Syy Koronaviruskuolemiin

Yhteiskuntaamme luodaan , ehkä tarkoituksellisesti, paniikkia ja pelkoa, uutisoimalla jatkuvasti uusista Koronakuolemista.
Tietooni on tullut, että Terveyden ja Hyvinvoinninlaitos THL tilaistoi kaikki kuolemat Koronaviruksen aiheuttamiksi, jos henkilö on ollut ennen kuolemaansa COVID-19 positiivinen.

Tämä merkitsee käytännössä sitä, että jos tällainen henkilö on kuollut esim. autokolarissa, niin kuolinsyyksi merkitään tilastoihin Koronavirus.
Todennäköisesti sama ohjeistus on myös muissa maissa. Näin saadaan Koronakuolemien määrä tilastollisesti suureksi ja voidaan siten lisätä pelkoa enemmän yhteiskuntaan ja saada tekosyy uusille rajoituksille.

Ei kannata uskoa siihen, mitä tiedotusvälineet meille syöttävät. Ne on ohjeistettu "korkeammalta taholta"
Pian meille tarjotaan rokotetta Koronaa vastaan. Se, mitä tähän rokotteeseen on ehkä ujutettu, pidetään salassa.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinut on ohjelmoitu hourupääksi Korkeimmalta taholta...

    • "Pian meille tarjotaan rokotetta Koronaa vastaan. Se, mitä tähän rokotteeseen on ehkä ujutettu, pidetään salassa."

      Tällä lauseellani en tahdo peloitella ketään, joten älä jätä ottamatta rokotetta sen tähden. Todennäköisesti rokotteet ovat aivan luotettavia. Olen kuitenkin tullut aika skeptiseksi, kun olen huomannut, miten meitä tänä aikana yhteiskunnan taholta harhautetaan.

      • Anonyymi

        Viime rokotetta kun jaettiin kahvin ja pullan kanssa, lukuisa määrä sai siitä Narkolepsian, osa pienempiä oireita.
        Tämä varoituksena, toivottavasti ei tule mitään pakollista, muuten joutuu menemään jonnekin karkuteille, sillä näissä on raskasmetalleja, kemiallisia yhdisteitä ja viruksen osia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viime rokotetta kun jaettiin kahvin ja pullan kanssa, lukuisa määrä sai siitä Narkolepsian, osa pienempiä oireita.
        Tämä varoituksena, toivottavasti ei tule mitään pakollista, muuten joutuu menemään jonnekin karkuteille, sillä näissä on raskasmetalleja, kemiallisia yhdisteitä ja viruksen osia.

        Sinä syöt raskasmetalleja, kemiallisia yhdisteitä ja kokonaisia viruksia joka päivä, ja paljon enemmän kerralla kuin mistään rokotteesta.


    • Anonyymi

      Kuolinsyiden tilastointi ei ole yksioikoista muutenkaan. Ihminen ei voi kuolla vanhuuteen, joten tähänkin asti on kirjoitettu "keuhkokuume".

      Jos itse teen itsemurhan, koska koronan tuhoamassa yhteiskunnassa eläminen ahdistaa, niin haluan kuolinsyyksi koronan, vaikka testi olisi bönagatiivinen. Sillä se on syy. Samoin korona tappaa ne riskiryhmäläiset, jotka kököttävät kotona vuoden loppuun eristyksessä ja saavat odottaessaan sydän- tai aivoinfarktin.

      • Anonyymi

        Tosi asiassa suurrin osa sairaalassa makaavista kroonikoista ja syöpäsairaistakin kuolee keuhkokuumeeseen.

        Jos sitten sellainen kuolee koronaan niin se on koronakuolema.

        Näin se vaan on.


