Mistä puolueetonta tiedonvälitystä, kun Yle mainostelee veroparatiisirikollisuutta ?

Anonyymi

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16372236/suomi-finland-valtion-nimiston-kaytto---on-kriminalisoitava-veropakolaisyrityksilta

Veropakolaisyrityksille yritystukien jakaminen, on iso rikos Suomen perustuslain, oikeusvaltio-periaatteen, kansalaisten oikeusturvan ja yhdenvertaisuuden vastaista.

Korruptoituneissa medioissa ja täällä eduskunnan yksipuoluejärjestelmän mainos-keskustelupalstalla, yritetään nyt tehdä silmänkääntötemppua, eli siirtää huomio itse ongelmasta, epäolennaisiin seikkoihin, seurauksiin syiden sijasta.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16307220/saksassa-1-250ekk-minimielake-torjuu-koronakuolemia-riskiryhmilla-tehokkaasti

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16316793/veropakolaisyrityksille-rahan-jakaminen-laitonta--koyhyysongelma-korjaamatta-suomessa-

Pointti on siinä, että eduskunta ylipäätään jakaa verovaroja, kansalaisten eli valtion varoja, äärioikeiston järjestäytyneille veroparatiisirikollisille, kuten "business finland" ym veropakolaisyrityksille.

Vaadimme veroparatiisirikollisuuden ja korruption rikostutkintoja eduskuntaan. Valtakunnanoikeus käyttöön, eduskunnan muuttuminen isojen talousrikollisten etujenajamiseksi - kansalaisten oikeusturvaa vastaan, on oikeusvaltio-periaatteen ja Suomen perustuslain vastaista.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nyt selvitettävä keiden konsulttien sisäpiireihin nämä turhajulkut kuuluu? Niille jaettiin suurin osa kakusta jotka eivät tarvinneet.
   Firmoja joista ei tiedetä yhtään mitään muuta kuin se mitä hakemukseen on keksitty.

  • Anonyymi

   yleisradion uutiset on pelkkää pas...

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomen mediat kapea-katseisia, äärioikeiston veroparatiisinyrkin hokijoita ja mainostajia. Tiedonvälitystä ei Suomesta enää tahdo löytyä.

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

   Tuokin löytyi sattumalta, ns. valtamedioissa ei edes mainintaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16363357/yritystuet-on-palautettava-suomen-valtiolle---eika-veropakolaisquotbusiness-finlandillequot#comment-102113296

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Voimmeko luottaa uutisointiin?

   Kyky erottaa luotettavat ja epäluotettavat lähteet toisistaan on entistä tärkeämpi. Sosiaalinen media on usein pinnallinen ja altis väärän tiedon levittämiseen.

   Vastaus tähän on luotettava journalismi. Valitse julkaisut, joilla on tiukka journalistinen kontrolli ja näyttöä luotettavasta raportoinnista. Usein on hyödyksi perehtyä useampaan kuin yhteen julkaisuun tasapainoisen näkemyksen saamiseksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   6122
  Aihe