Voikohan kananmunaa pakastaa? Jäi munavoita yli eikä raaskisi poiskaan heittää.
Kananmunan pakastus
4
9084
Vastaukset
- kotikokki..
en pakastaisi.. esim. kun olet munan sekaan voin sekottanu niin sehän on jo kertaalleen siihen sulanut.. tulee härskiintyneen makuista luulisin.. ja en usko et kananmunan makukaan ainakaan paremmaksi pakkasessa menee...
- ja kalan päälle
Muna vähän harmahtuu pakkasessa ja kaikki rasva myös vähän härskiintyy. Mutta itse pakastan. Survo munavoi sopivan lasipurkin pohjalle, kansi kiinni ja pakkaseen. Vain yläpinta härkiintyy, mutta sen voi kaapia pois ennen käyttöä.
- Nimetön
Kerran talviretkellä aamupöpperössä rikoin munan pannulle ennen lämmittämistä. Melkoisen jähmeäähän se oli... mutta ei umpijäässä (muistelen että pakkasta n.8..12C) Jäätyykö raakakananmuna kunnolla?
- titta.o
Nimetön kirjoitti:
Kerran talviretkellä aamupöpperössä rikoin munan pannulle ennen lämmittämistä. Melkoisen jähmeäähän se oli... mutta ei umpijäässä (muistelen että pakkasta n.8..12C) Jäätyykö raakakananmuna kunnolla?
Joskus leivontaan tai ruuanlaittoon tarvitaan vain keltuaista, valkuaisen voi hyvin pakastaa vaikka pakastuspussissa ja käyttää myöhemmin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1472467
- 1761694
- 921588
- 691533
- 79914
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6895- 68861
- 59825
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152745