    • Anonyymi

      Joo just näin minäkin sanoisin sanasta sanaan.
      Meiltä salataan paljon. Virossa esimerkiksi noissa kuolleissa on paljon 80 ja joku 93 vuotiaskin. He olisivat varmasti eläneet toiset 80-90 vuotta jos korona ei olisi iskenyt? Näinhän se on ymmärrettävissä tiedotusvälineitä tulkitessa, mutta tuskin moni on samaa mieltä.
      Paniikkia, pelkoa ja hysteriaa on ihan tarpeeksi tuolla ja perheet tappelevat. Juuri tuolla poliisi meni kerrostaloon. Mistä näitä poliiseja nyt niin riittääkin, kun piti olla niin pula poliiseista???? Mitä moskaa meille syötetäänkään??
      Miksi 5 miljoonaa euroa turhiin naamareihin?? Nuo rahat hyödyttäisivät paljolti sairaanhoitajien pientä palkkaa tai vanhusten ja pienieläkkeisten toimeentuloa. Ei tarvitsisi vanhusten roskista hakea tarpeellista, kuten on nähty.
      Ruotsia parjataan kateusmielellä, heillä kuitenkin kunnioitetaan lakeja ja asetuksia He ovat onnellisia kun saavat jatkaa normaalia elämäänsä eikä heidän tarvitse olla hysteerisiä ja panikoida kuten Suomessa.
      Heillä talous tulee pysymään kunnossa. Suomen talous romahtaa. Finnair sai 600 miljoonaa tuosta vaan ja vuoden parin päästä taas sitten jakamaan vaan osinkoja rikkaille sijoittajille, joista moni on tuolla juuri päättävissä asemissa :-()

      • Anonyymi

        "He ovat onnellisia kun saavat jatkaa normaalia elämää..."

        Mikä siinä heidän elämässään muka normaalimpaa on? Suomessa ei ole suljettu kuin turhuuspalveluita.


    • Anonyymi

      Nooooo, vanha tuttu mikrosiruhan se siellä, rokotteessa sitten, ja 666, eli Pedon Merkki!

    • Anonyymi

      Jospa harrastaisitte salaliittoteorioitanne tarkoitusta varten perustetulla salaliittoteoriapalstalla. Täällä ne näyttävät naurettavilta.

      • "Jospa harrastaisitte salaliittoteorioitanne tarkoitusta varten perustetulla salaliittoteoriapalstalla. Täällä ne näyttävät naurettavilta."

        Salaliiton takana olevat tahot juuri levittävät uutisia, että koronavirus on vaarallinen ja tappava virus . Ihmiset, jotka uskovat näihin uutisiin, ovat juuri salaliiton valheiden uhreja ja ovat omalta osaltaan tietämättään mukana salaliitossa ja levittämässä sitä etennpäin. He eivät huomaa, että uutiset ovat taitavasti manipuloitua lietsomaan pelkoa ja hysteriaa.

        Ihmiset ovat herkkiä uskomaan, mitä salaliittolaiset Suomenkin tiedotusvälineiden kautta välittävät. Eräs henkilö facebookissa sanoi osuvasti: "Jos TV:ssa vain kehoitetaan hyppäämään kaivoon, niin puolet ihmisistä hyppää."


    • Anonyymi
    • Italian parlamentin jäsen Sgarbi Scatenato kumoaa väitteet, että Italiassa olisi 25.000 ihmistä kuollut koronaan. Hänen mukaansa 96% heistä on kuollut muihin tauteihin.

      https://www.youtube.com/watch?v=-J50qhIFdkg

      Amerikkalainen , Kalifornian, Bakersfieldissä toimiva lääkäri dr. Daniel W. Erickson puolestaan sanoo, että ihmisten eristäminen koteihin sekä suojavarusteet kuten maskit ovat terveydelle haitaksi, koska ne estävät immuniteetin kehittymisen viruksia vastaan.

      https://www.youtube.com/watch?v=6vXshAFZSB0

      Eli tiedotusvälineet valehtelevat meille koronakuolemien määrästä ja antavat vääriä ohjeita viruksia vastaan. Oikea menettely ehkä olisikin kaikkien rajoitusten purkaminen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7235
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4232
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2115
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2039
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1869
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1686
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1661
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1608
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1603
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe