Aihe

EK:n hallitus, kuten PetosPersKokKe. "Punavihreys" on EK:n valhe, sitä ei eduskunnassa ole.

Anonyymi

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683286/eklla-pakkomielle-perustuslain-vastaisiin-pakkomaksuihin

https://seura.fi/asiat/tutkivat/koronarokote-on-riskiton-bisnes-laakeyhtioille/

Ei tuo voi olla tottakaan enää, että maksatetaan heillä, joilla ei mitään ole, veroparatiisirikollisten pörssibisneksiä. Koko eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, saa erottaa, poliisi oikeusministeriön kanssa, tutkimaan korruptiota eduskunnassa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683294/suomen-kansa-ei-halua-maksaa-veroparatiisi-rokotteita-#comment-105447732

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16668210/koronan-riskiryhmat-800ekk-sairauselakelaiset-heitteilla-ilman-tukea-valtiolta-koronan-torjuntaan

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

EK-trollit palstalla, kehtaavat vielä nimitellä, veroparatiisirokotteista riippumatonta tietoa haluavia "mikrosiru-foliohattu-rokotevastaisiksi". Vihakirjoituksia sallitaan, kun EK-trollit ovat niitä korruptoituine "tekoäly"-firmoineen tekemässä.

Jos Suomessa on riippumaton poliisi, se aloittaa välittömästi tutkinnat, pakkomaksuista eduskunnassa ja ministeriöissä, kuten EK-Yle-maksu, veroparatiisi-apteekkien pääsymaksut, elämälle välttämättömiin reseptilääkkeisiin ja nyt viimeisimpänä, Suomen kansan asettaminen TAKAAJIKSI, veroparatiisi-rokotemonopoleille. Täysin demokratian, oikeusvaltio-periaatteen ja kansalaisten oikeuksien vastaisia pakkomaksuja.

34

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Miljardien jakaminen kunnille, ei auta millään tavalla, äärimmäiseen köyhyyteen jätettyjä 800€/kk orjuuseläkeläisiä riskiryhmiä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kehtaavat vielä yrittää kiristää, että jos ette äänestä, niin tulee vielä pahempaa, siis tuolla samalla valheella, jota olemme yrittäneet, turhaan uskoa todeksi, jo kymmeniä kertoja koko ajan köyhempinä äänestäen.

   https://www.dw.com/en/coronavirus-anti-lockdown-group-put-under-surveillance-in-german-state/a-55878122

   Paimentamalla ja uhkailemalla, kiristämällä ette saa meiltä enää ääniä.

   Uusi kansaliike äänestämättä jättämisen puolesta, voimistuu varmasti ja kasvaa.

   Tulette näkemään.

  • Anonyymi

   EU:n korruptiopäättäjät, ovat lisäämässä, äärioikeisto poliisien valtuuksia ja mm. verkkovalvontaa:

   https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/starkare-eu-polis-mot-terrorn.p1WHWQTnr

   Äänestämättä jättäminen, on passiivisen tottelemisen ja alistumisen, köyhyysongelman ja eriarvoisuuden hyväksymisen vastakohta.

   Uusi kansalaisvelvollisuus on kieltäytyä äänestämästä, itseään vastaan, köyhien ainut mahdollisuus, saada korruptiopäättäjien huomio.

  • Anonyymi

   EK-trolleilla jälleen "punaviher"-harhoja. Muistutetaanpas PetosPersKokKe:n kipeistä leikkauksista, kaikkein heikoimpaan asemaan jätetyiltä:

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/14453980/porvarihallituksen-jaatavaa-kyytia

   Ikävä kyllä nykyinen hallitus, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, jatkaa tuota samaa, miljardien kylvämistä verokeitaisiin.

   Kok-demari Kiurun "huolinaama", ei tuo ruokaa nälkäisille köyhyyseläkeläisille. Demarien poliittinen peli Kokoomuksen ja Ay-liikkeiden kanssa, on pääsyyllinen sairaus-kansaneläkkeiden köyhyysrajan alle jättämiselle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   Sairaus-kansaneläkkeitä olisi pitänyt korottaa ja päivittää vastaamaan 2020-luvun, korkeita elinkustannuksia Suomessa, jo niissä hallituksessa paljon aikaisemmin, missä Kok-demarit ovat olleet mukana. Kiurun Kokoomuslainen demarius on ilmeistä, vaikka kuinka turhake pormestarin virkoja hakevat, toisin selittelisivät.

   ÄärioikeistoVihreiden Sauri puolestaan, ylimielisyydessään hakee vertaistaan, väittämällä Mtv3:n uutisissa, että kuka tahansa voisi mennä politiikkaan mukaan, vaikka kaikki tietävät, että pitää olla vähintään miljonääri ja vielä isommat rahoittajat takana, että kannattaisi edes yrittää.

  • Anonyymi

   Yhdellä maailman vauraimmista valtioista, ei ole muka varaa, kansalaistensa aitoon minimi-oikeusturvaan edes:

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16694097/quothyvantekevaisyysquotvaltio-on-demokratian-ja-oikeusvaltion-vastakohta-

   Lukekaa tuon ketjun aloituslinkki Tampereelta, se kertoo kaiken siitä, miten Suomen demokratia, oikeusvaltio-periaate ja kansalaisten oikeusturva romutettiin, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten toimesta ja kansalaiset ajettiin kerjuulle huutolaisina.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

   Hallitus petti 800€/kk orjuuseläkeläiset, puoli miljoonaa äänestäjää ja jätti heidät äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa. Sama ex-äärioikeistohallituksen PetosPersKokKe-linja jatkuu. Apaattinen hallitus, 800e/kk orjuuseläkkeet, Suomen pahin pandemia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16690598/aarioikeiston-uhka-ei-kohdistu-korruptiopaattajiin-vaan-800ekk-orjuuselakelaisiin-ja-on-toteunut#comment-105542394

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

  • Anonyymi

   EK-medioissa ÄärioikeistoVihreiden Ohisalo, on laitettu nimittämään korjaamatonta köyhyysongelmaa, köyhien häpeäksi, eikä korruptiopoliitikkojen/päättäjien, kuten se on. Härskiä on EK-medioitten väkivalta, köyhyyteen pakotettuja pahoinpideltyjä kohtaan.

   https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/M35lg0/modemiljonar-misstankt-i-traffickingharva

   Siinä yksi EK-PetosPersKokoomuksen ulkomainen jäsen, väkivaltarikollinen, raiskaaja, kymmenen lapsen "isä".

   EK-medioissa ei kerrota, keitä EK:n "business finlandin" Kokoomuslaisia, on rampannut kyseisen rikollisen joukkoraiskaamossa Karibialla. Nimiä pitäisi jo näkyä uutisotsikoissa, taitaa osua liian arkaan paikkaan, Suomen valtionjohdossa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tilanne köyhyysongelman ja eriarvoisuuden suhteen, on vain synkentynyt - nyt on vain entistäkin vähemmän tiedonvälitystä, kun EK-medioissa keskitytään, mainostamaan veroparatiisi-rikkaiden, kansalta varastetuilla rahoilla juhlimista verokeitaissa.

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

   Jos on päässyt unohtumaan, mitä PetosPersKokKe tuhosi ja mitä tuhoa, nykyinenkin EK-hallitus, vain jatkaa.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uusi-kompastus-soteen-kotimaisten-kielten-keskus-tyrmaa-maakuntien-kutsumisen-hyvinvointialueiksi-alueilla-tulee-asumaan-myos-ihmisia-jotka-eivat-voi-hyvin/7955962#gs.isc0t6

  • Anonyymi

   Mitä kovemmin veroparatiisi-EK-opposition porvarit, huutavat "sosialismin" perään, sitä varmempia voitte olla, ettei Suomi ole enää aito oikeusvaltio ja demokratia, jossa kaikilla kansalaisilla, olisi aito oikeusturva, aidot ihmis-kansalaisoikeudet.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705196/veroparatiisi-muumimaailman-palolla-symbolinen-yhteiskunnallinen-merkitys-

   Katsokaa vain, EK-medioille tulee kiire, selittää tuokin tapaus "harvinaiseksi poikkeustapaukseksi" tms. ettei vaan köyhyyteen pakotettujen kansalaisten keskuudessa, alettaisi ajattelemaan, että väärää ja korruptoitunutta veroparatiisivaltaa, voisi jotenkin vastustaakin, edes symbolisesti.

