Aihe

EK:n hallitus, kuten PetosPersKokKe. "Punavihreys" on EK:n valhe, sitä ei eduskunnassa ole.

Anonyymi

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683286/eklla-pakkomielle-perustuslain-vastaisiin-pakkomaksuihin

https://seura.fi/asiat/tutkivat/koronarokote-on-riskiton-bisnes-laakeyhtioille/

Ei tuo voi olla tottakaan enää, että maksatetaan heillä, joilla ei mitään ole, veroparatiisirikollisten pörssibisneksiä. Koko eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, saa erottaa, poliisi oikeusministeriön kanssa, tutkimaan korruptiota eduskunnassa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683294/suomen-kansa-ei-halua-maksaa-veroparatiisi-rokotteita-#comment-105447732

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16668210/koronan-riskiryhmat-800ekk-sairauselakelaiset-heitteilla-ilman-tukea-valtiolta-koronan-torjuntaan

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

EK-trollit palstalla, kehtaavat vielä nimitellä, veroparatiisirokotteista riippumatonta tietoa haluavia "mikrosiru-foliohattu-rokotevastaisiksi". Vihakirjoituksia sallitaan, kun EK-trollit ovat niitä korruptoituine "tekoäly"-firmoineen tekemässä.

Jos Suomessa on riippumaton poliisi, se aloittaa välittömästi tutkinnat, pakkomaksuista eduskunnassa ja ministeriöissä, kuten EK-Yle-maksu, veroparatiisi-apteekkien pääsymaksut, elämälle välttämättömiin reseptilääkkeisiin ja nyt viimeisimpänä, Suomen kansan asettaminen TAKAAJIKSI, veroparatiisi-rokotemonopoleille. Täysin demokratian, oikeusvaltio-periaatteen ja kansalaisten oikeuksien vastaisia pakkomaksuja.

24

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Miljardien jakaminen kunnille, ei auta millään tavalla, äärimmäiseen köyhyyteen jätettyjä 800€/kk orjuuseläkeläisiä riskiryhmiä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kehtaavat vielä yrittää kiristää, että jos ette äänestä, niin tulee vielä pahempaa, siis tuolla samalla valheella, jota olemme yrittäneet, turhaan uskoa todeksi, jo kymmeniä kertoja koko ajan köyhempinä äänestäen.

   https://www.dw.com/en/coronavirus-anti-lockdown-group-put-under-surveillance-in-german-state/a-55878122

   Paimentamalla ja uhkailemalla, kiristämällä ette saa meiltä enää ääniä.

   Uusi kansaliike äänestämättä jättämisen puolesta, voimistuu varmasti ja kasvaa.

   Tulette näkemään.

  • Anonyymi

   EU:n korruptiopäättäjät, ovat lisäämässä, äärioikeisto poliisien valtuuksia ja mm. verkkovalvontaa:

   https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/starkare-eu-polis-mot-terrorn.p1WHWQTnr

   Äänestämättä jättäminen, on passiivisen tottelemisen ja alistumisen, köyhyysongelman ja eriarvoisuuden hyväksymisen vastakohta.

   Uusi kansalaisvelvollisuus on kieltäytyä äänestämästä, itseään vastaan, köyhien ainut mahdollisuus, saada korruptiopäättäjien huomio.

  • Anonyymi

   EK-trolleilla jälleen "punaviher"-harhoja. Muistutetaanpas PetosPersKokKe:n kipeistä leikkauksista, kaikkein heikoimpaan asemaan jätetyiltä:

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/14453980/porvarihallituksen-jaatavaa-kyytia

   Ikävä kyllä nykyinen hallitus, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, jatkaa tuota samaa, miljardien kylvämistä verokeitaisiin.

   Kok-demari Kiurun "huolinaama", ei tuo ruokaa nälkäisille köyhyyseläkeläisille. Demarien poliittinen peli Kokoomuksen ja Ay-liikkeiden kanssa, on pääsyyllinen sairaus-kansaneläkkeiden köyhyysrajan alle jättämiselle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   Sairaus-kansaneläkkeitä olisi pitänyt korottaa ja päivittää vastaamaan 2020-luvun, korkeita elinkustannuksia Suomessa, jo niissä hallituksessa paljon aikaisemmin, missä Kok-demarit ovat olleet mukana. Kiurun Kokoomuslainen demarius on ilmeistä, vaikka kuinka turhake pormestarin virkoja hakevat, toisin selittelisivät.

