Koronavirus ei ole kausi-influenssaa vaarallisempi

Onko koronavirus biologinen ase, vai onko kysymys jostain muusta?
Meille on tiedotusvälineissä lietsottu pelkoa ja hysteriaa ihmisiin antamalla koronasta käsitys hyvin vaarallisena epidemiana.

Tämä käsitys lienee peräisin Maailman Terveysjärjestön WHO:n, ehkä tarkoituksellisesta, julkaisemasta kuolleisuusennusteesta, jonka mukaan siihen kuolisi 3,4 % ihmisistä. Tosiasiassa koronaan kuolee tilastojen mukaan noin 0,1-0,2 % ihmisistä, joka vastaa suunnilleen normaalia vuosittaista kausi-influenssaa.

Miksi WHO on yrittänyt luoda pelkoa ja paniikkia ihmisiin ja miten se paljastui ja mistä tässä koronaepidemiassa on todellisuudessa kysymys? Seuraava video paljastaa mielenkiintoisia asioita:

https://www.youtube.com/watch?v=9juEql8gOY8&fbclid=IwAR1fofs1nVMloBnHsUE60LrcWO3r57m6Sok0lxexx08Pk-Fu7vgxctaKd58

10

116

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kyllä se on Jumalan luoma lahja ihmiskunnalle.

  • Anonyymi

   Viruspandemia aiheuttaa pelkoa ja ahdistusta, niin näköjään myös aloittajassa. Paha olo purkautuu trollauskirjoituksina.

  • Anonyymi

   "Koronavirus ei ole kausi-influenssaa vaarallisempi"

   Kyllä on. Esim. netissä julkaistu kuvaaja kuolleisuudesta Ruotsissa maalis-huhtikuussa vuosina 2015-19 verrattuna vuoteen 2020 selkeästi osoittaa n. 30-40 %:n ylikuolleisuuden v. 2020 verrattuna edeltäviin vuosiin. Tällaiseen ei ns. kausiflunssat pysty.

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Taitaa olla rokotusten ansiota?
    Mikä korona oli Ruotsissa 1993?
    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6004e000-e631-42b1-ac59-68fa323c246f

    Eikös kausiflunssat ole jokavuotisia?


  • Anonyymi

   "Tosiasiassa koronaan kuolee tilastojen mukaan noin 0,1-0,2 % ihmisistä, joka vastaa suunnilleen normaalia vuosittaista kausi-influenssaa."

   Tosiasiassa kausiflunssan tappavuus on paljon paljon pienempi kuin 0,1-0,2%.

  • Anonyymi

   Pelotteluahan se oli koko juttu. Tarkoitus oli saada ihmiset ottamaan "rokote" joka ei ollut rokote vaan ruiske, missä oli pääasiassa suolavettä, mutta max 15 prosentissa jotakin tappavaa tai muuten vahingoittavaa. Perimmäisenä syynä depopulaatio. Japani kielsi rokotteet jo alussa, koska huomasivat ettei "rokotetut" naiset tiinehdy. Muualla ollaan vasta huomaamassa sama. Ja varsinainen kuolintapausten kasvu alkoi suunnilleen toisen "rokotus"kierroksen alettua ja oli/on suurinta toisen maailmansodan jälkeen.
   Depopulaatio ei aivan toteutunut, koska kuolleisuus osui maailman fiksuimpaan mutta toisaalta tyhmimpään asukasryhmään. Eli valkoihoisiin, jotka jo muutenkin lisääntyivät hillitysti. Varsinaiset teholisääntyjät etelässä ja idässä eivät ottaneet noita "rokotteita" eivätkä kuolleet niihin. Nämä teholisääntyjät ovat alkaneet liikkua valkoisten asuinalueille ryöstämään näitten hankkimaa hyvää ja aiheuttamaan valkoisten yhä kiihtyvää tuhoa. Kun valkoiset on tuhottu, tuhoutuvat nämä lisääntyvät loiset taas itsensä, koska eivät osaa eivätkä viitsi elättää itse itseään. Ja kun näille annetaan aseita, niin tuhoavat toisensa ja - a vot - depopulaatio tapahtui sitten näin! Tälle pallolle jää vain pieni Eliitti. joka on juutalaisiksi itseään valehtelevien kasaarien jälkeläisiä ja näitten orjiksi max 500 000 nöyrää, vähän tyhmää ja ahkeraa ihmiskuntaa. Lopullisena tavoitteena onkin kehittää kaksi ihmisrotua: Eliitti, joka elää lähes ikuisesti ja sitten se välttämätön orjarotu, joka tarvitaan Eliitin tarpeisiin. Ja tämä on ihan kirjoitettu tavoite eikä mitään huuhaata. Tarkemmin Siionin Viisaitten pöytäkirjoissa, jotka ovat netissä (ellei ole ihan äskettäin poistettu) ihan suomeksikin.

  • Anonyymi

   maailman laajuisella nuhalla sekoitettiin varsinkin suomalaisten päät. Ja nyt putinilla. voi hyvänen aika.

  • Anonyymi

   Koronaan ei kuole juuri kukaan, kuten ei kuole muidenkaan koronavirusperheen edustajien aiheuttamiin tauteihin. Kun koronatilastot kasvoivat, samalla muut tautitilastot vähenivät. Jotkin taudit tuntuivat jopa kadonneen maanpäältä. Tämä on ollut puhtaasti tilastokikkailua, joka on omiaan vahvistamaan huijauksen. Vuonna 2020 ei kuolleisuus ollut sen kummoisempi kuin muinakaan vuosina, mutta se tieto hautautui koronahysterian alle. THL myönsi, että lähes 40% ns. koronakuolleista on kuollut muista syistä, mutta totuus lienee se, että kaikkien kuolleiden koronapositiivisuus on nostettu pääsyyksi, vaikka kuolinsyy on jokin muu. Vasta 2021, kun rokotukset olivat jo käynnissä, alkoi kuolleisuus kasvaa kunnolla. Vuonna 2021 "koronakuolleisuus" n. kaksinkertaistui ja sitten lähti huimaan kasvuun ja lopulta päädyttiin ylikuolleisuudessa huimaan 40,5%:iin. Kun rokote myytiin kansalle, se oli "tutkittu, tehokas ja turvallinen". Kun ns. koronakuolleisuuden suuruusluokkaa kritisoitiin, "tehokkuus" katosi, koska "rokotussuojan ohittava variantti", mutta jota lohduteltiin tiedolla, että seuraava rokotus antaa tehokkaan suojan. Ja sitä tarinointia se on ollut koko ajan... ensimmäisen rokotuksen piti pysäyttää taudin leviäminen, toisen rokotuksen piti antaa täysi, kolmannen piti antaa vielä parempi suoja.... ja kun lopulta koronakampanja hiipui, puhuttiin "rokotteen ja sairastamisen antamasta immuunisuojasta".

   Covid19 on ihmiskunnan suurin huijaus ja raaka monikansallinen murha.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   314
   3682
  2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   268
   2115
  3. By the way, olet

   mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
   Ikävä
   100
   1462
  4. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   85
   1353
  5. Onko kaivattunne suosittu?

   Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
   Ikävä
   93
   1348
  6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1207
  7. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   59
   1198
  8. Onkohan sulla enää tunteita

   kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
   Ikävä
   36
   1044
  9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

   Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
   Haapavesi
   49
   1028
  10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

   kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
   Ikävä
   65
   924
  Aihe