  • Anonyymi

   EK-veroparatiisi-korruptio-valtaapitävien, salaa valmisteltu hanke, syrjäyttää oma kansamme, korruptio-vallanpitäjille mieluisimmalla, veroparatiisirikkaiden "maailman kansalaisilla", valtioshoppailijoilla, jotka eivät maksa veroja mihinkään valtioon.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

   Tuokin "lysti" maksatetaan oman kantaväestömme ihmisiä, äärimmäiseen köyhyyteen pakottamalla ja jättämällä, ilmaisella suomalaisella orjatyövoimalla.

   EK:n "punavihreys"-harha, on loputonta ahneutta ja aivopesua, propagandaa, jolla korruptio-valta oikeuttaa, heikoimpaan asemaan pakotettujen pahoinpitelemisen ja jo köyhyyteen tappamisen.

  • Anonyymi

   EK on kokoomuksen ja kepulien poliitikkojen ja avustajien kanava tuoda inhonsa ihmisroskia kohtaan julki.

  • Anonyymi

   Tampereen kaupunki toteuttaa sisällissodan henkeä, ellei jo kansanmurhaamisen otteita, pakottamalla köyhyyteen pahoinpideltyjä kansalaisia, jäätymään peruttuja bussivuoroja odottelemaan, vanhoina, sairaina, vammaisina, ym haavoittuvissa asemissa olevia:

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16706237/tampereen-kaupunki-yritti-jalleen-tappaa--vanhuksia-ym-koyhia-bussipysakeille

   Täytyy ihan ihmetellä, että miten hukkaan toimittajien koulutukset menevät, kun eilinen kansanmurhaamis-yritys, oli kuin suoraan sisällissodan tapahtumista, siitä olisi saanut kovaa dokumenttia, jos olisi ollut valveutunut dokumentoija, tai uutistoimitus paikalla.

   Keskustorin Teekutsu-uskonto-valoshow vain loi kylmää loistettaan, jäätymisvaarassa olevien sairaitten, vanhusten, vammaisten ym värjötellessä hyytävässä viimassa, toisistaan lämpöä hakien, monilla ei ollut pipoja eikä maskeja, tosin eihän nillä koronapandemiaa torjuta, mutta edes lumeeksi, kun sellaisiin ylellisyyksiin, ei köyhyyteen pakotetuilla, ole Suomen 800€/kk orjuuseläkkeillä varaa.

  • Anonyymi

   EK:n / eduskunnan yksipuoluejärjestelmän trolleilla, on tuo "punavihreä"-jankutus meneillään ja äänestämättä jo tulevissa kuntavaaleissa jättävien, haukkuminen ja kiristäminen, kun haluavat, että Suomen köyhyyteen pakotettu kansa, jatkaisi koko ajan köyhempinä, heidän ansaitsemattomien luksuselämiensä rahoittamista.

   https://www.dw.com/en/covid-19-will-not-be-last-pandemic-who/a-56065483

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16706316/quothyvinvointialuequot-nimitys-koyhien-pahoinpitelemista-ja-pilkkaamista

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16706316/quothyvinvointialuequot-nimitys-koyhien-pahoinpitelemista-ja-pilkkaamista

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16694097/quothyvantekevaisyysquotvaltio-on-demokratian-ja-oikeusvaltion-vastakohta-

