Koronavirus ei ole kausi-influenssaa vaarallisempi

Onko koronavirus biologinen ase, vai onko kysymys jostain muusta?
Meille on tiedotusvälineissä lietsottu pelkoa ja hysteriaa ihmisiin antamalla koronasta käsitys hyvin vaarallisena epidemiana.

Tämä käsitys lienee peräisin Maailman Terveysjärjestön WHO:n, ehkä tarkoituksellisesta, julkaisemasta kuolleisuusennusteesta, jonka mukaan siihen kuolisi 3,4 % ihmisistä. Tosiasiassa koronaan kuolee tilastojen mukaan noin 0,1-0,2 % ihmisistä, joka vastaa suunnilleen normaalia vuosittaista kausi-influenssaa.

Miksi WHO on yrittänyt luoda pelkoa ja paniikkia ihmisiin ja miten se paljastui ja mistä tässä koronaepidemiassa on todellisuudessa kysymys? Seuraava video paljastaa mielenkiintoisia asioita:

https://www.youtube.com/watch?v=9juEql8gOY8&fbclid=IwAR1fofs1nVMloBnHsUE60LrcWO3r57m6Sok0lxexx08Pk-Fu7vgxctaKd58

10

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä se on Jumalan luoma lahja ihmiskunnalle.

    • Anonyymi

      Viruspandemia aiheuttaa pelkoa ja ahdistusta, niin näköjään myös aloittajassa. Paha olo purkautuu trollauskirjoituksina.

    • Anonyymi

      "Koronavirus ei ole kausi-influenssaa vaarallisempi"

      Kyllä on. Esim. netissä julkaistu kuvaaja kuolleisuudesta Ruotsissa maalis-huhtikuussa vuosina 2015-19 verrattuna vuoteen 2020 selkeästi osoittaa n. 30-40 %:n ylikuolleisuuden v. 2020 verrattuna edeltäviin vuosiin. Tällaiseen ei ns. kausiflunssat pysty.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa olla rokotusten ansiota?
        Mikä korona oli Ruotsissa 1993?
        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6004e000-e631-42b1-ac59-68fa323c246f

        Eikös kausiflunssat ole jokavuotisia?


    • Anonyymi

      "Tosiasiassa koronaan kuolee tilastojen mukaan noin 0,1-0,2 % ihmisistä, joka vastaa suunnilleen normaalia vuosittaista kausi-influenssaa."

      Tosiasiassa kausiflunssan tappavuus on paljon paljon pienempi kuin 0,1-0,2%.

    • Anonyymi

      Pelotteluahan se oli koko juttu. Tarkoitus oli saada ihmiset ottamaan "rokote" joka ei ollut rokote vaan ruiske, missä oli pääasiassa suolavettä, mutta max 15 prosentissa jotakin tappavaa tai muuten vahingoittavaa. Perimmäisenä syynä depopulaatio. Japani kielsi rokotteet jo alussa, koska huomasivat ettei "rokotetut" naiset tiinehdy. Muualla ollaan vasta huomaamassa sama. Ja varsinainen kuolintapausten kasvu alkoi suunnilleen toisen "rokotus"kierroksen alettua ja oli/on suurinta toisen maailmansodan jälkeen.
      Depopulaatio ei aivan toteutunut, koska kuolleisuus osui maailman fiksuimpaan mutta toisaalta tyhmimpään asukasryhmään. Eli valkoihoisiin, jotka jo muutenkin lisääntyivät hillitysti. Varsinaiset teholisääntyjät etelässä ja idässä eivät ottaneet noita "rokotteita" eivätkä kuolleet niihin. Nämä teholisääntyjät ovat alkaneet liikkua valkoisten asuinalueille ryöstämään näitten hankkimaa hyvää ja aiheuttamaan valkoisten yhä kiihtyvää tuhoa. Kun valkoiset on tuhottu, tuhoutuvat nämä lisääntyvät loiset taas itsensä, koska eivät osaa eivätkä viitsi elättää itse itseään. Ja kun näille annetaan aseita, niin tuhoavat toisensa ja - a vot - depopulaatio tapahtui sitten näin! Tälle pallolle jää vain pieni Eliitti. joka on juutalaisiksi itseään valehtelevien kasaarien jälkeläisiä ja näitten orjiksi max 500 000 nöyrää, vähän tyhmää ja ahkeraa ihmiskuntaa. Lopullisena tavoitteena onkin kehittää kaksi ihmisrotua: Eliitti, joka elää lähes ikuisesti ja sitten se välttämätön orjarotu, joka tarvitaan Eliitin tarpeisiin. Ja tämä on ihan kirjoitettu tavoite eikä mitään huuhaata. Tarkemmin Siionin Viisaitten pöytäkirjoissa, jotka ovat netissä (ellei ole ihan äskettäin poistettu) ihan suomeksikin.