   ÄärioikeistoVihreiden Sauri puolestaan, ylimielisyydessään hakee vertaistaan, väittämällä Mtv3:n uutisissa, että kuka tahansa voisi mennä politiikkaan mukaan, vaikka kaikki tietävät, että pitää olla vähintään miljonääri ja vielä isommat rahoittajat takana, että kannattaisi edes yrittää.

  • Anonyymi

   Yhdellä maailman vauraimmista valtioista, ei ole muka varaa, kansalaistensa aitoon minimi-oikeusturvaan edes:

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16694097/quothyvantekevaisyysquotvaltio-on-demokratian-ja-oikeusvaltion-vastakohta-

   Lukekaa tuon ketjun aloituslinkki Tampereelta, se kertoo kaiken siitä, miten Suomen demokratia, oikeusvaltio-periaate ja kansalaisten oikeusturva romutettiin, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten toimesta ja kansalaiset ajettiin kerjuulle huutolaisina.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

   Hallitus petti 800€/kk orjuuseläkeläiset, puoli miljoonaa äänestäjää ja jätti heidät äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa. Sama ex-äärioikeistohallituksen PetosPersKokKe-linja jatkuu. Apaattinen hallitus, 800e/kk orjuuseläkkeet, Suomen pahin pandemia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16690598/aarioikeiston-uhka-ei-kohdistu-korruptiopaattajiin-vaan-800ekk-orjuuselakelaisiin-ja-on-toteunut#comment-105542394

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

  • Anonyymi

   EK-medioissa ÄärioikeistoVihreiden Ohisalo, on laitettu nimittämään korjaamatonta köyhyysongelmaa, köyhien häpeäksi, eikä korruptiopoliitikkojen/päättäjien, kuten se on. Härskiä on EK-medioitten väkivalta, köyhyyteen pakotettuja pahoinpideltyjä kohtaan.

   https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/M35lg0/modemiljonar-misstankt-i-traffickingharva

   Siinä yksi EK-PetosPersKokoomuksen ulkomainen jäsen, väkivaltarikollinen, raiskaaja, kymmenen lapsen "isä".

   EK-medioissa ei kerrota, keitä EK:n "business finlandin" Kokoomuslaisia, on rampannut kyseisen rikollisen joukkoraiskaamossa Karibialla. Nimiä pitäisi jo näkyä uutisotsikoissa, taitaa osua liian arkaan paikkaan, Suomen valtionjohdossa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tilanne köyhyysongelman ja eriarvoisuuden suhteen, on vain synkentynyt - nyt on vain entistäkin vähemmän tiedonvälitystä, kun EK-medioissa keskitytään, mainostamaan veroparatiisi-rikkaiden, kansalta varastetuilla rahoilla juhlimista verokeitaissa.

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

   Jos on päässyt unohtumaan, mitä PetosPersKokKe tuhosi ja mitä tuhoa, nykyinenkin EK-hallitus, vain jatkaa.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uusi-kompastus-soteen-kotimaisten-kielten-keskus-tyrmaa-maakuntien-kutsumisen-hyvinvointialueiksi-alueilla-tulee-asumaan-myos-ihmisia-jotka-eivat-voi-hyvin/7955962#gs.isc0t6

  • Anonyymi

   Mitä kovemmin veroparatiisi-EK-opposition porvarit, huutavat "sosialismin" perään, sitä varmempia voitte olla, ettei Suomi ole enää aito oikeusvaltio ja demokratia, jossa kaikilla kansalaisilla, olisi aito oikeusturva, aidot ihmis-kansalaisoikeudet.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705196/veroparatiisi-muumimaailman-palolla-symbolinen-yhteiskunnallinen-merkitys-

   Katsokaa vain, EK-medioille tulee kiire, selittää tuokin tapaus "harvinaiseksi poikkeustapaukseksi" tms. ettei vaan köyhyyteen pakotettujen kansalaisten keskuudessa, alettaisi ajattelemaan, että väärää ja korruptoitunutta veroparatiisivaltaa, voisi jotenkin vastustaakin, edes symbolisesti.

  • Anonyymi

   EK-veroparatiisi-korruptio-valtaapitävien, salaa valmisteltu hanke, syrjäyttää oma kansamme, korruptio-vallanpitäjille mieluisimmalla, veroparatiisirikkaiden "maailman kansalaisilla", valtioshoppailijoilla, jotka eivät maksa veroja mihinkään valtioon.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16705592/salaa-valmisteltu-ohituskaista-suomen-kansalaisuuteen-veroparatiisirikkaille

   Tuokin "lysti" maksatetaan oman kantaväestömme ihmisiä, äärimmäiseen köyhyyteen pakottamalla ja jättämällä, ilmaisella suomalaisella orjatyövoimalla.

   EK:n "punavihreys"-harha, on loputonta ahneutta ja aivopesua, propagandaa, jolla korruptio-valta oikeuttaa, heikoimpaan asemaan pakotettujen pahoinpitelemisen ja jo köyhyyteen tappamisen.

  • Anonyymi

   EK on kokoomuksen ja kepulien poliitikkojen ja avustajien kanava tuoda inhonsa ihmisroskia kohtaan julki.

  • Anonyymi

   Tampereen kaupunki toteuttaa sisällissodan henkeä, ellei jo kansanmurhaamisen otteita, pakottamalla köyhyyteen pahoinpideltyjä kansalaisia, jäätymään peruttuja bussivuoroja odottelemaan, vanhoina, sairaina, vammaisina, ym haavoittuvissa asemissa olevia:

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16706237/tampereen-kaupunki-yritti-jalleen-tappaa--vanhuksia-ym-koyhia-bussipysakeille

   Täytyy ihan ihmetellä, että miten hukkaan toimittajien koulutukset menevät, kun eilinen kansanmurhaamis-yritys, oli kuin suoraan sisällissodan tapahtumista, siitä olisi saanut kovaa dokumenttia, jos olisi ollut valveutunut dokumentoija, tai uutistoimitus paikalla.

   Keskustorin Teekutsu-uskonto-valoshow vain loi kylmää loistettaan, jäätymisvaarassa olevien sairaitten, vanhusten, vammaisten ym värjötellessä hyytävässä viimassa, toisistaan lämpöä hakien, monilla ei ollut pipoja eikä maskeja, tosin eihän nillä koronapandemiaa torjuta, mutta edes lumeeksi, kun sellaisiin ylellisyyksiin, ei köyhyyteen pakotetuilla, ole Suomen 800€/kk orjuuseläkkeillä varaa.

  • Anonyymi

   EK:n / eduskunnan yksipuoluejärjestelmän trolleilla, on tuo "punavihreä"-jankutus meneillään ja äänestämättä jo tulevissa kuntavaaleissa jättävien, haukkuminen ja kiristäminen, kun haluavat, että Suomen köyhyyteen pakotettu kansa, jatkaisi koko ajan köyhempinä, heidän ansaitsemattomien luksuselämiensä rahoittamista.

   https://www.dw.com/en/covid-19-will-not-be-last-pandemic-who/a-56065483

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16706316/quothyvinvointialuequot-nimitys-koyhien-pahoinpitelemista-ja-pilkkaamista

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16706316/quothyvinvointialuequot-nimitys-koyhien-pahoinpitelemista-ja-pilkkaamista

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16694097/quothyvantekevaisyysquotvaltio-on-demokratian-ja-oikeusvaltion-vastakohta-

   Äärioikeistodemari Kiuru "rosanauhoineen", on jälleen tärväämässä, Suomen kansan, eli valtion varoja, sen Yle-kirouksen lisäksi, nyt veroparatiisi-soteen maakuntineen. Vakavasti sairaat ihmiset, 800€/kk kerjuulla ja heitteillä. Tasa-arvoa ökyrikkaille veroparatiisi-pörssikeinottelijoille keskenään, on nykyisenkin hallituksen tasa-arvokäsitys.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-102872918

   Korruptiopäättäjät siirtyneet EK-medioissa, veroparatiisi-"hyväntekeväisyys"valtio mainoksiin, emme saa tiedonvälitystä siitä, missä viipyy Suomen kansalaisten aito oikeusturva, luvatut 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, jotka ovat kaikissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa.

   Veroparatiisi-sote on kaadettava, maakuntineen täysin ja kokonaan. Ensin aito oikeusturva Suomen kansalaisille, ennen mitään sotea: 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528601/bf-porssikeinottelijat-johtavat-suomea-ei-mikaan-hallitus-tai-eduskunta#comment-103829334

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uusi-kompastus-soteen-kotimaisten-kielten-keskus-tyrmaa-maakuntien-kutsumisen-hyvinvointialueiksi-alueilla-tulee-asumaan-myos-ihmisia-jotka-eivat-voi-hyvin/7955962#gs.isc0t6

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   292
   19150
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   318
   5528
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   2960
  4. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   249
   2878