   Äärioikeistodemari Kiuru "rosanauhoineen", on jälleen tärväämässä, Suomen kansan, eli valtion varoja, sen Yle-kirouksen lisäksi, nyt veroparatiisi-soteen maakuntineen. Vakavasti sairaat ihmiset, 800€/kk kerjuulla ja heitteillä. Tasa-arvoa ökyrikkaille veroparatiisi-pörssikeinottelijoille keskenään, on nykyisenkin hallituksen tasa-arvokäsitys.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-102872918

   Korruptiopäättäjät siirtyneet EK-medioissa, veroparatiisi-"hyväntekeväisyys"valtio mainoksiin, emme saa tiedonvälitystä siitä, missä viipyy Suomen kansalaisten aito oikeusturva, luvatut 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, jotka ovat kaikissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa.

   Veroparatiisi-sote on kaadettava, maakuntineen täysin ja kokonaan. Ensin aito oikeusturva Suomen kansalaisille, ennen mitään sotea: 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528601/bf-porssikeinottelijat-johtavat-suomea-ei-mikaan-hallitus-tai-eduskunta#comment-103829334

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uusi-kompastus-soteen-kotimaisten-kielten-keskus-tyrmaa-maakuntien-kutsumisen-hyvinvointialueiksi-alueilla-tulee-asumaan-myos-ihmisia-jotka-eivat-voi-hyvin/7955962#gs.isc0t6

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   EK-Yle uutisoi Lintilän suulla, että hallitus on jakamassa lisää, vastikkeettomia koronatukia veroparatiisiyrityksille, suoraan verojenkiertoon.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

   No ainakin äänestämisboikotti varmistui. Yksikään nykyisen eduskunnan poliittisista puolueista, ei edusta demokratiaa, oikeusvaltiota eli kansalaisten oikeusturvaa.

   Puoli miljoonaa 800€/kk orjuuseläkeläistä, edelleen ilman aitoa oikeusturvaa, äärimmäisessä köyhyydessä Suomessa. Romanian ja Venäjän eläkkeet Suomessa.

   Aidoissa demokratioissa EU:ssa ja kaikissa Pohjoismaissa on vähintään 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET.

  • Anonyymi

   PetosPersKokoomus huutaa nyt "punaistavihreää", jota ei Suomen eduskunnan, syvästi korruptoituneessa yksipuoluejärjestelmässä, ole ollut enää vuosikymmeniin, kuin valheissa äänestäjille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820192/sadistiset-ek-mediat-vaikenevat-modernista-humanitaarisesta-kriisista-suomessa

   Suomen omistavat nyt, äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset verokeitaistaan. Mikään aito demokratia, oikeusvaltio, jossa olisi aitoja kansalaisoikeuksia, kuten aitoa oikeusturvaa, tämä valtio ei enää ole.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

   Äänestäminen olisi fasistisen, veroparatiisi-äärioikeistorikollisuuden yksipuoluejärjestelmän hyväksymistä. Siihen ei köyhyyteen pakotetuilla, ole enää varaa. Äänestämättä jättäminen on uusi kansalaisvelvollisuus, jo kuntavaaleissa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mitä vihervasemmisto hallitus tekee köyhtyvän kansan eteen lyö lisää veroja?😠😠

  • Anonyymi

   Köyhät eivät veroista valita, niistä oli ennen tehty, ns. julkiset palvelut, jotka on nykyisin ajettu alas ja yksityistetty. Äärioikeiston veroparatiisirikkaiden virsi, tuo veroista kitiseminen. PetosPersKok:n keskimääräiset tulot 7000€/kk - eli aniharva suomalainen kuuluu niihin veroparatiisiporvareihin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820192/sadistiset-ek-mediat-vaikenevat-modernista-humanitaarisesta-kriisista-suomessa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa

   Korruptio ja yksipuoluejärjestelmä, eli veroparatiisi-diktatuuri ja totalitarismi, on Suomessa jo Unkarin, Romanian, Venäjän tasoa. Äänestämättä jättäminen, on ainut järkevä valinta, kun vaihtoehtoja ei ole, eikä äänestämällä voi enää vaikuttaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   14779
  2. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   274
   5369