    • Anonyymi

      maailman laajuisella nuhalla sekoitettiin varsinkin suomalaisten päät. Ja nyt putinilla. voi hyvänen aika.

    • Anonyymi

      Koronaan ei kuole juuri kukaan, kuten ei kuole muidenkaan koronavirusperheen edustajien aiheuttamiin tauteihin. Kun koronatilastot kasvoivat, samalla muut tautitilastot vähenivät. Jotkin taudit tuntuivat jopa kadonneen maanpäältä. Tämä on ollut puhtaasti tilastokikkailua, joka on omiaan vahvistamaan huijauksen. Vuonna 2020 ei kuolleisuus ollut sen kummoisempi kuin muinakaan vuosina, mutta se tieto hautautui koronahysterian alle. THL myönsi, että lähes 40% ns. koronakuolleista on kuollut muista syistä, mutta totuus lienee se, että kaikkien kuolleiden koronapositiivisuus on nostettu pääsyyksi, vaikka kuolinsyy on jokin muu. Vasta 2021, kun rokotukset olivat jo käynnissä, alkoi kuolleisuus kasvaa kunnolla. Vuonna 2021 "koronakuolleisuus" n. kaksinkertaistui ja sitten lähti huimaan kasvuun ja lopulta päädyttiin ylikuolleisuudessa huimaan 40,5%:iin. Kun rokote myytiin kansalle, se oli "tutkittu, tehokas ja turvallinen". Kun ns. koronakuolleisuuden suuruusluokkaa kritisoitiin, "tehokkuus" katosi, koska "rokotussuojan ohittava variantti", mutta jota lohduteltiin tiedolla, että seuraava rokotus antaa tehokkaan suojan. Ja sitä tarinointia se on ollut koko ajan... ensimmäisen rokotuksen piti pysäyttää taudin leviäminen, toisen rokotuksen piti antaa täysi, kolmannen piti antaa vielä parempi suoja.... ja kun lopulta koronakampanja hiipui, puhuttiin "rokotteen ja sairastamisen antamasta immuunisuojasta".

      Covid19 on ihmiskunnan suurin huijaus ja raaka monikansallinen murha.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tilaisuuden perunut yrittäjä Eira Maijala vahvistaa Ylelle, että hän ei halunnut, että hänen yrityks

      – Hän kertoi, että meille on varattu paikka jostain ihan muualta. Sitten hän kertoi, että se paikka on helvetti. Yrittä
      Maailman menoa
      78
      3866
    2. Mikä ampuminen illalla Kiuruvedellä?

      Huhu kertoo että oma äiti ammuttu autoon??? 😢
      Kiuruvesi
      51
      3460
    3. Kuuluuko ehkäisy parisuhteessa molemmille

      Mieheni pelkää kovasti sitä, että minun käyttämä ehkäisy (pillerit) pettävät ja että tulisin raskaaksi. Hänellä on jo en
      Parisuhde
      110
      3124
    4. Mihin ihastuit ensimmäisenä

      kaivatussasi? 💯
      Ikävä
      108
      2444
    5. Pitopalvelu yrittäjä teki ainoan oikean ratkaisun .

      Emme saa suomea ja Haapajärven PIIRUAKAAN paremmaksi nostamalla moraalittomuuden edessä kädet pystyyn antautumisen ja
      Haapajärvi
      53
      1572
    6. Miten paljon odotat hänen

      Kohtaamisia tai näkemistä? Kuinka hyvä keskusteluyhteys teillä on?
      Ikävä
      80
      1486
    7. Tänään valtuustossa

      Striimi rikki. Mennään saliin ja otetaan pussillinen mätiä omenoita mukaan. Popcornit valmiiksi kun Savola alkaa puhumaa
      Ähtäri
      28
      1468
    8. Lapsuus 50-60 luvulla

      Oli ihanaa aikaa. Lapsi sai olla pieni pitkään. Ei joka tuutista työnnetty silmille ja korville Setaa ja muita sukupuoli
      Maailman menoa
      149
      1205
    9. Kari Kanala paljastaa - Papin työhön paluu Myyrästä vaati "nollauksen" ensin: "Pitää siinä..."

      Kari Kanala: ihminen, mies ja pappi. Kanala nähdään tänä syksynä tv:ssä Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa sekä Myyrä-ki
      Suomalaiset julkkikset
      22
      1096
    10. Sinne eivät homot tule

      Että tälläistä käytöstä tällä kertaa. Saattoväki odotteli sateessa kun yrittäjä saarnaa herran nimessä homoja ja lesboja
      Luterilaisuus
      243
      1043
    Aihe