkaa katsella...) Ja muuten, se paremman näköinen voi olla myös itseä vanhempi. Joskus, jos toisella on vaikka tyylikkäät ja hienot vaatteet, saatan saada jotain ideoita omaan tyyliini. Mutta olen kyllä sen verran tyytyväinen omaan ulkonäkööni, ettei tule vertailtua muihin.

      Varsinaisesti kateellinen en ole ollut, mutta jos jollain keski-ikäisellä tai vanhemmalla on todella hyvä (treenattu) vartalo, on se minusta mukavaa nähdä ja kannustavaa myös. Olen itsekin hoikka, mutten mitenkään treenattu, ja jos tiedän, että toinenkin on aloittanut treenaamisen vasta vähän vanhempana, tulee tunne, että eipä ole myösäistä itsellekään.

      Naiset ovat yleisesti ottaen paremman näköisiä kuin miehet, joten kyllä heitä on ilo katsella! Miesten suhteen tulee usein turhautunut olo, kun suurin osa on keski-ikäisinä ja aiemminkin jo tosi tylsän näköisiä.

    • Anonyymi

      Jaa aloituksesta ei voi olla mitään mieltä. Kukin saa haluta ketä haluaa. Kaikki on joskus olleet nuoria ja jopa hyvin kauniita. Aikansa kaikella 😊

      • Anonyymi

        Nuoruus ei välttämättä tee kaunista mutta jotkut nuorista aikuisista on todella kauniita ja jotkut heistä myös pysyy kauniina, vaikka vuosia tulee.


    • Anonyymi

      Toivottavasti jallittavat mahdollisimman monta miestä. Jos siis haluavat.
      Muutoin ok, eihän olla samoilla tasoilla, miksi kilpailla tai olla kateellinen...

      • Anonyymi

        Toiset eivät ole edes nuorena kauniita ja toiset ovat, sitä vanhuuteen asti. Kauniit kasvon piirteet häviä mihinkään. Kuka on kenenkin mielestä sitten kaunis? Miksi pitäisi olla kateellinen ulkonäölle, kun se on vain pintaraapaisu ihmisestä? En koe, että nuoremmat naiset olisivat mitenkään yläpuolella, koska aika monet jo ylipainoisia pullamössöjä ja olen ylpeä, kun jaksanut koko ikäni urheilla ja pitää ruokavaliostani huolta. Ketjun aloittaja purkaa turhautumistaan, mutta katkeruus syö syvältä ihmistäm


    • Kyllä ihan riippuu ihmisestä itsestään, oli sitten ruma tai kaunis , nuori tai vanha, mies tai nainen, tunnenko kateutta. Häpeää tai vihaa en muista kokeneempi aikoihin. Pelkoa varmaan joskus, mutta ei liittynyt nuoriin naisiin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe